• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brød › KETO rugbrød fuld af kerner og med ost

KETO rugbrød fuld af kerner og med ost

Keto rugbrød
4.7 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  9. september 2022 - Udgivet:  2. august 2021

KETO rugbrød er fuld af kerner og indeholder ost smager. Det smager som normalt rugbrød, men indeholder næsten ingen kulhydrater.

KETO rugbrød er virkelig lækkert og et af de brød, som man kan spise, ligegyldigt om man er kur eller ej.

Det smager nemlig virkelig godt, og så er det fuld af kostfibre og proteiner.

Jeg spiser ikke selv udelukkende keto, men det gør en af mine familiemedlemmer, og det har inspireret mig til at lave flere opskrifter. Det er både inspirerende og lækkert at prøve af.

Du kan selv vælge, hvilken pålæg du ønsker at putte på brødet. Det fungerer helt ligesom det traditionelle rugbrød, vi kender det. Når det er helt friskbagt og stadig er varmt, elsker jeg at spise det med smør.

Opskrift på KETO rugbrød fuld af kerner

Keto rugbrød
Rakel Seneca

KETO rugbrød med kerner og ost

4.67 fra 6 stemmer
KETO rugbrød er fuld af kerner og indeholder ost smager. Det smager som normalt rugbrød, men indeholder næsten ingen kulhydrater.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 50 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 1 brød
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Kalorier: 2383
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 stk æg
  • 100 g mozarella - revet
  • 30 g parmesan - revet
  • 30 g yoghurt natural
  • 120 g flødeost
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 spsk eddike
  • 1 tsk salt
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g græskarkerner
  • 50 g sesamfrø
  • 0,5 dl loppefrøskaller
  • 2 tsk bagepulver

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tænde ovnen på 220 grader. Forbered herefter en rugbrødsform ved at dække den med bagepapir.
  2. I en skål slår du æggene ud og tilsætter mozzarella, parmesanost, flødeost, mayonnaise og yoghurt. Bland det godt sammen.
  3. Tilføj derefter eddike og salt, bland det nu sammen godt.
  4. I en seperat skål blandes solsikkekerner, græskarkerner, loppefrøskaller, sesamfrø og bagepulver sammen. Bland nu de to skåles indhold sammen.
  5. Hæld dejen i brødformen og drys med lidt frø. Bag nu brødet i 10 minutter, skrue derefter temperaturen ned på 175 gram og bag det i 40 minutter.
  6. Lad det køle af i formen, og så er rugbrødet klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 2383kcalKulhydrater: 58gProtein: 100gFedt: 207gMættet fedt: 63gFlerumættet fedt: 74gEnkelumættet fedt: 49gTransfedt: 0.3gKolesterol: 220mgNatrium: 7012mgKalium: 1768mgKostfibre: 23gSukker: 11gVitamin A: 1950IUVitamin C: 3mgCalcium: 1205mgJern: 21mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Osten i opskriften er tilføjet for at binde dejen sammen, og så giver det en dejlig smag.

Du kan godt vælge at bruge en anden slags ost end dem, jeg har brugt. For et eksempel er cheddar også super lækkert.

Se også vores andre opskrifter, som er KETO-venlige - for eksempel Portobello pizza eller sunde og lækre glutenfri snickersmuffins uden sukker.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required