Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › KETO rugbrød fuld af kerner og med ost

KETO rugbrød fuld af kerner og med ost

Keto rugbrød
4.7 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
20
SHARES
FacebookMessenger20PinterestEmailSMS

KETO rugbrød er fuld af kerner og indeholder ost smager. Det smager som normalt rugbrød, men indeholder næsten ingen kulhydrater.

KETO rugbrød er virkelig lækkert og et af de brød, som man kan spise, ligegyldigt om man er kur eller ej.

Det smager nemlig virkelig godt, og så er det fuld af kostfibre og proteiner.

Jeg spiser ikke selv udelukkende keto, men det gør en af mine familiemedlemmer, og det har inspireret mig til at lave flere opskrifter. Det er både inspirerende og lækkert at prøve af.

Du kan selv vælge, hvilken pålæg du ønsker at putte på brødet. Det fungerer helt ligesom det traditionelle rugbrød, vi kender det. Når det er helt friskbagt og stadig er varmt, elsker jeg at spise det med smør.

Opskrift på KETO rugbrød fuld af kerner

KETO rugbrød med kerner og ost

Rakel Seneca
4.7 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 50 minutter min
Samlet tid: 1 time t
KETO rugbrød er fuld af kerner og indeholder ost smager. Det smager som normalt rugbrød, men indeholder næsten ingen kulhydrater.
Antal: 1 brød
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 100 g mozarella revet
  • 30 g parmesan revet
  • 30 g yoghurt natural
  • 120 g flødeost
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 spsk eddike
  • 1 tsk salt
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g græskarkerner
  • 50 g sesamfrø
  • 0,5 dl loppefrøskaller
  • 2 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde ovnen på 220 grader. Forbered herefter en rugbrødsform ved at dække den med bagepapir.
  2. I en skål slår du æggene ud og tilsætter mozzarella, parmesanost, flødeost, mayonnaise og yoghurt. Bland det godt sammen.
  3. Tilføj derefter eddike og salt, bland det nu sammen godt.
  4. I en seperat skål blandes solsikkekerner, græskarkerner, loppefrøskaller, sesamfrø og bagepulver sammen. Bland nu de to skåles indhold sammen.
  5. Hæld dejen i brødformen og drys med lidt frø. Bag nu brødet i 10 minutter, skrue derefter temperaturen ned på 175 gram og bag det i 40 minutter.
  6. Lad det køle af i formen, og så er rugbrødet klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier2383kcalKulhydrater58gProtein100gFedt207gMættet fedt63gFlerumættet fedt74gEnkelumættet fedt49gTransfedt0.3gKolesterol220mgNatrium7012mgKalium1768mgKostfibre23gSukker11gVitamin A1950IUVitamin C3mgCalcium1205mgJern21mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Osten i opskriften er tilføjet for at binde dejen sammen, og så giver det en dejlig smag.

Du kan godt vælge at bruge en anden slags ost end dem, jeg har brugt. For et eksempel er cheddar også super lækkert.

Se også vores andre opskrifter, som er KETO-venlige - for eksempel Portobello pizza eller sunde og lækre glutenfri snickersmuffins uden sukker.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required