Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Karrygryde

Karrygryde (populær gryderet med kylling og grøntsager)

billederesultat for karrygryde
4.8 fra 29 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
295
SHARES
FacebookMessenger295PinterestEmailSMS
Indhold
  • Karrygryde - hurtig aftensmad
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på karrygryde
  • Servering
  • FAQ
  • Kommentarer

Karrygryde - hurtig aftensmad

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 29 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Karrygryde er en nem opskrift på aftensmad, som alle kan lide. Lavet med kylling, rød karrypasta og masser af grøntsager. En mulig ny livret.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 200 g gulerødder ( i tern)
  • 200 g spidskål (snittet)
  • 200 g ærter (frosne)
  • 1 tsk stødt ingefær (eller en lille knold frisk)
  • 2 tsk rød karrypasta
  • 2 spsk tomatpasta
  • 2-3 spsk fishsauce
  • 2 tsk sukker
  • 2,5 dl fløde
  • 2,5 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 potte persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebryst fileterne skæres i mindre tern og svitses af i en varm stegegryde eller sauterpande i lidt smør og olie. Lad lige kødet få farve.
  2. Hak løg og hvidløg fint og kom det ved, hvor det steger med et minut.
  3. De klargjorte grøntsager (gulerødder, spidskål og ærter) tilsættes og vendes rundt sammen med ingefær, rød karrypasta og tomatpasta.
  4. Kom også lidt sukker i sammen med fløde, vand og en bouillonterning.
  5. Kog op, skru ned for varmen, og lad din karrygryde simre i cirka 12 minutter.
  6. Imens koger du ris som anvist på pakken.
  7. Smag til med salt, peber og eventuelt mere rød karrypasta og fish sauce.
  8. Hak persille fint og vend den i lige inden servering.

Næringsindhold

Kalorier451kcalKulhydrater24gProtein30gFedt26gMættet fedt15gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt7gTransfedt0.01gKolesterol143mgNatrium1053mgKalium1025mgKostfibre6gSukker11gVitamin A10352IUVitamin C52mgCalcium121mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på karrygryde

Karrygryde er en af mine yndlingsretter, når vi taler nem og hurtig aftensmad. Her er både kylling og masser af grøntsager i form af spidskål, gulerødder og ærter, og så kan retten laves på under en halv time fra du går i gang.

Samtidig er den asiatisk inspireret med blandt andet rød karrypasta og fish sauce, og fløde og vand kan sagtens erstattes med en dåse kokosmælk.

Karrygryde er en rigtig familieret, som alle kan lide, men vær forsigtig med den røde karrypasta, der jo er lidt stærk. Så smag dig frem. Opskriften er beregnet til fire personer som en hovedret.

Se flere opskrifter:

  • Kylling i karry (nem opskrift med grøntsager og ris)
  • Oksekød i karry med peberfrugt og asparges
  • Nem boller i karry opskrift med ris
  • Karrysuppe med kylling - nem og lækker opskrift på 25 min.

Servering

Den nemme og lækre karrygryde serveres straks sammen med ris og gerne et stykke madbrød til.

FAQ

Kan man fryse karrygryde?

Du kan sagtens fryse rester af karrygryde. Kom resterne i en tæt beholder og derefter i fryseren. Du kan varme retten i en gryde eller mikroovn.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. bo nielsen skriver

    maj 25, 2024 at 5:36 pm

    Utrolig dejlig og lækker aftensmad

    Svar
  2. Tobias skriver

    april 05, 2023 at 1:08 pm

    Købt alt på listen men der står ikke hvor eller hvornår man skal tilsætte fishsauce

    Svar
  3. Søren Thrysøe skriver

    december 18, 2021 at 7:08 pm

    Utrolig velsmagende aftensmad.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)
  • Billede af rosmarinkylling.
    Rosmarinkylling (med lækre grøntsager tilberedt i fad)
  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required