Kanelsukker anvendes blandt andet til risengrød, og der er ikke en standardopskrift på forholdet mellem kanel og sukker. Men her er mit bud.
Nu er det jo ikke fordi det på nogen måde er svært at lave kanelsukker, for det består jo blot af sukker og kanel.
Alligevel har jeg fået flere mails fra nysgerrige brugere, der gerne ville vide om der faktisk findes en standardopskrift på kanelsukker.
Altså et mere officielt blandingsforhold mellem kanel og sukker, og her er svaret, at det gør der ikke. Den har jeg i hvert fald ikke kendskab til.
Fra gammel tid har man lavet kanelsukker til blandt andet risengrød, men også som drys på mannagrød og lignende.
Kanelsukker bruges også som pynt på forskellige kager, herunder en æblecrumle og kanelstang.
Som sagt er der ikke en opskrift på kanelsukkeret, men jeg plejer at blande det i forholdet to spiseskefulde sukker til en teskefuld kanel.
Så har kanelsukkeret den helt rigtige smag af kanel. Men du kan jo selv prøve dig frem.
Sådan laver du hyldeblomstsaft
Sådan steger du hele rødspætter i ovn
Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk på grillen
Mamas koteletter med masser af tomater og pasta
Sådan bager du en lækker marmorkage
Sådan laver du millionbøf
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.