Kanelsukker anvendes blandt andet til risengrød, og der er ikke en standardopskrift på forholdet mellem kanel og sukker. Men her er mit bud.
Nu er det jo ikke fordi det på nogen måde er svært at lave kanelsukker, for det består jo blot af sukker og kanel.
Alligevel har jeg fået flere mails fra nysgerrige brugere, der gerne ville vide om der faktisk findes en standardopskrift på kanelsukker.
Altså et mere officielt blandingsforhold mellem kanel og sukker, og her er svaret, at det gør der ikke. Den har jeg i hvert fald ikke kendskab til.
Fra gammel tid har man lavet kanelsukker til blandt andet risengrød, men også som drys på mannagrød og lignende.
Kanelsukker bruges også som pynt på forskellige kager, herunder en æblecrumle og kanelstang.
Som sagt er der ikke en opskrift på kanelsukkeret, men jeg plejer at blande det i forholdet to spiseskefulde sukker til en teskefuld kanel.
Så har kanelsukkeret den helt rigtige smag af kanel. Men du kan jo selv prøve dig frem.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: