Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Kanelsneglekage

Nem kanelsneglekage i springform

billederesultat for kanelsneglekage
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
33
SHARES
FacebookMessenger33PinterestEmailSMS
Indhold
  • Kanelsneglekage
  • Opskrift på nem kanelsneglekage
  • Noter
  • Kommentarer

Kanelsneglekage

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet hævetid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 35 minutter min
Her er min opskrift på en nem kanelsneglekage, der bages i en springform. Den indeholder en skøn kanelremonce, og kagen pyntes med glasur.
Antal: 6 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g mælk lun
  • 25 g gær
  • 250 g hvedemel
  • 30 g sukker
  • 0,5 tsk kardemomme
  • 0,5 tsk salt
  • 1 æg
  • 100 g smør meget blødt
Remonce
  • 150 g brun farin
  • 150 g smør
  • 3 tsk kanel
  • 2 tsk kartoffelmel
Pensling
  • 1 æg
  • 1 sjat mælk
Glasur
  • flormelis
  • Pasteuriseret æggehvide

Fremgangsmåde

  1. Gæren røres ud i den lune mælk, og derefter hældes det i skålen til røremaskine med påmonteret dejkrog.
  2. Vej hvedemel af sammen med sukker, og kom kardemomme og salt ved. Blandes sammen og hældes i skålen sammen med blødt smør og æg.
  3. Æltes 10 minutter ved middel hastighed, og dejen virkes derefter op. Se her hvordan du virker dej op. Hæver 30 minutter i skålen, hvor der overdækkes med husholdningsfilm og viskestykke.
  4. Imens laves remonce, som røres godt sammen.
  5. Dejen virkes atter op og rulles ud til et rektangel på ca. 30 x 30 centimeter. Smør kanelremonce på.
  6. Rul dejen sammen til en roulade, der skæres ud i syv stykker på hver ca. fire centimeters bredde.
  7. Smør en springform med en diameter på cirka 24 centimeter med smør, og læg kanelstykkerne på.
  8. Pensles med sammenpisket æg og mælk, og hæver nu igen 30 minutter, hvor springformen overdækkes med et viskestykke.
  9. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  10. Bag din kanelsneglekage i cirka 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier676kcalKulhydrater82gProtein8gFedt36gMættet fedt22gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt10gTransfedt1gKolesterol146mgNatrium501mgKalium151mgKostfibre2gSukker47gVitamin A1154IUVitamin C0.1mgCalcium61mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på nem kanelsneglekage

Kanelsneglekage er en lækker kage til alle, der virkelig holder af kanelsnegle.

Kagen bages i en springform, men kan også laves i en bradepande.

Her kan du eventuelt skære kanelsnegle-rouladen ud i lidt tyndere skiver, og dermed få flere stykker at bygge kagen af.

Se også de populære kageopskrifter på:

  • Kanelsnegle
  • Kæmpe kanelsnegl
  • Kanelstang

Noter

Lad kanelsneglekagen køle af, inden den pyntes med glasur, som du røres sammen af flormelis og lidt pasteuriseret æggehvide.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ruth Abildgaard skriver

    oktober 23, 2023 at 11:20 am

    Hej madensverden
    Er det korrekt, at man bliver logget af, når man forlader siden ?
    Kan man ikke været logget ind, indtil man selv logger af ?
    Venligst Ruth

    Svar
  2. Ole Johansson skriver

    juli 16, 2022 at 3:31 pm

    Tusind tak for alle de lækre opskrifter.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required