Her får du en god opskrift på lækre kanel cookies. Kanelkagerne er nemme at bage, og er klar på få minutter.
Denne opskrift på cookies giver ca. 24 kanel cookies.
Ingredienser til kanel cookies
125 gram blødt smør
75 gram økologisk rørsukker
50 gram muscovadosukker
Et lille nip fint salt
2 æg
125 gram hvedemel
1 strøget teskefuld bagepulver
2 teskefulde kanel
1 teskefuld vaniljesukker
50 gram hasselnødder i flager
Fremgangsmåde
- Kom det bløde smør op i en skål sammen med rørsukker, brun farin og et lilel nip salt. Med el-piskeren pisker du nu dejen let og så luftig som mulig.
- Pisk derefter æggene ind i dejen et ad gangen.
- I en skål blander du hvedemel med kanel, vaniljesukker og bagepulver, og derefter pisker du det ind i dejen.
- Til sidst tilsætter du hasselnøddeflagerne, og pisker dem med.
- Nu har du en ensartet og let dej til kanel cookies.
- Beklæd en bagelade med bagepapir.
- Med en spiseske sætter du nu 12 cookies på pladen i tre rækker med fire cookies i hver. Hold god afstand, da kagerne flyder meget ud. Du kan ikke bage mere end 12 ad gangen!
- Du skal bruge cirka en halv spiseskefuld dej til hver kage - eller en stor teskefuld.
- Bag dine kanel cookies ved 170 grader varmluft i cirka 10 minutter, indtil kagerne er flotte og gyldne.
Tag dem ud af ovnen, og læg dem til afkøling på en rist.
Bag så andet hold cookies på samme måde, og lad også dem køle af på en rist.
Spis dem straks efter afkøling - eller opbevar dem i en tætsluttende kagedåse.
Kanelkagerne er super gode til kaffen, og de er meget lette i konsistensen, og derfor slet ikke så tunge som de mere almindelige amerikanske cookies.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: