• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Kalkunschnitzel på gasgrill - hurtig opskrift

Kalkunschnitzel på gasgrill - hurtig opskrift

Kalkunschnitzel er magert kød, der er meget nem at tilberede på både gasgrill og kuglegrill. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. februar 2024 - Udgivet: 14. august 2015

Kalkunschnitzel er god at grille. Kødet har en ret mild smag, og derfor skal du krydre eller marinere din kalkunschnitzel.

Stegetiden på kalkunschnitzel er blot et par minutter på hver side ved direkte varme.

Du skal bruge - pr. person:

1 kalkunschnitzel på omkring 150 gram
Grillolie, andet krydderi eller marinade

Sådan griller du kalkunschnitzel:

Start med at gøre din kalkunschnitzel klar til grillen. Skær eventuelle urenheder og brusk væk - det gider vi ikke putte i munden.

Anden opskrift: Den møreste culotte på gasgrill - opskrift med billeder

Så finder du en god grillolie, dit yndlingskrydderi eller marinade frem, og giver kødet en god omgang. Kalkunkød er mildt i smagen, og derfor skal det krydres godt. Lad dine kalkunschnitzler trække 10 minutter.

Tænd grillen. Vi skal grille ved direkte varme, så på gasgrill tænder du begge brændere. I kuglegrill lægger du kullene 50/50, så du har kullene liggende i den ene halvdel.

Lad risten blive godt varm, og smør så lige inden vi griller. Kom lidt olie i en kop, og tag et stykke køkkenrulle. Dyp det i olien, og tør risten af.

Info: Hvor mange kalorier er der i kalkun? Kalkun indeholder 109 kalorier pr. 100 gram.

Læg så kalkunschnitzlen på grillen, og luk låget. Nu skal ødet grille i to minutter - lidt afhængig af tykkelsen på din kalkunschnitzel, men to minutter passer på en almindelig schnitzel.

Vend så din kalkunschnitzel, og grill den to minutter på den anden side også. Du kan godt vælge, at pensle kødet med en marinade eller grillolie under vendingen, men det er ikke nødvendigt.

Når dine kalkunschnitzler er grillet i alt fire minutter tager du af, og drysser med flagesalt (eller almindelig salt).

Lad gerne lige kødet hvile fem minutter inden servering.

Kalkunschnitzel er magert kød, der er meget nem at tilberede på både gasgrill og kuglegrill. Foto: Guffeliguf.dk.

Generelt om kalkun: Kødet på en kalkun er meget magert, men også lidt grovere i konsistens end kylling.

Det er meget mildt i smagen, og derfor skal du altid krydse kalkunkød godt.

Kalkun indeholder blot to gram fedt pr. 100 gram, og som med alt andet fjerkræ skal du huske at gennemstege kødet.

Du kan eventuelt servere hasselbach kartofler til din kalkun.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Forsiden lige nu

Madplan uge 37
Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad→ Se opskriften
billede med cassoulet
Cassoulet (nem opskrift på klassisk fransk gryderet)→ Se opskriften
Æblegalette
Æblegalette - nem opskrift på rustik fransk tærte→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller (fakta og hvad kan du bruge dem til)→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her