• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kalkunschnitzel på gasgrill - hurtig opskrift

Kalkunschnitzel på gasgrill - hurtig opskrift

Kalkunschnitzel er magert kød, der er meget nem at tilberede på både gasgrill og kuglegrill. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. februar 2024 - Udgivet:  14. august 2015

Kalkunschnitzel er god at grille. Kødet har en ret mild smag, og derfor skal du krydre eller marinere din kalkunschnitzel.

Stegetiden på kalkunschnitzel er blot et par minutter på hver side ved direkte varme.

Du skal bruge - pr. person:

1 kalkunschnitzel på omkring 150 gram
Grillolie, andet krydderi eller marinade

Sådan griller du kalkunschnitzel:

Start med at gøre din kalkunschnitzel klar til grillen. Skær eventuelle urenheder og brusk væk - det gider vi ikke putte i munden.

Anden opskrift: Den møreste culotte på gasgrill - opskrift med billeder

Så finder du en god grillolie, dit yndlingskrydderi eller marinade frem, og giver kødet en god omgang. Kalkunkød er mildt i smagen, og derfor skal det krydres godt. Lad dine kalkunschnitzler trække 10 minutter.

Tænd grillen. Vi skal grille ved direkte varme, så på gasgrill tænder du begge brændere. I kuglegrill lægger du kullene 50/50, så du har kullene liggende i den ene halvdel.

Lad risten blive godt varm, og smør så lige inden vi griller. Kom lidt olie i en kop, og tag et stykke køkkenrulle. Dyp det i olien, og tør risten af.

Info: Hvor mange kalorier er der i kalkun? Kalkun indeholder 109 kalorier pr. 100 gram.

Læg så kalkunschnitzlen på grillen, og luk låget. Nu skal ødet grille i to minutter - lidt afhængig af tykkelsen på din kalkunschnitzel, men to minutter passer på en almindelig schnitzel.

Vend så din kalkunschnitzel, og grill den to minutter på den anden side også. Du kan godt vælge, at pensle kødet med en marinade eller grillolie under vendingen, men det er ikke nødvendigt.

Når dine kalkunschnitzler er grillet i alt fire minutter tager du af, og drysser med flagesalt (eller almindelig salt).

Lad gerne lige kødet hvile fem minutter inden servering.

Kalkunschnitzel er magert kød, der er meget nem at tilberede på både gasgrill og kuglegrill. Foto: Guffeliguf.dk.

Generelt om kalkun: Kødet på en kalkun er meget magert, men også lidt grovere i konsistens end kylling.

Det er meget mildt i smagen, og derfor skal du altid krydse kalkunkød godt.

Kalkun indeholder blot to gram fedt pr. 100 gram, og som med alt andet fjerkræ skal du huske at gennemstege kødet.

Du kan eventuelt servere hasselbach kartofler til din kalkun.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her