• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Kage i airfryer (med rabarber og æble)

Kage i airfryer (med rabarber og æble)

kage i airfryer med rabarber og æble
En lækker og himmelsk god kage i Airfryer, der kun tager 15 minutter at bage i Airfryeren. Her lavet med rabarber og æble. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  13. maj 2024 - Udgivet:  16. juli 2023

Del gerne:
727
SHARES
FacebookMessenger727PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Sådan bager du nemt kage i airfryer. En opskrift på en himmelsk god kage med rabarber og æble til din airfryer, og den kan bages på 15 min.
  2. Opskrift på kage i airfryer
  3. Kage i airfryer (med rabarber og æble)
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Noter
Gå til opskrift

Sådan bager du nemt kage i airfryer. En opskrift på en himmelsk god kage med rabarber og æble til din airfryer, og den kan bages på 15 min.

Kan man bage en kage i airfryer? Ja da, og du får endda en virkelig god kage ud af det, og så er det nemt at gå til.

Jeg har lavet denne opskrift på en skøn kage med rabarber og æble til airfryer, og bagetiden er blot 15 minutter.

Selve kagen tager heller ikke lang tid at forberede, så om ikke så længe har du en skøn og nybagt kage direkte fra din airfryer.

Jeg har lavet kagen med rabarber og æble, men du kan sagtens nøjes med en af dem som fyld. Du kan også lave den med blåbær, pære og andre frugter eller bær.

Der er nok til fire personer i denne opskrift.

Se også disse opskrifter:

  • Rabarbercrumble i airfryer
  • Hindbærgalette i airfryer
  • Rabarberkage i airfryer

Opskrift på kage i airfryer

kage i airfryer med rabarber og æble

Kage i airfryer (med rabarber og æble)

Sådan bager du nemt kage i Airfryer. En opskrift på en himmelsk god kage med rabarber og æble til din Airfryer, og den kan bages på 15 min.
Bedømmelse
4.9 fra 12 stemmer
RetAirfryer
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

Fyld

  • 150 g rabarber - i 1 centimeter tykke skiver
  • 75 g æble - i mindre tern
  • 25 g rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker

Dej til kage i Airfryer

  • 75 g smør - koldt, i små tern
  • 75 g rørsukker
  • 60 g hvedemel
  • 50 g kokosmel
  • 1 æg

Pynt

  • 1 spsk rørsukker
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Til kage i Airfryer starter du med, at gøre rabarber og æble klar. Rabarberne skæres i ca. 1 centimeter tykke skiver, mens æblet skæres i mindre tern. Fjern kernehuset først.
  • I en skål vendes rabarber og æble sammen med rørsukker og vaniljesukker.
  • Dejen laver du ved, at kommes koldt smør i tern i en skål sammen med rørsukker, hvedemel og kokosmel. Smuldr smørret godt ud i dejen, så det kommer til at ligne revet ost.
  • Vend derefter et æg i dejen. Dejen skal ikke røres til en fast dej, men blot lige samles.
  • Smør en tærteform med en diameter på 20 centimeter. Den passer i min Philips XXL Airfryer. Har du en anden model, finder du bare en form, der passer til din Airfryer.
  • Fordel cirka halvdelen af dejen i bunden. Tryk den let ud, så den dækker.
  • Derefter fordeles fyldet i formen, inden der sluttes af med den sidste del af dejen, der læggesi spredte klumper øverst. Drys med lidt rørsukker.
  • Læg tærteformen ned i risten i Airfryeren, og bag den i 15 minutter ved 180 grader.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
371
% Daglig værdi*
Fedt
 
17
g
26
%
Mættet fedt
 
11
g
69
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
40
mg
13
%
Natrium
 
149
mg
6
%
Kalium
 
149
mg
4
%
Kulhydrater
 
52
g
17
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
32
g
36
%
Protein
 
4
g
8
%
Vitamin A
 
517
IU
10
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
40
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Så nemt bager du en kage i airfryer, og nu skal kagen køle lidt af.

Derefter serveres den med lidt flødeskum eller creme fraiche.

Se også: Guide til airfryer - de bedste tips og tricks

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Connie Bang

    marts 16, 2024 at 3:09 pm

    Jeg har lige bagt æblekagen og har fulgt opskriften slavisk, bortset fra jeg ikke har rabarber endnu, så jeg brugte knap 225 g æbler, det underste er ikke bagt som jeg synes det skal være, mens det øverste er sprødt og lækkert, MEN DU SKRIVER 15:min, jeg tog den ud og den var overhovedet ikke bagt, så den fik 15 min mere på 195 g. Nu kan den spises og den smager godt, men det er noget snaskes i bunden, men med creme fraiche, er den god.

    Svar
  2. Jonna Schlichting Bendtsen

    november 10, 2023 at 4:44 pm

    Hej Holger! Aeblekagen faar en laekker spröd overflade, men er ubagt i bunden, hvad
    goer jeg galt? Vh. Jonna.

    Svar
  3. Birgitte Blicher Lange

    september 19, 2023 at 9:29 am

    Super nem - super lækker
    Gerne flere opskrifter til Airfrey 😊

    Svar
  4. Birgit Rauh

    maj 10, 2023 at 12:36 pm

    Hej Holger
    Du laver nogle fine opskrifter, rigtig gode ting. Den her rabarbertærte med æbler bagt i airfrayer kunne det være helt fint, hvis det æg der skal i dejen nævnes i ingredienserne og ikke først nede i fremgangsmetoden.
    Venlighilsen
    Birgit Rauh

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 15, 2023 at 4:01 pm

      Hej Birgit
      Aah, ja - undskyld - den er rettet til nu 🙂
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required