Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Jordbærsalat med bolsjebeder og friske ærter

Jordbærsalat med bolsjebeder og friske ærter

Jordbærsalat med bolsjebeder
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
3
DELINGER
Facebook3PinterestSMSEmailMessenger

Jordbærsalat med bolsjebeder er en smuk og velsmagende salat, som serveres i et fad. Dermed kan man se alle de friske ingredienser.

Jordbærsalat med bolsjebeder er en salat, som ser lige så godt ud, som den smager.

De stribede bolsjebeder har fået deres kælenavn, fordi de minder om de pink og hvide Bismarckbolsjer.

Egentlig er det en rødbede med en lidt mildere smag, som klæder de fleste salater. Her er de revet i ultratynde skiver, så man rigtigt kan se striberne.

Der er brugt friske, bælgede ærter i denne salat, men når de ikke er til at skaffe, kan du jo tage fine ærter på frost og skylle dem under koldt vand, så de tør op.

Opskrift på jordbærsalat med bolsjebeder

Jordbærsalat med bolsjebeder og ærter

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Jordbærsalat med bolsjebeder er en smuk og velsmagende salat, som serveres i et fad. Dermed kan man se alle de friske ingredienser.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 150 g jordbær (i tern)
  • 1 stk bolsjebede (tynde skiver)
  • 1 pose ærter (stor)
  • ½ stk agurk (i tern)
  • 10 stk cherrytomater (i skiver)
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 drys flagesalt
  • 1 spsk mynte (grofthakket)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skyl jordbær, fjern den grønne stilk og skær dem i store tern.
  2. Skær cherrytomater i tykke skiver.
  3. Skræl bolsjebeden og skær den i ultratynde skiver på mandolinjern eller den brede klinge på rivejernet.
  4. Bælg alle ærterne og skær agurken i tern.
  5. Bland det hele sammen på et fad.
  6. Bland citronsaft, olie og hakket mynte og hæld det over salaten. Drys flagesalt ud over og server.

Næringsindhold

Kalorier47kcalKulhydrater4gProtein0.4gFedt4gMættet fedt0.5gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt3gNatrium98mgKalium78mgKostfibre1gSukker2gVitamin A94IUVitamin C26mgCalcium10mgJern0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips og serveringsforslag

Server eventuelt din jordbærsalat til en grillet kylling eller gode vegetarfrikadeller med couscous.

Hvis du vil have mere bid på smagen, kan du finhakke rødløg og drysse ud over salaten eller presse et fed hvidløg og blande med olie-citrondressingen.

Prøv også en af disse opskrifter:

  • Cremet hokkaido græskarsuppe - luksus suppe med græskar
  • Stegte kartofler i ovn med Læsø sydesalt og persille
  • Koteletter med spidskål i fad uden fløde
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required