• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Jordbærsalat med bolsjebeder og friske ærter

Jordbærsalat med bolsjebeder og friske ærter

Jordbærsalat med bolsjebeder
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  9. september 2022 - Udgivet:  20. juli 2021

Jordbærsalat med bolsjebeder er en smuk og velsmagende salat, som serveres i et fad. Dermed kan man se alle de friske ingredienser.

Jordbærsalat med bolsjebeder er en salat, som ser lige så godt ud, som den smager.

De stribede bolsjebeder har fået deres kælenavn, fordi de minder om de pink og hvide Bismarckbolsjer.

Egentlig er det en rødbede med en lidt mildere smag, som klæder de fleste salater. Her er de revet i ultratynde skiver, så man rigtigt kan se striberne.

Der er brugt friske, bælgede ærter i denne salat, men når de ikke er til at skaffe, kan du jo tage fine ærter på frost og skylle dem under koldt vand, så de tør op.

Opskrift på jordbærsalat med bolsjebeder

Jordbærsalat med bolsjebeder
Karen SenecaKaren Seneca

Jordbærsalat med bolsjebeder og ærter

5 fra 2 stemmer
Jordbærsalat med bolsjebeder er en smuk og velsmagende salat, som serveres i et fad. Dermed kan man se alle de friske ingredienser.
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Kalorier: 47
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 150 g jordbær - i tern
  • 1 stk bolsjebede - tynde skiver
  • 1 pose ærter - stor
  • ½ stk agurk - i tern
  • 10 stk cherrytomater - i skiver
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 drys flagesalt
  • 1 spsk mynte - grofthakket

Fremgangsmåde
 

  1. Skyl jordbær, fjern den grønne stilk og skær dem i store tern.
  2. Skær cherrytomater i tykke skiver.
  3. Skræl bolsjebeden og skær den i ultratynde skiver på mandolinjern eller den brede klinge på rivejernet.
  4. Bælg alle ærterne og skær agurken i tern.
  5. Bland det hele sammen på et fad.
  6. Bland citronsaft, olie og hakket mynte og hæld det over salaten. Drys flagesalt ud over og server.

Næringsindhold

Kalorier: 47kcalKulhydrater: 4gProtein: 0.4gFedt: 4gMættet fedt: 0.5gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 3gNatrium: 98mgKalium: 78mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 94IUVitamin C: 26mgCalcium: 10mgJern: 0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips og serveringsforslag

Server eventuelt din jordbærsalat til en grillet kylling eller gode vegetarfrikadeller med couscous.

Hvis du vil have mere bid på smagen, kan du finhakke rødløg og drysse ud over salaten eller presse et fed hvidløg og blande med olie-citrondressingen.

Prøv også en af disse opskrifter:

  • Cremet hokkaido græskarsuppe - luksus suppe med græskar
  • Stegte kartofler i ovn med Læsø sydesalt og persille
  • Koteletter med spidskål i fad uden fløde
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required