• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Dessert › Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)

Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)

billede med jordbær trifli opskrift
Verdens bedste jordbær trifli med friske jordbær, makroner, flødeskum og lidt appelsin. Den perfekte dessert, og så er jordbærtrifli meget nem og hurtig at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  9. maj 2024 - Udgivet:  25. maj 2023

Del gerne:
326
SHARES
FacebookMessenger326PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Få min opskrift på jordbær trifli, der er den perfekte dessert. Jordbærtriflien laves med jordbær, makroner, flødeskum og lidt appelsin.
  2. Opskrift på jordbær trifli
  3. Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Få min opskrift på jordbær trifli, der er den perfekte dessert. Jordbærtriflien laves med jordbær, makroner, flødeskum og lidt appelsin.

Jordbær trifli er den perfekte sommerdessert, hvor den laves med nye, danske jordbær.

Men du også lave den på andre tider af året, hvor det så naturligvis er med de udenlandske jordbær, men det kan også være fint.

Opskriften på jordbærtrifli er beregnet som dessert til fire personer.

De enkelte mængder, herunder fløde og makroner, kan varieres efter smag og behag.

Opskrift på jordbær trifli

billede med jordbær trifli opskrift

Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)

Få min opskrift på jordbær trifli, der er den perfekte dessert. Jordbærtriflien laves med jordbær, makroner, flødeskum og lidt appelsin.
Bedømmelse
4.8 fra 29 stemmer
RetDessert
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 500 g jordbær
  • 2 dl piskefløde
  • 20 g flormelis
  • 7 g vaniljesukker
  • 20 makroner
  • 1 appelsin - økologisk
  • mynte - til pynt
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Jordbær til din jordbærtrifli skylles og nippes. Skær derefter jordbærrene i skiver.
  • Piskefløde piskes til flødeskum sammen med flormelis og vaniljesukker.
  • Find fire glas frem.
  • Start med at knuse to makroner i hvert glas. Kom derefter lidt jordbær i.
  • Skær appelsinen over og dryp lidt appelsinsaft i hvert glas.
  • Derefter kommes en spiseskefuld flødeskum i, og ovenpå det endnu et lag jordbær og et par knuste makroner.
  • Igen lidt appelsinsaft og en spiseskefuld fløde.
  • Til sidst endnu et lag med en knust makron, lidt bær og en klat fløde.
  • Slut af med at rive lidt appelsskal over og pynt din jordbærtrifli med et blad mynte eller citronmelisse.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
341
% Daglig værdi*
Fedt
 
23
g
35
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
57
mg
19
%
Natrium
 
21
mg
1
%
Kalium
 
349
mg
10
%
Kulhydrater
 
31
g
10
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
25
g
28
%
Protein
 
5
g
10
%
Vitamin A
 
826
IU
17
%
Vitamin C
 
91
mg
110
%
Calcium
 
77
mg
8
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den færdige jordbær trifli serveres straks.

Men den kan dog også laves i god tid, og stilles på køl en times tid inden servering. Så når den at trække endnu mere smag.

Se også mine opskrifter på:

Rabarbertrifli - lækker trifli med rabarber og makron

Hindbærtrifli - trifli med frosne eller friske hindbær

Bastogne trifli med vaniljeis og rabarberkompot

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Gitte Clausen

    juni 19, 2021 at 12:18 pm

    Jeg har lavet den og mine gæster og jeg elskede den gør det gerne igen

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required