• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Italienske kødruller

Italienske kødruller

italienske kødruller med pesto og parmaskinke
4.9 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
152
SHARES
FacebookMessenger152PinterestEmailSMSSubscribe

Her er en nem opskrift på italienske kødruller med pesto og parmaskinke. Retten laves nemt i en gryde, og er perfekt som god gæstemad.

Italienske kødruller med pesto og parmaskinke er en virkelig velsmagende ret, som samtidig er meget nem at lave.

Køb nogle gode skiver okseinderlår hos din slagter eller i supermarkedet, og jeg plejer at lave seks ruller til fire personer.

En rulle er normalt nok til hver person, mens to er for meget. Og med seks ruller er der lige et par ekstra man kan få et stykke af.

Er I meget sultne, kan der selvfølgelig laves to italienske kødruller til hver. Her skal du måske så brune rullerne ad to omgange.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Benløse fugle
  • Oksekødsruller
  • Flæskeruller
  • Bankekød

Opskrift på italienske kødruller

italienske kødruller med pesto og parmaskinke
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Italienske kødruller med pesto - nem opskrift

4.91 fra 10 stemmer
Her er en nem opskrift på italienske kødruller med pesto og parmaskinke. Retten laves nemt i en gryde, og er perfekt som god gæstemad.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 644
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 6 skiver okseinderlår
  • 6 tsk pesto
  • salt og friskkværnet peber
  • 6 skiver parmaskinke
  • smør - til stegning
  • 4 dl fløde
  • 1 spsk kalvefond - koncentreret
  • 3 tsk ribsgele
  • 1-2 spsk gastrik - kan udelades
  • Lidt Maizena - udrørt i en smule koldt vand

Fremgangsmåde
 

  1. Bank skiver af okseinderlår lidt ud. Skiverne må ikke være for tykke. Bed eventuelt din slagter om at klargøre skiverne til dig. Sig det kød til benløse fugle, så ved han hvad du mener.
  2. Fordel en teskefulde pesto på hver kødskive, og smør pestoen ud. Der kan godt tilsættes lidt mere pesto. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  3. Rul rullerne nogenlunde stramt sammen, og omvikl dem med en skive parmaskinke.
  4. Varm en god stegegryde op og tilsæt en god klat smør.
  5. Brun nu de italienske kødruller på alle sider.
  6. Tilsæt fløde og lad det koge op. Kom en spiseskefulde koncentreret kalvefond ved (du kan købe kalvefond i en lille flaske i supermarkedet).
  7. Læg låg på og lad nu kødrullerne simre i ca. 45 minutter.
  8. Tag så rullerne op af gryden, og anret dem på et pænt fad.
  9. Kog sovsen op og tilsæt lidt ribsgele og evt. lidt gastrik eller citronsaft. Jævn evt. sovsen med lidt Maizena, der er udrørt i en smule koldt vand.
  10. Smag til med salt og friskkværnet peber, men vær opmærksom på, at sovsen formentlig allerede er saltet tilstrækkeligt.

Næringsindhold

Kalorier: 644kcalKulhydrater: 9gProtein: 33gFedt: 53gMættet fedt: 29gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 15gTransfedt: 0.1gKolesterol: 207mgNatrium: 867mgKalium: 561mgKostfibre: 0.3gSukker: 6gVitamin A: 1713IUVitamin C: 1mgCalcium: 108mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Italienske kødruller serveres straks sammen med den lækre sovs.

Tilbehør kan sprøde kartoffelbåde og en lækker spinatsalat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

jordbærkage med kransekage
Jordbærkage→ Se opskriften
Billede med rabarberbrud.
Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan→ Se opskriften
Hyldeblomstsirup
Hyldeblomstsirup til drinks og desserter→ Se opskriften
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår→ Se opskriften
Italiensk gris i airfryer
Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg→ Se opskriften
Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required