Her er en nem opskrift på italienske kødruller med pesto og parmaskinke. Retten laves nemt i en gryde, og er perfekt som god gæstemad.
Italienske kødruller med pesto og parmaskinke er en virkelig velsmagende ret, som samtidig er meget nem at lave.
Køb nogle gode skiver okseinderlår hos din slagter eller i supermarkedet, og jeg plejer at lave seks ruller til fire personer.
En rulle er normalt nok til hver person, mens to er for meget. Og med seks ruller er der lige et par ekstra man kan få et stykke af.
Er I meget sultne, kan der selvfølgelig laves to italienske kødruller til hver. Her skal du måske så brune rullerne ad to omgange.
Se også mine populære opskrifter på:
Opskrift på italienske kødruller
Italienske kødruller med pesto - nem opskrift
Ingredienser
- 6 skiver okseinderlår
- 6 tsk pesto
- salt og friskkværnet peber
- 6 skiver parmaskinke
- smør - til stegning
- 4 dl fløde
- 1 spsk kalvefond - koncentreret
- 3 tsk ribsgele
- 1-2 spsk gastrik - kan udelades
- Lidt Maizena - udrørt i en smule koldt vand
Fremgangsmåde
- Bank skiver af okseinderlår lidt ud. Skiverne må ikke være for tykke. Bed eventuelt din slagter om at klargøre skiverne til dig. Sig det kød til benløse fugle, så ved han hvad du mener.
- Fordel en teskefulde pesto på hver kødskive, og smør pestoen ud. Der kan godt tilsættes lidt mere pesto. Krydr med salt og friskkværnet peber.
- Rul rullerne nogenlunde stramt sammen, og omvikl dem med en skive parmaskinke.
- Varm en god stegegryde op og tilsæt en god klat smør.
- Brun nu de italienske kødruller på alle sider.
- Tilsæt fløde og lad det koge op. Kom en spiseskefulde koncentreret kalvefond ved (du kan købe kalvefond i en lille flaske i supermarkedet).
- Læg låg på og lad nu kødrullerne simre i ca. 45 minutter.
- Tag så rullerne op af gryden, og anret dem på et pænt fad.
- Kog sovsen op og tilsæt lidt ribsgele og evt. lidt gastrik eller citronsaft. Jævn evt. sovsen med lidt Maizena, der er udrørt i en smule koldt vand.
- Smag til med salt og friskkværnet peber, men vær opmærksom på, at sovsen formentlig allerede er saltet tilstrækkeligt.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Italienske kødruller serveres straks sammen med den lækre sovs.
Tilbehør kan sprøde kartoffelbåde og en lækker spinatsalat.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: