• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Italiensk mørbrad i fad med aubergine og tomater

Italiensk mørbrad i fad med aubergine og tomater

billederesultat for italiensk mørbrad i fad
4.7 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
162
SHARES
FacebookMessenger162PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  25. september 2023 - Udgivet:  25. september 2023

Min opskrift på en italiensk mørbrad, der er en virkelig lækker ret i fad. Laves med svinemørbrad, aubergine, tomat og er klar på 25 minutter.

Italiensk mørbrad er en både nem og hurtig opskrift på svinemørbrad i fad.

Men tydelig inspiration fra italienske køkken har jeg udviklet denne opskrift, og den er altså god.

Mørbradbøffer brunes og steges i ovnen sammen med friske og skønne grøntsager - plus den lækre tomatflødesovs.

Italiensk mørbrad er både god som en delikat hverdagsret, men bestemt også fin som gæstemad.

Nederst kan du se forslag til tilbehør.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på italiensk mørbrad

billederesultat for italiensk mørbrad i fad
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Italiensk mørbrad i fad med aubergine og tomater

4.72 fra 7 stemmer
Min opskrift på en italiensk mørbrad, der er en virkelig lækker ret i fad. Laves med svinemørbrad, aubergine, tomat og er klar på 25 minutter.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 300
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 svinemørbrad
  • olivenolie - til stegning
  • 1 bundt forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 aubergine
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 potte rosmarin
  • 1 potte basilikum
  • 1 dåse cherrytomater - eller alm. hakkede tomater
  • 0,5 dåse vand
  • 2,5 dl fløde
  • 1 spsk balsamico
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Svinemørbrad afpudses, hvilket vil sige at sølvsenen fjernes og øvrig fedt skæres af. Skær derefter mørbraden i otte lige store bøffer, som klemmes let flade.
  3. Forårsløg skæres i to centimeter tykke skiver, mens hvidløgsfed snittes i tynde skiver.
  4. Aubergine og peberfrugt skylles og skæres i mindre tern.
  5. Varm en pande op ved høj varme, da det er vigtigt at mørbradbøfferne brunes i kort tid. Kom en sjat olie på panden, og brun kødet hurtigt på begge sider. Italiensk mørbrad skal have en let stegeskorpe.
  6. Læg bøfferne til side på en tallerken, og krydr dem med salt og peber.
  7. Skru varmen ned på middel og tilsæt en smule olie mere på panden.
  8. Sauter nu kort forårsløg og hvidløg, hvorefter aubergine og peberfrugt tilsættes. Lad det svitse et minuts tid.
  9. Hak lidt rosmarinblade og basilikum og kom det ved.
  10. Tilsæt også cherrytomater fra dåse plus en halv dåse vand. Kom også fløde ved og lad det koge op.
  11. Smag til med salt og peber og hæld det så i en bradepande på cirka 30 gange 20 centimeter.
  12. Læg mørbradbøfferne ovenpå og drys et par spiseskefulde hakket rosmarin over det hele.
  13. Stil fadet ind i ovnen, hvor sådan et fad med italiensk mørbrad cirka skal have 15 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 300kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Italiensk mørbrad i fad serveres straks, hvor fadet blot stilles på bordet.

Som tilbehør kan serveres alt fra pasta til løse ris eller en kartoffelmos.

Men prøv også med pastapenne, der hurtigt vendes i hvidløgssmør.

Smelt 50 gram smør i en gryde, og når det er brust af tilsættes tre finthakkede fed hvidløg. Svits et halvt minut, så smørret når at tage smag af hvidløg.

Kom så 400 gram kogte pastapenne ved og vend rundt.

Pluk en lille potte basilikum og kom det ved. Vend rundt igen, krydr med lidt friskkværnet peber og servér straks. Det er altså godt.

Se også mine opskrifter på:

Mørbradbøffer med paprikasovs - hurtig aftensmad

4.7 fra 55 stemmer
Her er en nem og hurtig opskrift på mørbradbøffer, der steges på panden og serveres med en lækker paprikasovs. Du kan lave retten på 15 min.
Gå til opskrift
mørbradbøffer med paprikasovs

Eksotisk mørbrad

4.7 fra 24 stemmer
Eksotisk mørbrad er en nem opskrift på aftensmad med svinemørbrad. Den er fra Newyorker By Heart, og laves bla. med kokosmælk og peberfrugt.
Gå til opskrift
billederesultat for eksotisk mørbrad

Mørbrad i fad

4.8 fra 108 stemmer
Mørbrad i fad. Prøv min bedste opskrift på mørbradfad - en lækker, traditionel ret med svinemørbrad, peberfrugt, bacon og cocktailpølser.
Gå til opskrift
billede med mørbrad i fad
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required