• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Intervalstegt oksetyndsteg: Sådan laver du mør oksesteg

Intervalstegt oksetyndsteg: Sådan laver du mør oksesteg

intervalstegt oksetyndsteg
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
125
SHARES
FacebookMessenger125PinterestEmailSMSSubscribe

Her er den bedste metode til en mør og intervalstegt oksetyndsteg. Det er den møreste oksesteg, som kan laves i grill eller ovn.

Intervalstegt oksetyndsteg er et godt stykke kød, som du kan stege eller grille meget mør.

Du kan tilberede stegen i enten grill eller ovn, og denne opskrift er beregnet til 4-6 personer.

Opskrift på intervalstegt oksetyndsteg

intervalstegt oksetyndsteg
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Intervalstegt oksetyndsteg: Sådan laver du mør oksesteg

5 fra 1 stemme
Her er den bedste metode til en mør og intervalstegt oksetyndsteg. Det er den møreste oksesteg, som kan laves i grill eller ovn.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 1 time t 15 minutter min
Steg på køl 20 timer t
Samlet tid 21 timer t 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1,5 kg oksetyndsteg
  • 2 tsk salt
  • 3 tsk brun farin
  • 1 tsk paprika
  • Lidt spidskommen

Fremgangsmåde
 

  1. Aftenen før du skal bruge oksetyndstegen blander du salt med brun farin, paprika og en smule spidskommen, og smører oksestegen godt ind i denne gode rub.
  2. Læg stegen i en plastikpose i køleskabet natten over.
  3. Dagen efter er du klar til at tilberede en intervalstegt oksetyndsteg. Og der er to måder - afhængig af om det er til grill eller ovn. Først i grillen:
  4. Brun tyndstegen ved en god og direkte varme, og sluk så den inderste brænder, fordi oksestegen skal grilles ved indirekte varme. Luk låget, og grill den et kvarter ved laveste blus. det giver cirka 175-180 grader i grillen.
  5. Tag oksetyndstegen ud, og lad den hvile utildækket et kvarter. Så ind i grillen igen et kvarter. Ud og hvile et kvarter. Og så i grillen en sidste gang indtil kernetemperaturen er på 56 grader. Så her skal du bruge et stegetermometer.
  6. Og så skal stegen hvile 15-20 minutter utildækket ind udskæring i skiver på den lange led.
  7. Vil du lave oksetyndsteg i ovn, så gør du på følgende måde: Brun stegen på en pande med lidt smør, og sæt den derefter i ovnen ved 185 grader varmluft. Giv den et kvarter, og følg som ovenfor. Altså et kvarter inde, et kvarter ude, et kvarter inde, et kvarter ude - og så ind indtil den når en kernetemperatur på 56 grader.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Intervalstegt oksetyndsteg kan serveres med flødekartofler og en god salat med spidskål.

Se også disse forslag med tilbehør til grillmad.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn
Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn→ Se opskriften
Billede af grillede grøntsager.
Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill→ Se opskriften
bagte kartofler på grill med hvidløgssmør
Bagte kartofler på grill (opskrift med hvidløgssmør)→ Se opskriften
billede med Honningmarineret laks til grill og ovn
Opskrift på honningmarineret laks i grill og ovn→ Se opskriften
billede med snoede italienske flutes
Snoede italienske flutes - grundopskrift→ Se opskriften
Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required