Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Intervalstegt oksetyndsteg: Sådan laver du mør oksesteg

Intervalstegt oksetyndsteg: Sådan laver du mør oksesteg

intervalstegt oksetyndsteg
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
126
SHARES
FacebookMessenger126PinterestEmailSMS

Her er den bedste metode til en mør og intervalstegt oksetyndsteg. Det er den møreste oksesteg, som kan laves i grill eller ovn.

Intervalstegt oksetyndsteg er et godt stykke kød, som du kan stege eller grille meget mør.

Du kan tilberede stegen i enten grill eller ovn, og denne opskrift er beregnet til 4-6 personer.

Indhold
  • Her er den bedste metode til en mør og intervalstegt oksetyndsteg. Det er den møreste oksesteg, som kan laves i grill eller ovn.
  • Intervalstegt oksetyndsteg: Sådan laver du mør oksesteg
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Intervalstegt oksetyndsteg: Sådan laver du mør oksesteg

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 1 time t 15 minutter min
Steg på køl: 20 timer t
Samlet tid: 21 timer t 25 minutter min
Her er den bedste metode til en mør og intervalstegt oksetyndsteg. Det er den møreste oksesteg, som kan laves i grill eller ovn.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1,5 kg oksetyndsteg
  • 2 tsk salt
  • 3 tsk brun farin
  • 1 tsk paprika
  • Lidt spidskommen

Fremgangsmåde

  1. Aftenen før du skal bruge oksetyndstegen blander du salt med brun farin, paprika og en smule spidskommen, og smører oksestegen godt ind i denne gode rub.
  2. Læg stegen i en plastikpose i køleskabet natten over.
  3. Dagen efter er du klar til at tilberede en intervalstegt oksetyndsteg. Og der er to måder - afhængig af om det er til grill eller ovn. Først i grillen:
  4. Brun tyndstegen ved en god og direkte varme, og sluk så den inderste brænder, fordi oksestegen skal grilles ved indirekte varme. Luk låget, og grill den et kvarter ved laveste blus. det giver cirka 175-180 grader i grillen.
  5. Tag oksetyndstegen ud, og lad den hvile utildækket et kvarter. Så ind i grillen igen et kvarter. Ud og hvile et kvarter. Og så i grillen en sidste gang indtil kernetemperaturen er på 56 grader. Så her skal du bruge et stegetermometer.
  6. Og så skal stegen hvile 15-20 minutter utildækket ind udskæring i skiver på den lange led.
  7. Vil du lave oksetyndsteg i ovn, så gør du på følgende måde: Brun stegen på en pande med lidt smør, og sæt den derefter i ovnen ved 185 grader varmluft. Giv den et kvarter, og følg som ovenfor. Altså et kvarter inde, et kvarter ude, et kvarter inde, et kvarter ude - og så ind indtil den når en kernetemperatur på 56 grader.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Intervalstegt oksetyndsteg kan serveres med flødekartofler og en god salat med spidskål.

Se også disse forslag med tilbehør til grillmad.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required