• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sovs og sauce › Nem opskrift på grøn hvidløgssauce uden fløde

Nem opskrift på grøn hvidløgssauce uden fløde

Billede resultat for grøn hvidløgssauce
4.3 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
55
SHARES
FacebookMessenger55PinterestEmailSMSSubscribe

Se her, hvordan du laver en men og flot hvidløgssauce uden fløde, der passer til kylling. Men prøv også at servere den grønne sovs til oksekød.

Her er min opskrift på en meget nem og lækker hvidløgssauce, der er fremragende til kylling.

Sovsen laves med grønsagsbouillon, forårsløg og hvidløg, og den er helt uden fløde.

I stedet jævnes saucen let med lidt Maizena.

Den grønne farve sætter lige prikken over i'et, og det er absolut en sovs, som du skal prøve.

Som sagt er den perfekt til stegt kylling, men den er også fremragende til en bøf. Persille og hvidløg er jo en klassiker til en en god steak.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på grøn hvidløgssauce med persille

Billede resultat for grøn hvidløgssauce
Holger Rørby Madsen

Nem opskrift på grøn hvidløgssauce uden fløde

4.34 fra 3 stemmer
Se her, hvordan du laver en men og flot hvidløgssauce uden fløde, der passer til kylling. Men prøv også at servere den grønne sovs til oksekød.
Forb. tid 8 minutter min
Tilb. tid 12 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Sovs og saucer
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 spsk smør
  • 1 bundt forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 bundt persille
  • frisk timian
  • 4 dl vand
  • 1 grøntsags-boullionterning
  • Maizena
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Smør kommes i en lille gryde og bruser af.
  2. Forårsløg og hvidløgsfed hakkes fint og kommes ved. Sautér i fem minutter ved middelvarme, så det ikke tager farve.
  3. Kom så finthakket persille ved sammen med lidt frisk timian og sauter et minut mere.
  4. Tilsæt vand og bouillonterning og lad det koge et par minutter.
  5. Blend din hvidløgssauce med en stavblender, så sovsen bliver helt jævn.
  6. Rør lidt Maizena ud i en smule koldt vand og jævn sovsen til en passende konsistens. Den skal ikke være for tyk, men mere en kraftig sky. Kog et par minutter.
  7. Smag til med salt og friskkværnet peber, og servér straks.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Prøv også en af vores andre lækre saucer:

Persillade - nem sovs med persille, hvidløg og olie

5 fra 1 stemme
Her får du min nemme opskrift på persillade med olie, persille og hvidløg. Persilladen er god til både fisk, tigerrejer, kylling og bøf.
Gå til opskrift
billede med persillade

Grønkålspesto klæder spaghetti - se opskriften

5 fra 6 stemmer
Grønkålspesto er en skøn måde at udnytte den sunde kål på. Denne pesto kan både bruges i sandwichs, madpandekager, pitabrød og til pasta.
Gå til opskrift
Grønkålspesto i skål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften
Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill (med stegetid og kernetemperatur)→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required