Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Nem opskrift på grøn hvidløgssauce uden fløde

Nem opskrift på grøn hvidløgssauce uden fløde

Billede resultat for grøn hvidløgssauce
4.3 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
55
SHARES
FacebookMessenger55PinterestEmailSMS

Se her, hvordan du laver en men og flot hvidløgssauce uden fløde, der passer til kylling. Men prøv også at servere den grønne sovs til oksekød.

Her er min opskrift på en meget nem og lækker hvidløgssauce, der er fremragende til kylling.

Sovsen laves med grønsagsbouillon, forårsløg og hvidløg, og den er helt uden fløde.

I stedet jævnes saucen let med lidt Maizena.

Den grønne farve sætter lige prikken over i'et, og det er absolut en sovs, som du skal prøve.

Som sagt er den perfekt til stegt kylling, men den er også fremragende til en bøf. Persille og hvidløg er jo en klassiker til en en god steak.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på grøn hvidløgssauce med persille

Nem opskrift på grøn hvidløgssauce uden fløde

Holger Rørby Madsen
4.3 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 8 minutter min
Tilb. tid: 12 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Se her, hvordan du laver en men og flot hvidløgssauce uden fløde, der passer til kylling. Men prøv også at servere den grønne sovs til oksekød.
Antal: 4 personer
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 spsk smør
  • 1 bundt forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 bundt persille
  • frisk timian
  • 4 dl vand
  • 1 grøntsags-boullionterning
  • Maizena
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Smør kommes i en lille gryde og bruser af.
  2. Forårsløg og hvidløgsfed hakkes fint og kommes ved. Sautér i fem minutter ved middelvarme, så det ikke tager farve.
  3. Kom så finthakket persille ved sammen med lidt frisk timian og sauter et minut mere.
  4. Tilsæt vand og bouillonterning og lad det koge et par minutter.
  5. Blend din hvidløgssauce med en stavblender, så sovsen bliver helt jævn.
  6. Rør lidt Maizena ud i en smule koldt vand og jævn sovsen til en passende konsistens. Den skal ikke være for tyk, men mere en kraftig sky. Kog et par minutter.
  7. Smag til med salt og friskkværnet peber, og servér straks.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Prøv også en af vores andre lækre saucer:

Persillade - nem sovs med persille, hvidløg og olie
Her får du min nemme opskrift på persillade med olie, persille og hvidløg. Persilladen er god til både fisk, tigerrejer, kylling og bøf.
Se opskriften her
billede med persillade
Grønkålspesto klæder spaghetti - se opskriften
Grønkålspesto er en skøn måde at udnytte den sunde kål på. Denne pesto kan både bruges i sandwichs, madpandekager, pitabrød og til pasta.
Se opskriften her
Grønkålspesto i skål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required