• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Hurtig pizza - opskrift på fastfood med færdig pizzadej

Holger Rørby Madsen
En hurtig pizza af færdig pizzadej fra supermarkedet behøver slet ikke være så usund. Du kan faktisk lave en fin pizza med den købte dej. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Pizza

Oversigt over indhold

  1. Se her hvordan du laver en hurtig pizza af færdig pizzadej købt i supermarkedet. Inkl. tips til bagning og fyld på pizzaen. God fastfood.
  2. Ingredienser til hurtig pizza
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Tips
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift

Se her hvordan du laver en hurtig pizza af færdig pizzadej købt i supermarkedet. Inkl. tips til bagning og fyld på pizzaen. God fastfood.

Du kan sagtens lave en god og hurtig pizza med den dej, som du kan købe færdig i dit supermarked.

Intet slår selvfølgelig en hjemmelavet italiensk pizza af hjemmelavet pizzadej, men nogen gange er der bare ikke tid til det.

Det skal du ikke gå rundt og have dårlig samvittighed over, for i stedet kan du faktisk lave en ganske fin pizza på ret kort tid. Og her er et par gode råd når du er ude i den opgave.

Vil du iøvrigt gøre pizzaen lidt mere sund, kan du med fordel købe en pizzadej med fuldkorn, som trods alt mætter mere og i længere tid.

Omvendt giver det en anden smag og oplevelse end den traditionelle pizzadej af ren hvede, så det er en smagssag.

Min opskrift på hurtig pizza er umiddelbart beregnet til to personer, men den er jo nem at gange op, Og det afhænger jo også af hvor stor sulten er.

Ingredienser til hurtig pizza

5 fra 7 stemmer
RetPizza
KøkkenItaliensk
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Mængde: 2 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 400 gram pizzadej - færdiglavet fra køledisken
  • 1 portion pizzasauce
  • oregano - Tørret
  • 2 pakker mozzarella
  • 2-3 skiver parmaskinke
  • Lidt rucola
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Eller 225 grader, hvis du bruger almindelig over- og undervarme.
  • Rul pizzadejen ud på en bageplade, og normalt kan du bare anvende det bagepapir, der følger med pizzadejen. Du kan med fordel nu lade pizzadejen hæve i cirka 20 minutter, eller hoppe til næste trin hvis du har travlt.
  • Forbag pizzaen i 4-5 minutter, hvilket gør den endnu mere sprød.
  • Lav pizzasauce som anvist i linket - eller anvend en færdigkøbt.
  • Tag pizzaen ud af ovnen, og smør med pizzasauce. Ikke for tyk t et lag, da pizzabunden så risikerer at blive mere blød.
  • Mozzarella skæres i skiver og fordeles på pizzaen, og der drysses med tørret oregano.
  • Stil pizzaen ind i ovnen, hvor den bages færdig i cirka 10 minutter. Det er jo en hurtig pizza. Hold øje med at kanterne er sprøde og flotte, men ikke bliver for mørke!
  • Tag den færdigbagte pizza ud af ovnen, og pynt med parmaskiver og rucola.

Næringsindhold

Næringsindhold
Hurtig pizza - opskrift på fastfood med færdig pizzadej
Mængde pr. portion
Kalorier
270
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tips

Hurtig pizza serveres straks, og fyld/topping kan naturligvis varieres.

Du kan eks. også anvende ananas, kogt skinke, champignon eller andet på pizzaerne.

Se også mine opskrifter på:

pizza med kødboller
Pizza med kødboller - opskrift med oksekød klumper
Se opskriften
billede med pizza margherita i bradepande
Pizza Margherita - nem opskrift på pizza i bradepande
Se opskriften
pizza calzone indbagt
Pizza calzone
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 386
  • 25
  • 0
  • 1
  • 0
  • 4
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Vegetarfrikadeller med couscous og kikærter
Vinsmagning - nem guide til smagning af vin »

Populært indhold lige nu

billede med københavnerbirkes med remonce

Nem opskrift på københavnerbirkes med remonce

Billederesultat for hakkebøffer med baconflødesovs

Hakkebøffer med baconflødesovs (i fad i ovn)

hasselback kartofler

Hasselback kartofler - opskrift på hasselbagte kartofler

billede til kalkungryde med ris

Kalkungryde med ris på 30 minutter

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 7 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetPizza
KøkkenItaliensk
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Mængde: 2 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!