• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kryddersmør - nem opskrift på krydret smør

Kryddersmør - nem opskrift på krydret smør

hjemmelavet kryddersmør
Lækkert og hjemmelavet kryddersmør, der blandt andet laves med sennep og engelsk sauce. God til bøffer og andet kød. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  22. juni 2023 - Udgivet:  11. juni 2021

Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Kryddersmør kan laves på et utal af måder og med forskellige ingredienser. Men intet slår min opskrift på den bedste kryddersmør, som du får her.
  2. Opskrift på kryddersmør
  3. Kryddersmør
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Note
Gå til opskrift

Kryddersmør kan laves på et utal af måder og med forskellige ingredienser. Men intet slår min opskrift på den bedste kryddersmør, som du får her.

Denne dejlige opskrift på det bedste kryddersmør er super godt til grillet kød, hvor du serverer kryddersmørret sammen med en god bøf eller andet oksekød.

Og så er det enormt nemt at lave sit eget smør med smag - du skal bare gøre det i god tid, da smørret skal have lidt tid til at trække smag i køleskabet. Men selve fremstillingen tager ingen tid.

Denne opskrift giver en portion kryddersmør på lidt over 100 gram, hvilket rækker til mindst fire personer. Også selvom smørret smager af mere.

Du kan lave kryddersmør i en blender, men jeg plejer blot at bruge hænderne. Det er nemmere, men du skal gøre det hurtigt, så smørret ikke bliver for varmt mellem dine fingre.

Se også mine opskrifter på:

  • Sådan laver du Café de Paris kryddersmør
  • Bearnaisesmør - verdens bedste kryddersmør opskrift
  • Timiansmør med basilikum og citronsaft - smør til bøf

Opskrift på kryddersmør

hjemmelavet kryddersmør

Kryddersmør

Bedømmelse
5 fra 3 stemmer
RetSovs og saucer
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 5 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk engelsk sauce
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk persille - finthakket
  • 1 spsk timian - finthakket

Fremgangsmåde

  • Skær smørret ud i mindre tern, og kom alle ingredienserne op i en stor skål.
  • Massér nu smør og smagsgiverne godt ind i hinanden med fingrene, men brug ikke længere tid end højest nødvendigt!
  • Varmen fra dine fingre smelter smørret, så brug højest 30 sekunder på at ælte kryddersmørret sammen.
  • Saml smørret og læg det på et stykke bagepapir, som du ruller stramt rundt om smørret.
  • Drej så enderne på bagepapiret sammen, så det klemmer kryddersmørret helt sammen, så du til sidst har en fast "pølse" med den bedste kryddersmør.
  • Læg den i køleskabet, og her skal den køle ned i mindst to timer, gerne mere. Så skal du bruge kryddersmør til aftensmaden, er det en god idé at lave den fra morgenstunden og putte den på køl.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
700
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Hvis ikke du magter bøvlet med at rulle dit kryddersmør sammen med bagepapir (det er MEGET nemt), kan du blot lægge det i en beholder, og glatte det pænt ud, og så sætte den i køleskabet.

Så der er altså ingen undskyldning for at gå i udgang med opgaven.

Du kan jo også altid smage smørret til som du synes, og der kan eksempelvis sagtens tilsættes lidt tabasco, hvis det skal rive lidt mere

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required