Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Nudler med spidskål og sesam

Nudler med spidskål og sesam

nudler med spidskål
4.5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMS

Denne lækre ret med nudler og spidskål, peberfrugt og sesamfrø tager ikke mere end et kvarter at lave, og så smager retten super godt.

Let aftensmad kan sagtens være sund og lækker. Denne ret kræver hverken mange ingredienser eller minutter.

Du kan lave den på et kvarter, og så kan du glæde dog over et sundt måltid, som tager minimal tid.

Faktisk kan du bruge alle grøntsager, så længe du har kålen som en base, for spidskålen giver nemlig en særlig god smag.

Opskrift på nudler med spidskål

Nudler med spidskål og sesam

Karen SenecaKaren Seneca
4.5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Denne lækre ret med nudler og spidskål, peberfrugt og sesamfrø tager ikke mere end et kvarter at lave, og så smager retten super godt.
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 blokke nudler fuldkorn, kogt
  • 1 rødløg fintsnittet
  • 0,5 tsk chiliflager
  • 1 lille spidskål skåret i strimler
  • 2 tomater i både
  • 1 rød peberfrugt i ringe
  • 2 spsk sesamfrø
  • cashewnødder hakket, kan udelades
Marinade
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 knold ingefær ca. 2 spsk revet
  • 3 spsk sojasauce
  • 1 spsk fishsauce
  • 1 tsk honning el. brun farin
  • citronssaft eller anden syre, for eks. eddike

Fremgangsmåde

  1. Riv ingefær og hak hvidløgsfed fint - eller pres dem i hvidløgspresseren. Bland marinaden, smag til og sæt til side.
  2. Kog nudlerne som anvist på pakken, men tag dem af et minut før og dræn dem i en sigte.
  3. Skær spidskål i strimler, peber i ringe, tomat i både og hak løget groft.
  4. Svits løg i olie på panden et par minutter, tilsæt spidskål og peber. Svits et par minutter og tilsæt tomaterne. Svits et par minutter.
  5. I mens rister du sesamfrø og hakkede nødder på en anden pande. de skal kun have 3-4 minutter.
  6. Tilsæt nudlerne og marinaden til panden med kål, og varm det hele op, så det lige simrer et par minutter.
  7. Drys til sidst med cashewnødder og sesamfrø. Nu har du en lækker og hurtig aftensmad klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier114kcalKulhydrater13gProtein5gFedt6gMættet fedt1gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt3gKolesterol0.4mgNatrium1119mgKalium373mgKostfibre3gSukker6gVitamin A1520IUVitamin C49mgCalcium65mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Når du skal lave hurtig aftensmad, kan du bruge tøm køleskabet-konceptet. Se, hvad du har liggende, og som risikerer at blive til madspild, hvis du ikke bruger det indenfor et par dage.

Generelt er det smart altid at have fuldkornsnudler på lager, fordi de kun skal koge få minutter i forhold til ris og pasta.

Se andre nemme opskrifter:

Kinesisk wokret: Kung pao tofu

Buddha bowl med tofu og grøntsager

Thaisuppe med nudler og kylling

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required