Her får du min opskrift på hoisinmarineret kylling. En nem og lækker marinade med hoisin sauce og soja, og den er både til pande og grill.
Hoisinmarineret kylling er super lækkert at servere til aftensmad, og du kan både pandestege eller grille de marinerede kyllingestykker.
Hoisin sauce er perfekt til en marinade, og her får den selskab af blandt andet soja og lime.
Hoisinmarinaden er nem at lave, og kyllingekødet marineres i ca. 1 time, hvorefter det kan steges eller grilles.
Opskrift på hoisinmarineret kylling
Hoisinmarineret kylling til pande eller grill
Ingredienser
Hoisin marinade
- 3 spiseskefulde hoisin sauce
- 3 spiseskefulde soja
- 1 lime - saften fra en lime
- 2 teskefulde hvidløgpulver - eller 2 pressede fed hvidløg
- 1 knold ingefær - rives
Kylling
- 4 stk. kyllingebryst filet
- Lidt olie - til stegning
Sådan gør du
- Kom hoisin sauce i en skål sammen med soja og saften fra en lime.
- Tilsæt hvidløgspulver eller pressede hvidløgsfed. Skræl en knold ingefær, og riv den i.
- Rør din hoisin marinade grundigt sammen.
- Gør kyllingebryst fileterne klar, og skær eventuelle urenheder fra.
- Kom kyllingekødet ned til hoisin marinaden, og vend det godt rundt.
- Lad nu din hoisinmarineret kylling stå og trække i ca. 1 time. Vend gerne rundt et par gange undervejs, så marinaden fordeles jævnt igen.
- Nu kan du så enten pandestege eller grille de hoisinmarinerede stykker kylling.
- På panden kommes lidt olie på en varm pande, hvorefter kyllingekødet steges ca. 5 minutter på hver side.
- På grillen er det ved en direkte og god varme, og også her skal kyllingebrystfileterne have cirka fem minutter på hver side.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Hoisinmarineret kylling kan serveres sammen med eks. en god bulgursalat.
Er det til grillen, er der her gode forslag til tilbehør til grillmad.
Se også disse opskrifter med kylling:
Del dine ideer og tanker med os andre her: