Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine

Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine

Hjemmelavet pistacieis
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Hjemmelavet pistacieis er nem at lave, den smager helt fantastisk, og så kræver den kun fem ingredienser. Den kan laves den uden ismaskine.

Hjemmelavet pistacieis er en af de mest populære is især i Italien, som også er hjemlandet til gelato. Denne opskrift har den helt rigtige og autentiske smag, som man kender.

Det er ikke kun den fantastiske smag og cremet konsistens, som fanger én, det er også den smukke grønne farve som bare gør denne dessert endnu bedre. Jeg vil mene, at det er den ideelle gæstedessert.

Måden man gør den cremet uden en ismaskine på, er ved at røre rundt i den to-tre gange med en times mellemrum, imens den fryses ned. Dette knuser iskrystallerne, og så vil den opnå den lækreste konsistens.

Opskrift på hjemmelavet pistacieis uden ismaskine

Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine

Rakel Seneca
4.9 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 3 timer t
Samlet tid: 3 timer t 10 minutter min
Hjemmelavet pistacieis er nem at lave, den smager helt fantastisk, og så kræver den kun fem ingredienser. Den kan laves den uden ismaskine.
Antal: 6 personer
Ret: Is
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 75 g pistacienødder (uden salt)
  • 130 g sukker
  • 4 stk pasteuriserede æggeblommer
  • 2 dl mælk
  • 1,5 dl piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage en blender eller foodprocessor. Tilføj nu halvdelen af sukkeret og pistacienødderne, blend det helt fint sammen.
  2. Tag en lille gryde og tilføj pistacie-sukker-blandingen og tilføj mælk, varm nu blandingen lige op til kogepunktet og skru ned for varmen.
  3. I en separat skål tilføjes æggeblommer og den anden halvdel af sukkeret. Pisk det luftigt sammen med en elpisker.
  4. Hæld det i gryden med mælk, og pisk det sammen. Forsæt med at røre rundt i blandingen, indtil det tykner. Det skal have samme konsistens som en kagecreme.
  5. Lad blandingen køle helt ned og tilføj nu piskefløde. land det sammen og hæld det i en beholder, put det nu i fryseren. Når der er gået en time, rører du rundt i blandingen, lad den blive i fryseren i endnu en time og rør rundt igen. Lad den nu fryse fuldstændig.
  6. Når isen er helt frossen, er den klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan også vælge at tilføje hele nødder i blandingen, dette giver lidt knas og er rigtig lækkert.

Se også vores andre lækre opskrifter på forskellige slags is, for eksempel en rigtig sommerdessert: koldskålsis.

Du kan også lave en frisk champagnesorbet med eller uden ismaskine eller en god, gammeldags vaniljeis.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Avril skriver

    marts 25, 2022 at 10:17 pm

    Lækreste is nogensinde

    Svar

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required