• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Dessert › Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine

Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine

Hjemmelavet pistacieis
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  25. juni 2023 - Udgivet:  5. august 2021

Hjemmelavet pistacieis er nem at lave, den smager helt fantastisk, og så kræver den kun fem ingredienser. Den kan laves den uden ismaskine.

Hjemmelavet pistacieis er en af de mest populære is især i Italien, som også er hjemlandet til gelato. Denne opskrift har den helt rigtige og autentiske smag, som man kender.

Det er ikke kun den fantastiske smag og cremet konsistens, som fanger én, det er også den smukke grønne farve som bare gør denne dessert endnu bedre. Jeg vil mene, at det er den ideelle gæstedessert.

Måden man gør den cremet uden en ismaskine på, er ved at røre rundt i den to-tre gange med en times mellemrum, imens den fryses ned. Dette knuser iskrystallerne, og så vil den opnå den lækreste konsistens.

Opskrift på hjemmelavet pistacieis uden ismaskine

Hjemmelavet pistacieis
Rakel Seneca

Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine

4.86 fra 7 stemmer
Hjemmelavet pistacieis er nem at lave, den smager helt fantastisk, og så kræver den kun fem ingredienser. Den kan laves den uden ismaskine.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 3 timer t
Samlet tid 3 timer t 10 minutter min
Antal: 6 personer
Ret: Is
Køkken: Italiensk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 75 g pistacienødder - uden salt
  • 130 g sukker
  • 4 stk pasteuriserede æggeblommer
  • 2 dl mælk
  • 1,5 dl piskefløde

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage en blender eller foodprocessor. Tilføj nu halvdelen af sukkeret og pistacienødderne, blend det helt fint sammen.
  2. Tag en lille gryde og tilføj pistacie-sukker-blandingen og tilføj mælk, varm nu blandingen lige op til kogepunktet og skru ned for varmen.
  3. I en separat skål tilføjes æggeblommer og den anden halvdel af sukkeret. Pisk det luftigt sammen med en elpisker.
  4. Hæld det i gryden med mælk, og pisk det sammen. Forsæt med at røre rundt i blandingen, indtil det tykner. Det skal have samme konsistens som en kagecreme.
  5. Lad blandingen køle helt ned og tilføj nu piskefløde. land det sammen og hæld det i en beholder, put det nu i fryseren. Når der er gået en time, rører du rundt i blandingen, lad den blive i fryseren i endnu en time og rør rundt igen. Lad den nu fryse fuldstændig.
  6. Når isen er helt frossen, er den klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan også vælge at tilføje hele nødder i blandingen, dette giver lidt knas og er rigtig lækkert.

Se også vores andre lækre opskrifter på forskellige slags is, for eksempel en rigtig sommerdessert: koldskålsis.

Du kan også lave en frisk champagnesorbet med eller uden ismaskine eller en god, gammeldags vaniljeis.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Avril

    marts 25, 2022 at 10:17 pm

    Lækreste is nogensinde

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required