• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Dessert › Hjemmelavet guf

Hjemmelavet guf

billede med hjemmelavet guf
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 22. november 2024 - Udgivet: 21. august 2024

Få den bedste opskrift på hjemmelavet guf. Det er verdens bedste guf til is, isvafler og andre dessert, og den laves nemt med 3 ingredienser.

Så er der hjemmelavet guf, og den bliver ikke bedre end denne. Det tør jeg godt love dig.

Klassisk guf lavet med sukker, æggehvider og lidt smag, her i form af en jordbærmarmelade, men du kan også bruge lakridspulver, vanilje eller hvad du nu synes.

Denne hjemmelavede guf er speciel god, fordi du undgår sukkerkrystallerne mellem tænderne.

Hemmeligheden er at lave en nem sukkersirup først, og derefter vendes den sammen med de piskede æggehvider.

Nemt, lækkert og godt. Og verdens bedste guf, som du kan servere til is, på toppen af en isvaffel og andre desserter. Slip fantasien fri.

Se også de populære opskrifter på:

  • Marengs
  • Hjemmelavet softice
  • Daim is
  • Bananis

Opskrift på hjemmelavet guf

billede med hjemmelavet guf
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Hjemmelavet guf

5 fra 1 stemme
Få den bedste opskrift på hjemmelavet guf. Det er verdens bedste guf til is, isvafler og andre dessert, og den laves nemt med 3 ingredienser.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 1 portion
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Kalorier: 1293
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 100 g vand - svarende til 1 deciliter
  • 250 g sukker
  • 100 g pasteuriserede æggehvider - svarende til ca. 3 æggehvider
  • 5 spsk jordbærmarmelade

Fremgangsmåde
 

  1. Til hjemmelavet guf starter du med at veje 100 gram vand af i gryde sammen med 250 gam sukker. Brug gerne en tykbundet gryde.
  2. Lad det koge op og derefter koge et par minutter ved middel varme.
  3. Nu har du en sukkersirup, som du lader køle af indtil den er lillefingervarm. Det tager ca. 10 minutter.
  4. Imens piskes 100 gram pasteuriserede æggehvider luftigt indtil de er helt stive. Du kan teste det ved forsigtigt at vende skålen på hovedet, og her skal æggehvidemassen blive i skålen.
  5. Nu piskes den afkølede sukkersirup spå gradvist ind i æggehviderne indtil den er luftig og cremet. Det tager typisk 7-8 minutter, så have lidt tålmodighed.
  6. Blend 5 spiseskefulde jordbærmarmelade og vend den derefter i guffen, som nu er klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 1293kcalKulhydrater: 319gProtein: 11gFedt: 1gMættet fedt: 0.01gEnkelumættet fedt: 0.04gNatrium: 206mgKalium: 245mgKostfibre: 1gSukker: 299gVitamin C: 9mgCalcium: 33mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Opbevaring holdbarhed

Hjemmelavet guf opbevares nu i køleskabet indtil den skal bruges.

Her kan den holde sig i op til 3 dage i en tæt beholder.

Du kan eventuelt vente med at tilsætte smag, da du så kan vende jordbær, vanilje eller andet i lige inden brug, og dermed variere hvordan guffen skal smage. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    august 21, 2024 at 3:27 pm

    Tak fordi du bruger opskriften på hjemmelavet guf, og skriv da gerne hvad du synes om den.

    Svar

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød - nem og hurtig grød med svesker
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød
  • Bagte figner
    Bagte figner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Billede af squashsalat af rå squash.

Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Billede af Axelborg kylling.

Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Ugens madplan uge 35
Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
honningkylling med ferskensalsa
Honningkylling→ Se opskriften
blomme crumble kage
Blomme crumble (sprød crumble med blommer)→ Se opskriften
Billede af squashsalat af rå squash.
Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)→ Se opskriften
boller med havreklid
Boller med havreklid - langtidshævede og sprøde brød→ Se opskriften
Billede af Axelborg kylling.
Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter→ Se opskriften
billede med italienske frikadeller i tomatsovs på pande
Italienske frikadeller→ Se opskriften
billederesultat for brombærcrumble
Brombærcrumble→ Se opskriften
grillede tomater på stilk
Grillede tomater på stilk - blommetomater i grill→ Se opskriften
Karry
Rist krydderierne så de får mere smag→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required