• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Snacks og søde sager › Hjemmelavet After Eight (chokolade med pebermynte)

Hjemmelavet After Eight (chokolade med pebermynte)

Hjemmelavet After Eight
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 27. oktober 2021

Hjemmelavet After Eight er super nemme at lave, og så er de helt vildt lækre. De er søde samtidig med, at de er friske i smagen.

Hjemmelavet After Eight er inspireret af den kendte, fyldte chokolade, som ofte bliver serveret efter aftensmaden eller efter klokken otte om aftenen, som navnet beskriver. Jeg kan dog spise dem på alle tider af døgnet.

Det er faktisk virkelig let at lave dem selv. Du skal blot smelte mørk chokolade af god kvalitet og så derefter lave pebermyntecreme, som kommes i mellem chokoladen.

Jeg kan forestille mig, at man også kunne lave dem som fyldte chokolader, Men jeg har lavet disse så tæt på originalen ved at smøre chokoladen helt tyndt ud, så de har fået samme delikate knæk.

Oversigt over indhold
  • Hjemmelavet After Eight er super nemme at lave, og så er de helt vildt lækre. De er søde samtidig med, at de er friske i smagen.
  • Hjemmelavet After Eight
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Tip
  • Marcipanhjerter med lakrids i lyserød Ruby chokolade
  • Fyldte dadler med peanutbutter og chokolade
  • S'mores opskrift
  • Kokosbund med chokolade og bær
  • Svampet colakage med chokolade
  • Fyldte chokolader med dulce de leche
  • Kommentarer
Hjemmelavet After Eight
Rakel Seneca

Hjemmelavet After Eight

5 fra 6 stemmer
Hjemmelavet After Eight er super nemme at lave, og så er de helt vildt lækre. De er søde samtidig med, at de er friske i smagen.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 6 personer
Ret: Søde sager
Køkken: Engelsk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade
  • 2,5 dl flormelis
  • 1 spsk vand
  • 0,5 spsk olie
  • 2 dråber pebermynteekstrakt

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at hakke chokoladen, tag halvdelen af den og smelt den forsigtigt over et vandbad.
  2. Tag nu et stort fad eller spækbræt og beklæd det med bagepapir. Hæld derefter chokoladen ud på det og brug en dejskraber til at sprede chokoladen udover bagepapiret. Prøv at gøre det så tyndt som muligt, uden at der kommer huller i.
  3. Stil nu chokoladen i køleskabet, så den kan størkne fuldkommen.
  4. I en skål blandes flormelis, vand, olie og pebermynteekstrakt sammen, Det skal føles som en ret tyk glasur.
  5. Varm nu glasuren op en smule henover et vandbad, dette gør den lidt mere flydende.
  6. Hæld derefter pebermyntecremen udover chokolade, brug forsigtigt dejskraberen til at fordele det jævn. Stil på køl igen og lad glasuren stivne.
  7. Smelt nu resten af chokoladen og hæld den udover glasuren og fordel den jævnt. Put eventuelt bagepapir ovenpå for at gøre overfladen helt glat.
  8. Stil den på køl i fem-ti minutter, indtil chokoladen er halvt størknet men stadig blød. Nu kan du skære stykkerne ud i mundrette firkanter med en skarp kniv.
  9. Stil dem på køl i yderlige 10 minutter, så dine After Eight er helt størknet og så er de herefter klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan også prøve at lave denne opskrift med lys eller hvid chokolade, hvis du ønsker en sødere smag.

Prøv også at lave små papirsposer, du kan pakke hver enkelt stykke After Eight ind i.

Har du rester, du ikke får spist, kan du hakke dem og bruge dem i is eller som topping på kager. Se også hvordan du laver krystalliseret chokolade.

Flere inspirerende opskrifter:

Marcipanhjerter med lakrids i lyserød Ruby chokolade

4.7 fra 7 stemmer
Marcipanhjerter kan laves året rundt, for eksempel til Valentinsdag eller jul. Se opskrift og tips til temperering af chokolade.
Gå til opskrift
Marcipanhjerter

Fyldte dadler med peanutbutter og chokolade

5 fra 3 stemmer
Fyldte dadler dyppet i den lækreste chokolade og valnødder er en delikatesse uden lige. Her består fyldet af crunchy peanutbutter.
Gå til opskrift
Fyldte dadler

S'mores opskrift

5 fra 2 stemmer
S'more eller s'mores er grillede skumfiduser med kiks og chokolade. En form for lækker sandwich, der bruges som slik eller en hurtig dessert.
Gå til opskrift
s'more grillede skumfiudser med kiks og chokolade

Kokosbund med chokolade og bær

5 fra 1 stemme
Opskrift på kokosbund med chokolade og bær. En dejlig marengskage med lækkert fyld, og den er perfekt som dessertkage.
Gå til opskrift
kokosbund med chokolade og bær

Svampet colakage med chokolade

4.2 fra 6 stemmer
Colakage er en chokoladekage med et twist. Her er nemlig både cola i dejen og den lækre glasur. En kage, der helt sikkert vækker lykke.
Gå til opskrift
Colakage

Fyldte chokolader med dulce de leche

5 fra 3 stemmer
Fyldte chokolader med dulce de leche smager helt fantastisk, og så er de utrolig nemme at lave. De kræver kun to ingredienser og en god form.
Gå til opskrift
Fyldte chokolader
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter - sådan laver du dem nemt
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften
Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)→ Se opskriften
provencalsk pastaret
Provencalsk pastaret uden kød→ Se opskriften
billederesultat for blomkålstærte
Blomkålstærte (opskrift på tærte med blomkål, spinat og bacon)→ Se opskriften
vegetarisk wok med grøntsager og kokosmælk
Vegetarisk wok - nem grøntsagswok med kokosmælk→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required