Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Hjemmelavet After Eight (chokolade med pebermynte)

Hjemmelavet After Eight (chokolade med pebermynte)

Hjemmelavet After Eight
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
31
SHARES
FacebookMessenger31PinterestEmailSMS

Hjemmelavet After Eight er super nemme at lave, og så er de helt vildt lækre. De er søde samtidig med, at de er friske i smagen.

Hjemmelavet After Eight er inspireret af den kendte, fyldte chokolade, som ofte bliver serveret efter aftensmaden eller efter klokken otte om aftenen, som navnet beskriver. Jeg kan dog spise dem på alle tider af døgnet.

Det er faktisk virkelig let at lave dem selv. Du skal blot smelte mørk chokolade af god kvalitet og så derefter lave pebermyntecreme, som kommes i mellem chokoladen.

Jeg kan forestille mig, at man også kunne lave dem som fyldte chokolader, Men jeg har lavet disse så tæt på originalen ved at smøre chokoladen helt tyndt ud, så de har fået samme delikate knæk.

Indhold
  • Hjemmelavet After Eight er super nemme at lave, og så er de helt vildt lækre. De er søde samtidig med, at de er friske i smagen.
  • Hjemmelavet After Eight
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Tip
  • Kommentarer

Hjemmelavet After Eight

Rakel Seneca
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Hjemmelavet After Eight er super nemme at lave, og så er de helt vildt lækre. De er søde samtidig med, at de er friske i smagen.
Antal: 6 personer
Ret: Søde sager
Køkken: Engelsk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade
  • 2,5 dl flormelis
  • 1 spsk vand
  • 0,5 spsk olie
  • 2 dråber pebermynteekstrakt

Fremgangsmåde

  1. Start med at hakke chokoladen, tag halvdelen af den og smelt den forsigtigt over et vandbad.
  2. Tag nu et stort fad eller spækbræt og beklæd det med bagepapir. Hæld derefter chokoladen ud på det og brug en dejskraber til at sprede chokoladen udover bagepapiret. Prøv at gøre det så tyndt som muligt, uden at der kommer huller i.
  3. Stil nu chokoladen i køleskabet, så den kan størkne fuldkommen.
  4. I en skål blandes flormelis, vand, olie og pebermynteekstrakt sammen, Det skal føles som en ret tyk glasur.
  5. Varm nu glasuren op en smule henover et vandbad, dette gør den lidt mere flydende.
  6. Hæld derefter pebermyntecremen udover chokolade, brug forsigtigt dejskraberen til at fordele det jævn. Stil på køl igen og lad glasuren stivne.
  7. Smelt nu resten af chokoladen og hæld den udover glasuren og fordel den jævnt. Put eventuelt bagepapir ovenpå for at gøre overfladen helt glat.
  8. Stil den på køl i fem-ti minutter, indtil chokoladen er halvt størknet men stadig blød. Nu kan du skære stykkerne ud i mundrette firkanter med en skarp kniv.
  9. Stil dem på køl i yderlige 10 minutter, så dine After Eight er helt størknet og så er de herefter klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan også prøve at lave denne opskrift med lys eller hvid chokolade, hvis du ønsker en sødere smag.

Prøv også at lave små papirsposer, du kan pakke hver enkelt stykke After Eight ind i.

Har du rester, du ikke får spist, kan du hakke dem og bruge dem i is eller som topping på kager. Se også hvordan du laver krystalliseret chokolade.

Flere inspirerende opskrifter:

Marcipanhjerter med lakrids i lyserød Ruby chokolade
Marcipanhjerter kan laves året rundt, for eksempel til Valentinsdag eller jul. Se opskrift og tips til temperering af chokolade.
Se opskriften her
Marcipanhjerter
Fyldte dadler med peanutbutter og chokolade
Fyldte dadler dyppet i den lækreste chokolade og valnødder er en delikatesse uden lige. Her består fyldet af crunchy peanutbutter.
Se opskriften her
Fyldte dadler
S'mores opskrift
S'more eller s'mores er grillede skumfiduser med kiks og chokolade. En form for lækker sandwich, der bruges som slik eller en hurtig dessert.
Se opskriften her
s'more grillede skumfiudser med kiks og chokolade
Kokosbund med chokolade og bær
Opskrift på kokosbund med chokolade og bær. En dejlig marengskage med lækkert fyld, og den er perfekt som dessertkage.
Se opskriften her
kokosbund med chokolade og bær
Svampet colakage med chokolade
Colakage er en chokoladekage med et twist. Her er nemlig både cola i dejen og den lækre glasur. En kage, der helt sikkert vækker lykke.
Se opskriften her
Colakage
Fyldte chokolader med dulce de leche
Fyldte chokolader med dulce de leche smager helt fantastisk, og så er de utrolig nemme at lave. De kræver kun to ingredienser og en god form.
Se opskriften her
Fyldte chokolader
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required