Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Snacks og søde sager › Hjemmelavede mælkesnitter - sådan laver du dem nemt

Hjemmelavede mælkesnitter - sådan laver du dem nemt

billede med hjemmelavede mælkesnitter
4.8 fra 225 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
129
SHARES
FacebookMessenger129PinterestEmailSMS
Opdateret: 5. april 2024 - Udgivet: 8. marts 2024

Prøv denne opskrift på hjemmelavede mælkesnitter. De smager fantastisk og er lette at lave - og så er de helt uden tilsætningsstoffer.

Hjemmelavede mælkesnitter er et sikkert hit, og er nemmere at lave, end man skulle tro.

De består af to skiver kakaobund lagt sammen om en blød creme med honning.

De vil selvfølgelig aldrig smage præcist som de traditionelle mælkesnitter fra Kinder, der er industrielt fremstillede med både emulgator og aromastoffer.

Men hjemme hos os er vi enige om, at de hjemmelavede mælkesnitter smager bedre!

Cremen har en rigtig lækker honningsmag og kakaobunden er dejlig saftig og smager mere af kakao.

Sådan laver du cremen

Cremen bliver ikke lavet af mælk og mælkepulver som Kinder mælkesnitte.

I stedet anvendes flødeost og piskefløde for at få den cremede konsistens uden tilsætningsstoffer. Sammen med honning, sirup og en smule citronskal får cremen en lækker frisk smag.

Jeg har lavet cremen en anelse mindre sød, end den traditionelle Kinder mælkesnitte, der er meget sød.

Vil du gerne have samme sødme som den velkendte mælkesnitte, kan du bare tilsætte 1 spsk flormelis mere til cremen.

Se også de populære opskrifter på Bastogne kiks, Danmarks bedste romkugler og hjemmelavet Snickers.

Oversigt over indhold
  • Prøv denne opskrift på hjemmelavede mælkesnitter. De smager fantastisk og er lette at lave - og så er de helt uden tilsætningsstoffer.
  • Sådan laver du cremen
  • Hjemmelavede mælkesnitter
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips og tricks
  • Kommentarer
charlotte mithrilCharlotte Mithril

Hjemmelavede mælkesnitter

4.82 fra 225 stemmer
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Kalorier: 760
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

Kakaobunde
  • 50 g smør
  • 3 æg
  • 150 g sukker
  • 3 spsk kakaopulver
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 knivspids salt
Creme
  • ¼ citron - skal
  • 200 g flødeost - naturel
  • 2 spsk honning - flydende
  • 2 spsk sirup
  • 1 spsk flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1,5 dl piskefløde
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Smelt 50 g smør og sæt det til afkøling.
  2. Pisk imens 3 æg og 150 g sukker til en lys og luftig masse.
  3. Tilsæt det afkølede smør og bland godt.
  4. Sigt 3 spsk kakaopulver, 100 g hvedemel, 1 tsk bagepulver, 1 tsk vaniljesukker og 1 knivspids salt og bland det i æggemassen. Pisk godt.
  5. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir (30×40 cm). Sørg for, at den er fordelt godt ud på hele pladen.
  6. Bag kakaobunden i ovnen i 6-8 minutter ved 200 grader.
  7. Afkøl bunden helt efter bagning, inden du smører creme på.
Mens kakaobunden bager, kan du lave fyldet
  1. Riv skallen af ¼ citron.
  2. Pisk 200 g flødeost, 2 spsk honning, 2 spsk sirup, 1 spsk flormelis, 1 tsk vaniljesukker og citronskal til en cremet masse.
  3. Pisk 1,5 dl piskefløde til skum og vend den i flødeostcremen.
  4. Stil cremen på køl, indtil du skal bruge den.
Saml dine mælkesnitter
  1. Når kakaobunden er helt afkølet, skæres den over på midten.
  2. Fordel cremen på den ene bund og læg den anden ovenpå og sæt den i køleskab i mindst 1 time.
  3. Skær mælkesnitterne i den ønskede størrelse.
  4. Opbevar dem på køl, hvor de kan holde sig 3-4 dage.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 760kcalKulhydrater: 83gProtein: 12gFedt: 45gMættet fedt: 27gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 12gTransfedt: 0.4gKolesterol: 243mgNatrium: 581mgKalium: 272mgKostfibre: 2gSukker: 59gVitamin A: 1715IUVitamin C: 4mgCalcium: 117mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips og tricks

Sørg for at cremen til dine hjemmelavede mælkesnitter hele tiden er kold, når du arbejder med den.

Bliver den for varm eller pisker du den for meget, kan den blive tynd og svær at arbejde med. Sæt derfor cremen på køl, mens dine bunde afkøles.

Se mere indhold:

Chokoladeslik med mars bar og tivolistænger

Hjemmelavede snøfler

Sukker i slik og sodavand: Oversigt over sukkerindholdet

Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Henriette Kjær Nielsen skriver

    september 03, 2025 at 4:08 pm

    Desværre satte creme sig slet ikke efter en tur på køl? Og derfor flød cremen også ud mellem lagene.
    Opskriften er fulgt 100%.
    Der blev brugt alm philidelfia (ikke fedtreduceret) som flødeost, og fløden pisket stiv?

    Svar
  2. Anne-Mette skriver

    oktober 10, 2024 at 5:15 pm

    Virkelig lækre mælkesnitter. Godkendt af både børn og voksne. Kan de egentlig fryses ned?

    Svar
  3. Stine skriver

    maj 25, 2023 at 12:51 pm

    Kan de mon fryses?

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required