• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Hjemmelavede lasagneplader med eller uden maskine

Hjemmelavede lasagneplader med eller uden maskine

billederesultat for hjemmelavede lasagneplader
De hjemmelavede lasagneplader er meget nemme at lave, og her er de rullet ud på min pastamaskine. Men du kan sagtens også lave pastaplader uden en pastamaskine. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  14. august 2020

Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Den bedste opskrift på hjemmelavede lasagneplader. Pastapladerne er nemme at lave, og det er uanset om du har en pastamaskine eller ej.
  2. Opskrift på hjemmelavede lasagneplader
  3. Hjemmelavede lasagneplader med eller uden maskine
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Lasagne
  9. Nem vegetar lasagne - nem og sund opskrift
  10. Vegetarlasagne med belugalinser
Gå til opskrift

Den bedste opskrift på hjemmelavede lasagneplader. Pastapladerne er nemme at lave, og det er uanset om du har en pastamaskine eller ej.

Hjemmelavede lasagneplader er lige prikken i'et, når du skal lave lasagne, og pastaen bliver bare en tand bedre.

De hjemmelavede pastaplader er utrolig nemme at lave selv - og det er uanset om du ejer en pastamaskine eller ej. En kagerulle er nemlig også et glimrende redskab her.

Jeg har prøvet begge metoder, og jeg vil dog tilføje, at den bedste pasta får du altså med en pastamaskine, hvor det er muligt at rulle pastapladerne bedre sammen. Her kan du i øvrigt se min guide til hjemmelavet pasta.

Opskrift på hjemmelavede lasagneplader

billederesultat for hjemmelavede lasagneplader

Hjemmelavede lasagneplader med eller uden maskine

Den bedste opskrift på hjemmelavede lasagneplader. Pastapladerne er nemme at lave, og det er uanset om du har en pastamaskine eller ej.
Bedømmelse
4.9 fra 8 stemmer
RetPasta
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 10 minutter minutter
Samlet tid: 50 minutter minutter
Antal 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 4 æg
  • 200 g hvedemel - tipo 00
  • 200 g durum mel - til pasta
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Kom de to slags mel i en skål og bland melet sammen.
  • Lav en fordybning i midten, og slå æggene ud i hullet.
  • Pisk gradvist dejen sammen med en gaffel, og saml derefter pastadejen med hænderne.
  • Ælt din pastadej til hjemmelavede lasagneplader glat og smidig på køkkenbordet.
  • Stil dejen i køleskabet i 30 minutter.
  • Lasagneplader med pastamaskine: Del pastadejen i mindre stykker, og kør dem gennem pastamaskinen. Husk rigeligt med durummel undervejs. Rulles ind til ønsket tykkelse - jeg foretrækker nummer 2 på min Imperia maskine.
  • Pastaplader uden pastamaskine: Pastadejen deles i mindre stykker, der rulles med en kagerulle til den ønskede tykkelse. Husk igen masser af durummel på bordet og pastaen. Og pastaplader må ikke være for tykke, så rul dem så tyndt som muligt.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
130
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Så er de hjemmelavede lasagneplader klar til brug.

De kan anvendes direkte i en klassisk italiensk lasagne - eller som cannelloni pastarør.

Se de lækre lasagneopskrifter her:

Lasagne

4.7 fra 133 stemmer
Nem og lækker opskrift på lasagne bolognese med pasta, kødsovs og bechamelsauce. Klassisk italiensk ret, der er blevet en dansk nationalret.
Gå til opskrift
billede med lasagne

Nem vegetar lasagne - nem og sund opskrift

4.8 fra 77 stemmer
Her er min opskrift på den bedste vegetar lasagne, der er en klassisk grøntsagslasagne uden kød. Fyldig, lækker og bla. med spinat.
Gå til opskrift
vegetar lasagne grøntsagslasagne

Vegetarlasagne med belugalinser

5 fra 7 stemmer
Vegetarlasagne med belugalinser er en af de lækreste hverdagsretter, og så er den tilmed sund og let at lave.
Gå til opskrift
Vegetarlasagne med belugalinser
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Carmen

    oktober 04, 2022 at 11:23 am

    Hvor mange plader bliver der ca. af denne portion. Du skriver i din lasagne opskrift at der skal bruges 18 pladder. Svarer det til denne portion?

    Svar
  2. Astrid Lemvig

    juli 05, 2022 at 12:33 pm

    Hvor længe skal de så bage i ovnen.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 05, 2022 at 5:19 pm

      Hej Astrid
      Jeg plejer at give dem ca. 30 minutter (altså som lasagne), så er de fine. Men de kan sagtens også tilberedes færdig i lidt kortere tid.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required