• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Dessert › Hindbærsorbet - cremet sorbet af hindbærsaft

Hindbærsorbet - cremet sorbet af hindbærsaft

billede med nem og hjemmelavet hindbærsorbet
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  22. august 2022 - Udgivet:  22. august 2022

Hindbærsorbet med hindbærsaft er cremet, luftig og lækker. Her kan du se, hvordan du laver den med eller uden ismaskine.

Jeg elsker hindbærsorbet, og heldigvis er sorbet med hindbær meget let at lave.

Nemmest og bedst er det i en ismaskine, men den kan sagtens laves uden.

Jeg har anvendt lidt Cremodan isstabilisator i opskriften, og den kan du købe i specialbutikker. Men du kan også lave hindbærsorbeten uden.

Opskrift på cremet hindbærsorbet

billede med nem og hjemmelavet hindbærsorbet
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Hindbærsorbet - cremet sorbet af hindbærsaft

5 fra 2 stemmer
Du kan meget nemt lave en lækker hindbærsorbet med hindbærsaft. Her kan du se hvordan du gør, og din hindbærsorbet bliver cremet og luftig.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 6 portioner
Ret: Is
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 dl vand
  • 250 g sukker
  • 3 spsk glukosesirup
  • 4 dl hindbærsaft
  • 1,5 pasteuriseret æggehvide - 1 bæger
  • 1 spsk flormelis
  • 1 tsk Cremodan isstabilisator - kan udelades

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lave en sukkerlage af vand, sukker og glukosesirup. Kog det op i en gryde, og lad det koge et par minutter, så sukkeret bliver kogt helt ud i massen. Køl det helt ned.
  2. Pasteuriseret æggehvide piskes stift sammen med lidt flormelis.
  3. Kør din hindbærsorbet på en ismaskine, hvor du først kommer sukkerlage og hindbærsaft i. Lad ismaskinen køre 10 minutter.
  4. Derefter kommes æggehvide og isstabilisator i, og isen køres yderligere cirka 35 minutter, så den bliver luftig og cremet.
  5. Hæld din hindbærsorbet i en beholder, læg låg på, og lad den fryse helt ind.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Hindbærsorbet uden ismaskine

Denne sorbet med hindbær bliver bedst når den laves i en ismaskine, men den kan også laves uden.

Bland den afkølede sukkerlage sammen med de øvrige ingredienser, og kom den i en beholder med låg.

Stil den i fryseren, men rør hindbærsorbeten godt igennem hvert kvarter i en time. Måske lidt længere, indtil den er cremet og lækker i konsistensen.

Frys derefter videre, indtil din sorbet er frosset ind.

Se andre lækre is-opskrifter:

Sorbet med meloner

Jordbærsorbet

Frisk og lækker hyldeblomst-sorbet

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Peter

    april 14, 2024 at 10:10 am

    Hej Holger
    Hindbærsaften - er det bare alm. saft til opblanding til saftevand?
    Vh. Peter

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required