Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Hindbærsorbet - cremet sorbet af hindbærsaft

Hindbærsorbet - cremet sorbet af hindbærsaft

billede med nem og hjemmelavet hindbærsorbet
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
33
SHARES
FacebookMessenger33PinterestEmailSMS

Hindbærsorbet med hindbærsaft er cremet, luftig og lækker. Her kan du se, hvordan du laver den med eller uden ismaskine.

Jeg elsker hindbærsorbet, og heldigvis er sorbet med hindbær meget let at lave.

Nemmest og bedst er det i en ismaskine, men den kan sagtens laves uden.

Jeg har anvendt lidt Cremodan isstabilisator i opskriften, og den kan du købe i specialbutikker. Men du kan også lave hindbærsorbeten uden.

Opskrift på cremet hindbærsorbet

Hindbærsorbet - cremet sorbet af hindbærsaft

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Du kan meget nemt lave en lækker hindbærsorbet med hindbærsaft. Her kan du se hvordan du gør, og din hindbærsorbet bliver cremet og luftig.
Antal: 6 portioner
Ret: Is
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 dl vand
  • 250 g sukker
  • 3 spsk glukosesirup
  • 4 dl hindbærsaft
  • 1,5 pasteuriseret æggehvide 1 bæger
  • 1 spsk flormelis
  • 1 tsk Cremodan isstabilisator kan udelades

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave en sukkerlage af vand, sukker og glukosesirup. Kog det op i en gryde, og lad det koge et par minutter, så sukkeret bliver kogt helt ud i massen. Køl det helt ned.
  2. Pasteuriseret æggehvide piskes stift sammen med lidt flormelis.
  3. Kør din hindbærsorbet på en ismaskine, hvor du først kommer sukkerlage og hindbærsaft i. Lad ismaskinen køre 10 minutter.
  4. Derefter kommes æggehvide og isstabilisator i, og isen køres yderligere cirka 35 minutter, så den bliver luftig og cremet.
  5. Hæld din hindbærsorbet i en beholder, læg låg på, og lad den fryse helt ind.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Hindbærsorbet uden ismaskine

Denne sorbet med hindbær bliver bedst når den laves i en ismaskine, men den kan også laves uden.

Bland den afkølede sukkerlage sammen med de øvrige ingredienser, og kom den i en beholder med låg.

Stil den i fryseren, men rør hindbærsorbeten godt igennem hvert kvarter i en time. Måske lidt længere, indtil den er cremet og lækker i konsistensen.

Frys derefter videre, indtil din sorbet er frosset ind.

Se andre lækre is-opskrifter:

Sorbet med meloner

Jordbærsorbet

Frisk og lækker hyldeblomst-sorbet

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Peter skriver

    april 14, 2024 at 10:10 am

    Hej Holger
    Hindbærsaften - er det bare alm. saft til opblanding til saftevand?
    Vh. Peter

    Svar

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required