Hindbær med chokolade er de lækreste hindbær dyppet i hvid og mørk chokolade og pyntet med frysetørret hindbær.
Hindbær med chokolade er hele hindbær overtrukket med først hvid, derefter mørk chokolade og derefter pyntet med frysetørret hindbær.
Virkelig lækre små chokolader med en overraskelse i form af frisk hindbær indeni.
De smager bare skønt og er gode at servere til en kop kaffe eller i et glas som en værtindegave.
Opskriften er udviklet af Miriam Koldt.
Opskrift på hindbær med chokolade
Ingredienser
- 125 gram hindbær
- 200 gram hvid chokolade
- 200 gram mørk chokolade
- frysetørret hindbær
Sådan gør du
- Skyl de friske hindbær forsigtigt, men grundigt og lad dem tørre. Det er vigtigt, at de er helt tørre, før du går i gang med at dyppe dem i chokolade.
- Smelt først den hvide chokolade. Du kan vælge at smelte den i mikrobølgeovnen eller i vandbad.
- Læg et stykke bagepapir på et spækbræt, hvor du kan lægge dine hindbær med chokolade.
- Vend forsigtigt hindbærrene i den hvide chokolade og læg dem til afkøling på bagepapiret.
- Sæt dem på køl til chokoladen er stivnet.
- Smelt nu den mørke chokolade og vend hindbærrene i den.
- Læg dem igen forsigtigt på bagepapiret og drys med frysetørret hindbær.
- Stil hindbær med chokolade på køl. Når chokoladen er helt stivnet er de klar til servering.
Næringsindhold
Tips
Du kan opbevare dine hindbær med chokolade i en lufttæt beholder eller et glas på køl.
De er oplagte at servere til en kop kaffe for gæster eller putte dem i et fint glas og bruge dem som værtindegave.
Læs også: Jordbær med chokolade (dyppet i mørk chokolade)