Hindbær med chokolade er de lækreste hindbær dyppet i hvid og mørk chokolade og pyntet med frysetørret hindbær.
Hindbær med chokolade er hele hindbær overtrukket med først hvid, derefter mørk chokolade og derefter pyntet med frysetørret hindbær.
Virkelig lækre små chokolader med en overraskelse i form af frisk hindbær indeni.
Se også: Hindbærsnitter - opskrift på genfersnitte
De smager bare skønt og er gode at servere til en kop kaffe eller i et glas som en værtindegave.
Opskrift på hindbær med chokolade
Hindbær med chokolade
Ingredienser
- 125 g hindbær
- 200 g hvid chokolade
- 200 g mørk chokolade
- frysetørret hindbær
Fremgangsmåde
- Skyl de friske hindbær forsigtigt, men grundigt og lad dem tørre. Det er vigtigt, at de er helt tørre, før du går i gang med at dyppe dem i chokolade.
- Smelt først den hvide chokolade. Du kan vælge at smelte den i mikrobølgeovnen eller i vandbad.
- Læg et stykke bagepapir på et spækbræt, hvor du kan lægge dine hindbær med chokolade.
- Vend forsigtigt hindbærrene i den hvide chokolade og læg dem til afkøling på bagepapiret.
- Sæt dem på køl til chokoladen er stivnet.
- Smelt nu den mørke chokolade og vend hindbærrene i den.
- Læg dem igen forsigtigt på bagepapiret og drys med frysetørret hindbær.
- Stil hindbær med chokolade på køl. Når chokoladen er helt stivnet er de klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Du kan opbevare dine hindbær med chokolade i en lufttæt beholder eller et glas på køl.
De er oplagte at servere til en kop kaffe for gæster eller putte dem i et fint glas og bruge dem som værtindegave.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: