Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Snacks og søde sager › Hindbær med chokolade - chokoladeovertrukne hindbær

Hindbær med chokolade - chokoladeovertrukne hindbær

hindbær med chokolade
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMS
Opdateret: 5. april 2025 - Udgivet: 16. april 2023

Hindbær med chokolade er de lækreste hindbær dyppet i hvid og mørk chokolade og pyntet med frysetørret hindbær.

Hindbær med chokolade er hele hindbær overtrukket med først hvid, derefter mørk chokolade og derefter pyntet med frysetørret hindbær.

Virkelig lækre små chokolader med en overraskelse i form af frisk hindbær indeni.

Se også: Hindbærsnitter - opskrift på genfersnitte

De smager bare skønt og er gode at servere til en kop kaffe eller i et glas som en værtindegave.

Opskrift på hindbær med chokolade

Miriam Koldt

Hindbær med chokolade

5 fra 1 stemme
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 20 stk.
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Kalorier: 117
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 125 g hindbær
  • 200 g hvid chokolade
  • 200 g mørk chokolade
  • frysetørret hindbær
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Skyl de friske hindbær forsigtigt, men grundigt og lad dem tørre. Det er vigtigt, at de er helt tørre, før du går i gang med at dyppe dem i chokolade.
  2. Smelt først den hvide chokolade. Du kan vælge at smelte den i mikrobølgeovnen eller i vandbad.
  3. Læg et stykke bagepapir på et spækbræt, hvor du kan lægge dine hindbær med chokolade.
  4. Vend forsigtigt hindbærrene i den hvide chokolade og læg dem til afkøling på bagepapiret.
  5. Sæt dem på køl til chokoladen er stivnet.
  6. Smelt nu den mørke chokolade og vend hindbærrene i den.
  7. Læg dem igen forsigtigt på bagepapiret og drys med frysetørret hindbær.
  8. Stil hindbær med chokolade på køl. Når chokoladen er helt stivnet er de klar til servering.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 117kcalKulhydrater: 11gProtein: 1gFedt: 8gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.003gKolesterol: 2mgNatrium: 11mgKalium: 110mgKostfibre: 2gSukker: 9gVitamin A: 9IUVitamin C: 2mgCalcium: 29mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Du kan opbevare dine hindbær med chokolade i en lufttæt beholder eller et glas på køl.

De er oplagte at servere til en kop kaffe for gæster eller putte dem i et fint glas og bruge dem som værtindegave.

Læs også: Jordbær med chokolade (dyppet i mørk chokolade)

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required