• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Hindbær med chokolade - chokoladeovertrukne hindbær

Hindbær med chokolade - chokoladeovertrukne hindbær

hindbær med chokolade
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  5. april 2025 - Udgivet:  16. april 2023

Indhold

  1. Hindbær med chokolade er de lækreste hindbær dyppet i hvid og mørk chokolade og pyntet med frysetørret hindbær.
  2. Opskrift på hindbær med chokolade
  3. Hindbær med chokolade
  4. Tips

Hindbær med chokolade er de lækreste hindbær dyppet i hvid og mørk chokolade og pyntet med frysetørret hindbær.

Hindbær med chokolade er hele hindbær overtrukket med først hvid, derefter mørk chokolade og derefter pyntet med frysetørret hindbær.

Virkelig lækre små chokolader med en overraskelse i form af frisk hindbær indeni.

Se også: Hindbærsnitter - opskrift på genfersnitte

De smager bare skønt og er gode at servere til en kop kaffe eller i et glas som en værtindegave.

Opskrift på hindbær med chokolade

hindbær med chokolade
Miriam Koldt

Hindbær med chokolade

5 fra 1 stemme
Hindbær med chokolade er de lækreste hindbær dyppet i hvid og mørk chokolade og pyntet med frysetørret hindbær.
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 20 stk.
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Kalorier: 117
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 125 g hindbær
  • 200 g hvid chokolade
  • 200 g mørk chokolade
  • frysetørret hindbær

Fremgangsmåde
 

  1. Skyl de friske hindbær forsigtigt, men grundigt og lad dem tørre. Det er vigtigt, at de er helt tørre, før du går i gang med at dyppe dem i chokolade.
  2. Smelt først den hvide chokolade. Du kan vælge at smelte den i mikrobølgeovnen eller i vandbad.
  3. Læg et stykke bagepapir på et spækbræt, hvor du kan lægge dine hindbær med chokolade.
  4. Vend forsigtigt hindbærrene i den hvide chokolade og læg dem til afkøling på bagepapiret.
  5. Sæt dem på køl til chokoladen er stivnet.
  6. Smelt nu den mørke chokolade og vend hindbærrene i den.
  7. Læg dem igen forsigtigt på bagepapiret og drys med frysetørret hindbær.
  8. Stil hindbær med chokolade på køl. Når chokoladen er helt stivnet er de klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 117kcalKulhydrater: 11gProtein: 1gFedt: 8gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.003gKolesterol: 2mgNatrium: 11mgKalium: 110mgKostfibre: 2gSukker: 9gVitamin A: 9IUVitamin C: 2mgCalcium: 29mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan opbevare dine hindbær med chokolade i en lufttæt beholder eller et glas på køl.

De er oplagte at servere til en kop kaffe for gæster eller putte dem i et fint glas og bruge dem som værtindegave.

Læs også: Jordbær med chokolade (dyppet i mørk chokolade)

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required