• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Kager › Havregrynscookies med peanuts, kokos og chokolade

Havregrynscookies med peanuts, kokos og chokolade

Havregrynscookies aka cowboy-cookies
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS
Opdateret: 19. november 2021 - Udgivet: 23. marts 2021

Havregrynscookies med peanuts, kokos og chokolade, som også går under navnet cowboycookies, indeholder alle mine yndlingsingredienser.

Havregrynscookies med peanuts, kokos og chokolade er alt, alt for lækre. Jeg må indrømme, at hele portionen forsvandt samme dag, som jeg lavede dem, og det er klart mine favorit cookies.

Det skyldes, at alle mine yndlingsingredienser i kager er, hvad størstedelen af denne småkage indeholder.

Jeg mener: hvis denne småkage bare indeholdte én af disse ingredienser, ville jeg elske dem. Men de her indeholder dem alle sammen. Whats not to love?

Oprindeligt bruger man pekannødder i stedet for peanuts i traditionelle cowboycookies. Men jeg synes, at peanuts passer bedre i opskriften.

Præriens powerbars

Navnet cowboycookies stammer fra en fortælling om cowboys i Amerika.

Når de var ude på prærien, plejede de at spise dem - lidt lige som en slags datidens powerbar.

Og det er forståligt, fordi de indeholder jo faktisk en del elementer, som er gode for kroppen. Og så giver en hurtig energi.

Da jeg lavede denne opskrift spiste min kæreste og jeg dem alle på en aften, men jeg kan forestille mig, at de ville være super til eftermiddagskaffen.

Egentlig er de nok bare super lækre at spise i løbet af hele dagen. Dog må jeg advare jer. Det er svært ikke at spise dem alle på en gang.

Prøv selv at lave opskriften og tag det op som en udfordring. Se om det overhovedet, er fysisk muligt ikke at grovæde dem.

Opskrift på havregrynscookies med chokolade

Rakel Seneca

Havregrynscookies med peanuts, kokos og chokolade

5 fra 3 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 12 minutter min
Samlet tid 27 minutter min
Antal: 12 cookies
Ret: Søde sager
Køkken: Amerikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 250 g smør - blødt
  • 150 g rørsukker
  • 100 g sukker
  • 3 stk æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 360 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 0,5 tsk salt
  • 200 g mørk chokolade - grofthakket
  • 80 g havregryn
  • 150 g peanuts - usaltet
  • 50 g groft kokosmel
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tænde ovnen på varmluft 200 grader. Gør to bageplader klar med bagepapir.
  2. I en skål tilføjes smør, rørsukker og sukker og røres sammen i et minuts tid. Tilføj nu æg og vaniljesukker og rør det sammen.
  3. Bland hvedemel, salt, bagepulver og natron sammen og tilføj det til de våde ingredienser.
  4. Tilføj nu hakket chokolade, peanuts, havregryn og kokosmel. Bland det hele godt sammen.
  5. Fordel nu dejen ud til 12 cookies og bag dem i cirka 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne.
  6. Lad dem køle en smule ned og server dem med glas koldt mælk.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Se også vores andre opskrifter på lækre cookies:

Cookies uden æg

5 fra 1 stemme
Cookies uden æg men bestemt ikke uden smag. Disse cookies er lige som de skal være, chewy i midten og med knasende skorpe.
Gå til opskrift
Cookies uden æg

Spiselig cookie dough - rå cookiedej

4.8 fra 27 stemmer
Spiselig cookie dough - rå cookiedej er ethvert barns drøm. Nu kan vi endelig spise dejen rå uden bekymringer for at blive syge.
Gå til opskrift
Rå cookie dough i bæger

Lakridscookies - nem opskrift

5 fra 3 stemmer
Lakridscookies med hvid chokolade er kager for lakridselskere. Revet citronskal spiller godt op til chokoladens sødme og lakridsens smag.
Gå til opskrift
Lakridscookies
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required