Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Hasselback blomkål med bacon og estragon

Hasselback blomkål med bacon og estragon

Hasselback blomkål
4.6 fra 18 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
78
SHARES
FacebookMessenger78PinterestEmailSMS

Hasselback blomkål med bacon og estragon er en god måde at servere den sunde blomkål på. Server den som tilbehør til alt fra fisk til kød.

Hasselback blomkål er en anderledes måde at servere blomkål på end den gængse.

Her er et helt kålhoved skåret i riller lige som Hasselback kartofler. Derefter placeres en baconskive i hver rille, og der smøres med hvidløgssmør.

Et fyldigt og velsmagende tilbehør, som både kan spises til kogt torsk, oksefilet, svinekød og vegetarretter.

Opskrift på Hasselback blomkål

Hasselback blomkål

Maria Ullergaard
4.6 fra 18 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Hasselback blomkål med bacon og estragon er en god måde at servere den sunde blomkål på. Server den som tilbehør til alt fra fisk til kød.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 blomkål (bladene fjernet)
  • 25 g smør
  • 1 solohvidløg (fint revet)
  • 1 håndfuld estragon (hakket)
  • 1 pakke bacon
  • flagesalt
  • ½ citron (fint revet skal herfra)
  • 1 håndfuld cashewnødder (groft hakket)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på varmluft 220 grader.
  2. Bland smør, hvidløg, fintrevet citronskal og et nip flagsalt godt sammen.
  3. Lav riller hele vej hen af blomkålen. Put en baconskive ned i hver rille.
  4. Smør hele blomkålhoved ind i hvidløgsmørret og drys med lidt hakket estragon. Sæt det ind i den forvarmet ovn i 30-35 minutter.
  5. Inden servering af Hasselback blomkål drysses lidt ekstra frisk estragon over sammen med de grofthakkede cashewnødder.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Estragon, som vi blandt andet kender fra bearnaisesauce, passer godt til blomkål. Men du kan sagtens drysse et andet krydderi ud over Hasselback blomkål.

Brug nøjagtigt det krydderi, du holder mest af. Har du ikke cashewnødder, kan du bruge ristede pinjekerner eller hakkede hasselnødder.

Se andre opskrifter her:

Maskeret blomkål

Krydret blomkål i ovn med paprika og hvidløg

Blomkålssuppe

Om Maria
Maria Ullergaard
Maria Ullergaard

Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required