Halloumi-fritter kan både serveres sammen med andre retter eller med en dip ligesom pomme frites. Ostefritterne er dejlig sprøde og salte.
Halloumi-fritter er den perfekte snack, som er blevet super populær på mange restauranter rundt om i verden.
Og det forstår man godt. For de er lækre salte og så har de en sprødhed, som alle ville elske.
Man kan vælge at servere dem sammen med en dip såsom humus eller ketchup, som mange foretrækker at spise sine pommes frites med. Jeg plejer at lave dem som en del af en mellemøstlig mezze.
Selve osten skal vendes i lidt hvedemel, dette gør, at skiverne bliver mere sprøde. Derudover tilføjer jeg røget paprika og spidskommen, da de to krydderier komplimenterer hinanden godt.
Andre opskrifter med den cypriotiske ost, halloumi:
Opskrift på sprøde halloumi-fritter
Halloumi-fritter
Ingredienser
- 250 g halloumi
- 3 spsk hvedemel
- 1 tsk røget paprika - stødt
- 1 tsk spidskommen - stødt
- 1 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
- Start med at tage en skål og hæld hvedemel, røget paprika og stødt spidskommen i. Bland det sammen.
- Tag nu halloumiosten og skær den i lange, smalle skiver ligesom på billedet.
- Vend nu hver halloumiskive i melblandingen. Tag en stegepande og kom olivenolien på, lad den varme op.
- Tilføj alle halloumiskiverne til panden og steg dem cirka fem minutter på hver side, så de bliver gyldne og sprøde.
- Server straks.
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Du kan også vælge at skære skiverne bredere og tykkere. Så kan de bruges som et vegetarisk alternativ til burgers. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: