Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Gryderet med spinat, ingefær og svinekød

Gryderet med spinat, ingefær og svinekød

gryderet med spinat og ingefær
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMS

Min opskrift på en nem og lækker gryderet med spinat og svinekød. Kogetiden er 30 min., og gryderetten laves også med ingefær og gulerødder.

Denne gryderet med spinat laves med svinekød i tern, og her kan du bruge flere forskellige udskæringer.

Den klassiske er selvfølgelig skinkekød i tern, men jeg plejer i stedet at købe to store herregårdskoteletter med skaft.

Skaftet/benet skæres fra, og koteletterne snittes i mindre tern.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på gryderet med spinat

Gryderet med spinat, ingefær og svinekød

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Min opskrift på en nem og lækker gryderet med spinat og svinekød. Kogetiden er 30 min., og gryderetten laves også med ingefær og gulerødder.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g svinekød (i tern)
  • olivenolie (til stegning)
  • 3 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 1 knold ingefær
  • 3 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 200 g spinat (frisk)
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Varm en stegegryde op og kom lidt olie i. Brun svinekødet grundigt på alle sider, så det får stegeskorpe.
  2. Hvidløgsfed hakkes groft og gulerødderne skæres ud i mundrette stykker, og de kommes ved kødet.
  3. Ingefær skrælles og rives fint ned i gryden, hvorefter vand og bouillonterning tilsættes.
  4. Krydr med lidt salt og peber, og lad retten simre under låg i cirka 30 minutter indtil kødet er mørt.
  5. Spinat skylles grundigt under den kolde hane og slynges tør. Bliv ikke forskrækket over at det ser ud som en stor mængde spinat - den falder meget sammen!
  6. Kom spinaten gradvist i gryden, og lad den falde helt sammen.
  7. Forårsløg snittes i 2-3 centimeter lange stykker, som kommes i gryden sammen med fløden.
  8. Lad din gryderet med spinat koge op et minuts tid, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Kalorier175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Gryderet med spinat og ingefær serveres straks med kogte ris.

Sovsen kan eventuelt jævnes med en smule majsstivelse, men det er ikke nødvendigt.

Se flere opskrifter:

Spinatgryde med kylling, karry og ris (på 20 minutter)

Lækre gryderetter

Toscansk gryde med kylling, kikærter, spinat og bønner

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)
  • Billede af rosmarinkylling.
    Rosmarinkylling (med lækre grøntsager tilberedt i fad)
  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required