Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Gryderet med kylling

Nem gryderet med kylling

billede resultat for gryderet med kylling
4.7 fra 115 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
967
SHARES
FacebookMessenger967PinterestEmailSMS
Indhold
  • Nem gryderet med kylling
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på gryderet med kylling
  • Tips
  • Kommentarer

Nem gryderet med kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 115 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Min opskrift på en nem gryderet med kylling, som hele familien vil elske. Med kyllingebryst i tern, peberfrugt, gulerødder og paprika. Mums.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst
  • 2 porrer
  • 2 peberfrugter
  • 2 gulerødder
  • 0,5 spidskål
  • 3 tsk paprika
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3 spsk tomatpasta
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 200 g pølser
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebryst skæres i mindre tern, der brunes af i en gryde. Brug gerne en stor stegegryde, og brun kyllingekødet i en blanding af lidt olie og smør.
  2. Porrer skæres i tynde skiver og svitses med mens du skærer peberfrugter ud i tern, gulerødderne i tynde skiver og spidskål hakkes groft. Kommes i gryden.
  3. Tilsæt også paprika, hakkede tomater, tomatpasta, vand, en smuldret bouillonterning (gerne hønsebouillon) og madlavningsfløde.
  4. Lad det koge op og skru derefter ned på lavere blus. Lad din gryderet med kylling simre i cirka 15 minutter, så det hele er mørt, men uden at grøntsagerne koger helt ud.
  5. Skær pølser i mindre stykker og varm dem med 1-2 minutter til sidst sammen med hakket persille.
  6. Smag kyllingegryden til med salt og peber, og der kan også kommes mere paprika ved, hvis dette ønskes. Du kan også tilsætte lidt mere madlavningsfløde, hvis du ønsker mere væde i gryden.

Næringsindhold

Kalorier422kcalKulhydrater28gProtein36gFedt19gMættet fedt6gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt7gTransfedt0.1gKolesterol109mgNatrium1511mgKalium1496mgKostfibre7gSukker12gVitamin A6893IUVitamin C122mgCalcium237mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på gryderet med kylling

Denne gryderet med kylling er en lækker allround opskrift, som altid vækker glæde. Du får rigtig god mad med gode råvarer på kort tid, og det smager altså virkelig godt.

Gryderetten er krydret med paprika, men ikke mere end at alle kan være med, og derfor er det en populær familieret, som alle vil efterspørge igen og igen.

Nyd den med ris eller en kartoffelmos, men den er såmænd også fin til en omgang pasta.

Og så er kyllingegryden også proppet med sunde grøntsager i form af porrer, gulerødder, peberfrugter og spidskål.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer. Rester anvendes dagen efter, men husk at sætte maden hurtigt på køl.

Se også mine opskrifter på:

  • Luksus mørbradgryde med bacon
  • Klassisk vikingegryde
  • Populær paprikagryde
  • Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Tips

Gryderet med kylling serveres med kogte basmati ris og et stykke madbrød.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. torben møller skriver

    august 08, 2025 at 12:58 pm

    nået af det bedste jeg har smagt

    Svar
  2. Helle skriver

    januar 17, 2025 at 4:12 pm

    Mega lækker gryderet som jeg selv har prøvet. Nu vil jeg gerne lave den til mange. Men kan den laves på forhånd og fryses ?

    Svar
  3. Ettapedersen skriver

    september 30, 2024 at 4:57 pm

    Super god gryderet laver den gerne igen

    Svar
  4. Ann-Sofi Hauge skriver

    september 12, 2024 at 4:53 pm

    Super lækker gryderet - og sund også tilmed!

    Svar
  5. ELSE RUTH RAAHAUGE skriver

    september 10, 2024 at 1:32 pm

    den er super lækker.

    Svar
  6. Lotte Kudsk skriver

    september 03, 2024 at 5:33 pm

    Lækker og nem gryderet 👍

    Svar
  7. Jacob skriver

    april 04, 2024 at 6:16 pm

    Jeg gad godt vide hvor mange gram "1 portion" er. 200kcal per portion virker af meget lidt, og jeg går ud fra, at det bare betyder meget små portioner.
    Det er svært når man gerne vil tælle sine daglige kalorier, at man ikke ved, hvor meget der er i retten. Ellers en fantastisk lækker ret 🙂

    Svar
  8. Mai-Brirt skriver

    september 17, 2023 at 10:00 am

    Hej
    Kan denne her ret fryses eller gemmes til 3-4 dage senere vis man laver dobbelt posion

    Mai-Britt

    Svar
  9. Dorthe skriver

    april 04, 2023 at 8:43 pm

    Har lige lavet retten, uhmm det er ikke sidste gang, så lækkert ❤

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      april 04, 2023 at 8:52 pm

      Hej Dorthe
      Dejligt at høre - mange tak.
      Det er også en lækker gryderet 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  10. Erika skriver

    november 18, 2022 at 5:45 pm

    Det ser så godt ud, jeg vil prøve det snart!

    Svar
  11. Johansen Kate skriver

    juli 13, 2022 at 11:23 am

    Hvilke slags pølser anvendes.

    Svar
  12. Ken skriver

    juni 10, 2022 at 5:49 pm

    Tak for inspirationen - dejligt nemt og tilgængeligt. Ingen
    spidskål i køleren men svampe var også særdeles anvendelige.

    Svar
  13. Morten Højmark skriver

    januar 27, 2022 at 3:30 pm

    Hej Holger
    Jeg var igang med at tilberede Nem gryderet med kylling, peberfrugt og gulerødder, men forstår ikke angivelsen af: 0,5 spidskål spidskål.
    Kan du gøre mig klogere?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      januar 27, 2022 at 7:19 pm

      Hej Morten
      Det kan du tro. Det er min fejl - en dobbelt indtastning. Der skal bruges en halv spidskål - selvfølgelig afhængig af størrelsen 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
    • Charlotte skriver

      september 29, 2022 at 9:29 pm

      Det betyder et halvt spidskål, tænker jeg😊

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required