• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Grøntsagsgryde med oksekød og karry

Grøntsagsgryde med oksekød og karry

grøntsagsgryde
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
25
SHARES
FacebookMessenger25PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 21. september 2023 - Udgivet: 1. august 2023

Sådan laver du den populære grøntsagsgryde med oksekød og karry. En nem og hurtig opskrift med kål og gulerødder, der er lækker aftensmad.

Grøntsagsgryde er en fantastisk hverdagsret, fordi den hverken er besværlig eller tidskrævende at tilberede.

Der skal faktisk bruges relativt få ingredienser til gryderetten, der blandt andet laves med hakket oksekød, karry, gulerødder og spidskål. Og kogetiden er kun ca. 20 minutter.

Se også: Fyldt spidskål med oksekød

Retten kan varieres efter smag og behag, og du behøver ikke følge mængderne i opskriften slavisk.

Har du en rest kartofler liggende, kan du sagtens også skære dem i mindre tern, og så ellers blot koge dem med.

Opskriften er beregnet til fire personer, og den er udviklet af Ellen Jensen.

Opskrift på grøntsagsgryde

grøntsagsgryde
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Grøntsagsgryde med oksekød og karry

5 fra 3 stemmer
Sådan laver du den populære grøntsagsgryde med oksekød og karry. En nem og hurtig opskrift med kål og gulerødder, der er lækker aftensmad.
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 415
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 spsk smør - til stegning
  • 1 spsk karry - med top
  • 2 løg - i tern
  • 1 fed hvidløg
  • 400 g hakket oksekød - med max. 10% fedt
  • 4 gulerødder - skåret i stave
  • 1 lille spidskål - snittet
  • 2 spsk tomatpure - koncentrat
  • 3 dl vand
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til grøntsagsgryde starter du med, at finde en god stegegryde frem. Varm den op.
  2. Kom sm ør i gryden, lad det smelte og brænd så karry af. Du skal bruge en stor spiseskefulde karry.
  3. Løg og hvidløg steges kort med i karrysmørret, hvorefter det hakkede oksekød svitses med.
  4. Gulerødder tilsættes sammen med snittet spidskål kommes derefter i gryden sammen med tomatpasta og vand. Krydr også med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Skru lidt ned for varmen og lad grøntsagsgryden simre i ca. 20 minutter under låg.

Næringsindhold

Kalorier: 415kcalKulhydrater: 25gProtein: 22gFedt: 27gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 10gTransfedt: 1gKolesterol: 86mgNatrium: 785mgKalium: 1167mgKostfibre: 9gSukker: 6gVitamin A: 10708IUVitamin C: 104mgCalcium: 172mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige grøntsagsgryde smages til med salt og friskkværnet peber. Gerne også med lidt friskpresset citronsaft.

Grøntsagsgryden kan serveres med kogte ris og et godt stykke brød. Så bliver det ikke bedre.

Se også: Hakket oksekød og spidskål i ovn

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required