• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Grøntsagsfad med kylling og fløde - perfekt til pasta

Grøntsagsfad med kylling og fløde - perfekt til pasta

grøntsagsfad med kylling
4.6 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
755
SHARES
FacebookMessenger755PinterestEmailSMSSubscribe

Opskrift på grøntsagsfad med kylling og fløde. En nem og lækker ret med forskellige grøntsager i fad, der kan serveres til pasta eller ris.

Grøntsagsfad med kylling og fløde er en lækker opskrift på mad i fad, som du kan servere sammen med pasta eller kogt ris.

Her laver du et fad med forskellige grøntsager, hvor jeg har anvendt gulerødder, rødløg, spidskål og peberfrugt.

Men du kan også anvende andre grøntsager som eks. blomkål, broccoli, persillerødder, fennikel og lignende.

Mængden kan du også tilpasse som du synes, og det er god mulighed for at få tømt lidt ud i dine grøntsager i køleskabet.

Husk blot, at grøntsagerne skal snittes ud i mindre stykker, så de kan nå at blive tilberedt på ca. en halv times tid i ovnen.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på grøntsagsfad

grøntsagsfad med kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Grøntsagsfad med kylling og fløde - perfekt til pasta

4.60 fra 5 stemmer
Opskrift på grøntsagsfad med kylling og fløde. En nem og lækker ret med forskellige grøntsager i fad, der kan serveres til pasta eller ris.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 gulerødder - i tynde skiver
  • 2 rødløg - snittet groft
  • 0,5 spidskål - snittet fint
  • 1 rød peberfrugt - i små tern
  • 1 gul peberfrugt - i små tern
  • 5 dl fløde - eller madlavningsfløde
  • 2 tsk sennep
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 400 g kyllingebryst - i mindre tern
  • olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 potte persille

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og smør et ildfast fad.
  2. Snit gulerødder, rødløg, spidskål og pebrfrugter som anvist og fordel grøntsagerne i fadet. Det er vigtigt, at grøntsagerne snittes nogenlunde fint, så de kan nå at blive tilberedt.
  3. Kom fløde og sennep ved sammen med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Du kan som sagt også bruge en madlavningsfløde.
  4. Vend det hele rundt i fadet og fordel det jævnt.
  5. Kyllingefileterne skæres i mindre stykker, som kommes i en skål sammen med lidt olivenolie, paprika, hvidløgspulver, salt og friskkværnet peber.
  6. Fordel kyllingestykkerne ovenpå grøntsagerne i fadet.
  7. Det lækre grøntsagsfad med kylling stilles i den forvarmede ovn, hvor det skal have ca. 30 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Grøntsagsfad med kylling og fløde serveres straks sammen med pasta eller ris.

Se mere indhold her:

  • Grøntsagsfad med laks og hollandaise sauce
  • Græsk grøntsagsfad - lækkert tilbehør fra Middelhavet
  • Oksekød og ris i ovn - hakket oksekød med ris
  • Ris - her er alt, hvad du skal vide om ris
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Carina

    maj 03, 2021 at 11:36 am

    Hej
    Jeg kommer i tvivl når du du skriver sennep.

    Er det sød eller stærk sennep der skal bruges????

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 03, 2021 at 12:01 pm

      Hej Carina
      Du kan bruge din yndlingsennep - smag og behag er forskellig 🙂
      Personligt bruger jeg gerne Maille med honning, som jeg synes passer perfekt til.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Inge

    maj 03, 2021 at 11:19 am

    Sikkert god opskrift, men jeg synes, der er alt for mange ingredienser i - man skal jo nærmest tømme en grønthandler forretning.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 03, 2021 at 11:30 am

      Hej Inge
      Man kan jo have mange rester liggende 🙂
      Og ellers kan den sagtens laves med eks. bare spidskål og gulerødder. Eller hvad du lige har.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften
Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill (med stegetid og kernetemperatur)→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required