• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Grønsuppe - suppe med masser af vitaminer

Maria UllergaardMaria Ullergaard
Grønsuppe er virkelig lækker mad på en kold aften. Drys med nødder eller croutoner. Foto: Maria Ullergaard.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Supper

Oversigt over indhold

  1. Grønsuppe får sin flotte farve fra sojabønner, broccoli og ærter. En sund grøntsagssuppe med en rigtig dejlig krydret smag.
  2. Opskrift på grønsuppe
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Tip
4.56 fra 9 stemmer
Gå til opskrift

Grønsuppe får sin flotte farve fra sojabønner, broccoli og ærter. En sund grøntsagssuppe med en rigtig dejlig krydret smag.

Grønsuppe er en sund suppe fuld af vitaminer fra ærter, bønner og broccoli. Og så får den god smag fra hvidløg og tørrede krydderurter.

Min søn kalder suppen for Hulk-suppe på grund af den intense grønne farve. Så lidt skal der til for at få børn til at nyde en sund suppe.

Du kan servere suppen med cashewnødder, croutoner eller bacontern alt efter smag.

Opskrift på grønsuppe

4.6 fra 9 stemmer
RetSuppe
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 tsk olivenolie
  • 600 gram ærter - frosne
  • 300 gram sojabønner
  • 2 stk løg - hakket
  • 6 fed hvidløg - hakket
  • 1 stk broccoli - i buketter
  • 1 bundt timian - frisk
  • 1 bundt oregano - frisk
  • 2 stk bouillonterning - hønse el. grøntsag
  • 1 liter vand
  • 220 gram primadonnaost - revet
  • 2 dl fløde
  • flagesalt
  • muskatnød
  • peber
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Hæld olivenolie op i en gryde, svits hvidløg og løg gyldne, tilføj ærter, sojabønner, broccoli, oregano, timian og bouillonterninger.
  • Hæld vand ved. Kog op. Lad nu retten simre 30 minutter.
  • Blend det hele sammen, tilsæt revet primadonna-ost, fløde og blend igen.
  • Smag suppen til med flagesalt, peber og muskatnød.
  • Server grønsuppe med cremefraiche, flute og cashewnødder

Næringsindhold

Næringsindhold
Grønsuppe - suppe med masser af vitaminer
Mængde pr. portion
Kalorier
608
% Daglig værdi*
Fedt
 
41
g
63
%
Mættet fedt
 
22
g
138
%
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
11
g
Kolesterol
 
94
mg
31
%
Natrium
 
1324
mg
58
%
Kalium
 
790
mg
23
%
Kulhydrater
 
28
g
9
%
Kostfibre
 
10
g
42
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
39
g
78
%
Vitamin A
 
15435
IU
309
%
Vitamin C
 
20
mg
24
%
Calcium
 
817
mg
82
%
Jern
 
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tip

Hvis du har grøntsagsrester i køleskabet, som du skal bruge, før de bliver for gamle, kan du sagtens tilføje dem i denne grønsuppe.

Se andre skønne supper:

Grønkålsuppe

Kartoffelsuppe med porrer

Lasagnesuppe- den lækreste vegetarsuppe

Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 0
  • 28
  • 6
  • 0
  • 0
  • 1
  • Delt
Om Maria
Maria Ullergaard
Maria Ullergaard

Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Pasta med kyllingekødboller i tomatsauce
Rødbedetærte med feta og rosmarin »

Populært indhold lige nu

Billederesultat for nem dej til langtidshævet brød

Nem dej til langtidshævet brød (uden æltning)

Opvaskemaskine salt

Hvad er forskellen på opvaskemaskine salt og bordsalt?

mad på 15 minutter

Mad på 15 minutter - her er 10 hurtige opskrifter!

billede med krofatters livret

Krofatters livret med stegte kødboller og sovs

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.6 fra 9 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetSuppe
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Gulerodsbrud - opskrift på luftige brød med gulerod
  • Hjemmelavet gullaschsuppe fra Ungarn
  • Julekage med lækre julekrydderier
  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!