• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Grillmad › Grillspyd med mørbrad og brunchpølser

Grillspyd med mørbrad og brunchpølser

Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
86
SHARES
FacebookMessenger86PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 7. juni 2021

Se hvordan du laver de dejligste grillspyd med mørbrad og brunchpølser. Mørbrad marineres i to forskellige marinader, og opskriften er her.

Grillspyd med mørbrad er lækre som aftensmad, og så er spydene nemme at tilberede på grillen.

Her er det lavet med brunchpølser, men du kan også anvende almindelige pølser, som så blot deles i halve.

Opskriften på de sommerspyd på grillen er beregnet til fire personer.

Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Holger Rørby Madsen

Grillspyd med mørbrad og brunchpølser

4.75 fra 4 stemmer
Se hvordan du laver de dejligste grillspyd med mørbrad og brunchpølser. Mørbrad marineres i to forskellige marinader, og opskriften er her.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Marinering 1 time t
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 12 brunchpølser
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 fed hvidløg - finthakkede
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk tørret oregano
Paprikamarinaden
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk brun farin
  • 1 spsk tomatketchup
  • 1 tsk løgpulver
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk salt
  • 8 grillspyd af bambus

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lægge otte bambusspyd i blød i koldt vand, så de ikke brænder op under turen på grillen.
  2. Derefter laver du de to forskellige marinader til svinemørbraden. Find to skåle frem, og kom ingredienserne til hvidløgsmarinaden i den ene, og tilsvarende med ingredienserne til paprikamarinaden i den anden.
  3. Del så svinemørbraden i otte dele, og puds dem fri for sener og andre urenheder, så du har otte reelle mørbradbøffer tilbage.
  4. Tryk dem let flade med hånden, og kom fire af dem i skålen med hvidløgsmarinaden, og de andre fire ned til paprikamarinaden.
  5. Vend det godt rundt, og lad nu mørbradbøfferne stå og trække smag i mindst en time. Vend dem gerne nogle gange undervejs.
  6. Så er det tid til at samme grillspydene, hvor du skal bruge to bambuspinde til hvert spyd.
  7. Træk brunchpølser og svinemørbrad på spyddene som du kan se på billedet. Først en brunchpølse på to spyd, så et stykke paprikamarineret mørbrad, endnu en brunchpølse, så et stykke hvidløgsmarineret mørbrad - inden du slutter af med en tredje brunchpølse.
  8. Fortsæt så på samme måde med de tre øvrige grillspyd.
  9. Varm grillen godt op, og smør risten med lidt olie.
  10. Jeg har grillet spydene på min Weber Q3200 gasgrill, og her skrues varmen ned på laveste blus, mens grillspydene grilles ved direkte varme. Altså med begge brændere tændt.
  11. Grill nu spyddene fire minutter på hver side, hvor du vender dem hvert andet minut. Altså grille i to minutter, grille to minutter, vende, grille to minutter, vende og grille de sidste to minutter.
  12. Lad så grillspydene ned mørbrad hvile et par minutter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Servér med couscous med spidskål, grillede squash og forårsløg.

Skær squashen i tynde skiver på langs, pensl med lidt olie og krydr med lidt salt og tørret oregano.

Grill dem to minutter på hver side ved direkte varme. Forårsløg vaskes og grilles et par minutter ved direkte varme.

Se mere indhold her:

  • https://madensverden.dk/omelet-opskrift/
  • Grillspyd med flankesteg og tomater - spyd til grillen
  • Koriander - fakta om smag, opbevaring og sundhed
  • Nem brunch tallerken på grill med luksus omelet og bacon
  • Mørbrad og blomkål i fad - en nem ret i ovn
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Billede af squashsalat af rå squash.

Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Billede af Axelborg kylling.

Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Ugens madplan uge 35
Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
honningkylling med ferskensalsa
Honningkylling→ Se opskriften
blomme crumble kage
Blomme crumble (sprød crumble med blommer)→ Se opskriften
Billede af squashsalat af rå squash.
Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)→ Se opskriften
boller med havreklid
Boller med havreklid - langtidshævede og sprøde brød→ Se opskriften
Billede af Axelborg kylling.
Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter→ Se opskriften
billede med italienske frikadeller i tomatsovs på pande
Italienske frikadeller→ Se opskriften
billederesultat for brombærcrumble
Brombærcrumble→ Se opskriften
grillede tomater på stilk
Grillede tomater på stilk - blommetomater i grill→ Se opskriften
Karry
Rist krydderierne så de får mere smag→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required