Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Sådan laver du bagte peberfrugter i ovn

Sådan laver du bagte peberfrugter i ovn

billederesultat for bagte peberfrugter
4.6 fra 18 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
178
SHARES
FacebookMessenger178PinterestEmailSMS

Bagte peberfrugter er lækkert tilbehør til en god bøf, koteletter og andet kød. Her har jeg bagt peberfrugter med lidt olivenolie, og det tager blot 15 min.

Bagte peberfrugter er hurtige at lave, og under bagningen får de en lidt sødlig smag.

De ovnbagte peberfrugter kan spises som de er - med skind, eller du kan flå skindet af, hvilket kun gør dem endnu mere lækre.

Opskriften er beregnet til fire personer med en peberfrugt til hver.

Se også disse opskrifter:

Bagt broccoli på 20 minutter - sunde broccolifritter'

Bagt blomkål

Krogryde med mørbrad og peberfrugt

Italiensk gris i airfryer med peberfrugt

Opskrift på bagte peberfrugter

Bagte peberfrugter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 18 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 2 minutter min
Tilb. tid: 13 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Bagte peberfrugter er lækkert tilbehør til en god bøf, koteletter og andet kød. Her har jeg bagt peberfrugter med lidt olivenolie, og det tager blot 15 min.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 røde peberfrugter delt i kvarte
  • Lidt olivenolie til pensling
  • Lidt oregano tørret, kan undlades
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Ovnen varmes op til 225 grader varmluft.
  2. De røde peberfrugter deles i kvarte, og kerner samt hinder fjernes let.
  3. Læg de kvarte peberfrugter på bagepapir på en bageplade, og peberfrugterne skal vende med ydersiden/skindsiden opad.
  4. Pensl dem med lidt olivenolie. Skal du spise peberfrugterne som de er - altså med skind, kan du også drysse dem med lidt tørret oregano. Det smager godt.
  5. Bages nu ca. 13-15 minutter, så skindet bliver lidt sort og meget rynket. Måske skal peberfrugterne have lidt længere tid.
  6. Tag de bagte peberfrugter ud og nyd dem som de er.
  7. Eller tag skindet af, og her er det nemmeste at komme de ovnbagte peberfrugter i en frysepose, som derefter lægges på køl. Når peberfrugterne er kølet lidt af, er det nemmere at flå dem. Du kan dog også godt tage skindet af peberfrugterne lige når de er kommet ud af ovnen, men det er så lidt mere besværligt.

Næringsindhold

Kalorier63kcalKulhydrater8gProtein1gFedt4gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt3gNatrium586mgKalium258mgKostfibre3gSukker5gVitamin A3734IUVitamin C152mgCalcium17mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Fakta om peberfrugter

Rød peber, grøn peber eller peberfrugt er sammen med chili frugter af forskellige sorter af arten Spansk Peber.

Peberfrugt forhandles som grønne, gule og røde peberfrugter, alt efter modningsgraden.

De indeholder store mængder C-vitamin. I 100 g rød peber findes 191 mg.C-vitamin.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vi støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required