Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Glaseret kylling

Glaseret kylling

glaseret kylling
4.9 fra 21 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4k
SHARES
FacebookMessenger4kPinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på glaseret kylling. En nem fremgangsmåde, hvor kyllingefileter glaseres på panden. Kan serveres med nudelsalat.

Glaseret kylling er en virkelig skøn måde at tilberede kylling, og så er fremgangsmåden ret nem.

Her steges kyllingekødet på panden sammen med en lækker glasering, som stille og roligt smyger sig cremet rundt om kødet.

Jeg har også lavet en video, hvor du kan se hvordan man gør, og opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse skønne opskrifter:

  • Kylling i karry
  • Indonesisk kylling
  • Kylling tikka masala

Opskrift på glaseret kylling

Glaseret kylling - lækker opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 21 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Her får du min opskrift på glaseret kylling. En nem fremgangsmåde, hvor kyllingefileter glaseres på panden. Kan serveres med nudelsalat.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Kylling
  • 4 kyllingebryst
Glasering
  • 5 spsk soja
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 3 spsk limesaft (friskpresset)
  • 3 spsk honning
  • 3 spsk vand
  • 3 fed hvidløg (hakkes fint)
  • 1 spsk smør

Fremgangsmåde

  1. Start med at klargøre kyllingebryst fileterne. Her skæres kødet i ruder på oversiden, og i videoen kan du se, hvordan du gør det.
  2. Glasering: I en lille skål røres soja sammen med sød chilisauce, limesaft, honning, vand og hvidløg.
  3. Brun kyllingebryst fileterne i lidt smør på en varm pande. Kødet brunes på begge sider i ca. et minut på hver side.
  4. Kom derefter en spiseskefuld marinade på hvert stykke kød, og lad det glasere lidt ind.
  5. Fordel derefter resten af marinaden over kyllingefileterne, og lad dem stege ved en middel varme indtil du opnår en lækker og glaseret kylling. Tiden afhænger af hvor stykke kyllingestykkerne er, men regn med 6-7 minutter på hver side.
  6. Undervejs kan du med fordel øse lidt af glaseringen op på kødet. Det gør kødet endnu mere lækkert.

Næringsindhold

Kalorier290kcalKulhydrater22gProtein35gFedt7gMættet fedt3gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.1gKolesterol104mgNatrium1583mgKalium634mgKostfibre0.4gSukker20gVitamin A138IUVitamin C6mgCalcium20mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Glaseret kylling serveres straks, og der er et stykke lækkert og mørt kyllingekød til hver person.

Tilbehør kan evt. være en nem og lækker nudelsalat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Mette skriver

    februar 08, 2025 at 7:13 am

    Lækker

    Svar
  2. Caja trier skriver

    oktober 23, 2024 at 3:07 pm

    Skal prøves lyder lækkert

    Svar
  3. Caja trier skriver

    juni 23, 2024 at 12:25 pm

    Ser mega lækkert ud

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required