• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Glaseret kylling

Glaseret kylling

glaseret kylling
4.9 fra 21 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3.9k
SHARES
FacebookMessenger3.9kPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 10. oktober 2024 - Udgivet: 21. maj 2023

Her får du min opskrift på glaseret kylling. En nem fremgangsmåde, hvor kyllingefileter glaseres på panden. Kan serveres med nudelsalat.

Glaseret kylling er en virkelig skøn måde at tilberede kylling, og så er fremgangsmåden ret nem.

Her steges kyllingekødet på panden sammen med en lækker glasering, som stille og roligt smyger sig cremet rundt om kødet.

Jeg har også lavet en video, hvor du kan se hvordan man gør, og opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse skønne opskrifter:

  • Kylling i karry
  • Indonesisk kylling
  • Kylling tikka masala

Opskrift på glaseret kylling

glaseret kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Glaseret kylling - lækker opskrift

4.86 fra 21 stemmer
Her får du min opskrift på glaseret kylling. En nem fremgangsmåde, hvor kyllingefileter glaseres på panden. Kan serveres med nudelsalat.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 290
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

Kylling
  • 4 kyllingebryst
Glasering
  • 5 spsk soja
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 3 spsk limesaft - friskpresset
  • 3 spsk honning
  • 3 spsk vand
  • 3 fed hvidløg - hakkes fint
  • 1 spsk smør

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at klargøre kyllingebryst fileterne. Her skæres kødet i ruder på oversiden, og i videoen kan du se, hvordan du gør det.
  2. Glasering: I en lille skål røres soja sammen med sød chilisauce, limesaft, honning, vand og hvidløg.
  3. Brun kyllingebryst fileterne i lidt smør på en varm pande. Kødet brunes på begge sider i ca. et minut på hver side.
  4. Kom derefter en spiseskefuld marinade på hvert stykke kød, og lad det glasere lidt ind.
  5. Fordel derefter resten af marinaden over kyllingefileterne, og lad dem stege ved en middel varme indtil du opnår en lækker og glaseret kylling. Tiden afhænger af hvor stykke kyllingestykkerne er, men regn med 6-7 minutter på hver side.
  6. Undervejs kan du med fordel øse lidt af glaseringen op på kødet. Det gør kødet endnu mere lækkert.

Næringsindhold

Kalorier: 290kcalKulhydrater: 22gProtein: 35gFedt: 7gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.1gKolesterol: 104mgNatrium: 1583mgKalium: 634mgKostfibre: 0.4gSukker: 20gVitamin A: 138IUVitamin C: 6mgCalcium: 20mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Glaseret kylling serveres straks, og der er et stykke lækkert og mørt kyllingekød til hver person.

Tilbehør kan evt. være en nem og lækker nudelsalat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Mette

    februar 08, 2025 at 7:13 am

    Lækker

    Svar
  2. Caja trier

    oktober 23, 2024 at 3:07 pm

    Skal prøves lyder lækkert

    Svar
  3. Caja trier

    juni 23, 2024 at 12:25 pm

    Ser mega lækkert ud

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften
billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required