Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Gisou

Gisou (lækker hvidkålsgryde med oksekød og ris)

billederesultat for gisou hvidkålsgryde
4.6 fra 21 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
588
SHARES
FacebookMessenger588PinterestEmailSMS
Indhold
  • Gisou - lækker hvidkålsgryde med oksekød og ris
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på gisou hvidkålsgryde
  • Servering
  • Kommentarer

Gisou - lækker hvidkålsgryde med oksekød og ris

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.6 fra 21 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Her får en god opskrift på gisou, der er en lækker hvidkålsgryde. Det er nem hverdagsmad med hvidkål, hakket oksekød og ris i samme gryde.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • Lidt smør til stegning
  • 2 tsk karry eller efter smag
  • 300 g hakket oksekød
  • 2 løg hakket
  • 400 g hvidkål skåret fint
  • 2 store gulerødder i tern eller skiver
  • 4 dl løse ris
  • 4 dl vand
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Brun kødet i smør (eller margarine) og tilsæt karry, så det svitses med.
  2. Kom løg, hvidkål og gulerødder ved, lad det svitse med.
  3. Hæld vand og ris ved, krydr godt med salt og friskkværnet peber.
  4. Lad det simre i 30 minutter - tilsæt evt. mere vand.

Næringsindhold

Kalorier418kcalKulhydrater50gProtein18gFedt16gMættet fedt6gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt7gTransfedt1gKolesterol54mgNatrium684mgKalium562mgKostfibre4gSukker5gVitamin A6128IUVitamin C39mgCalcium88mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på gisou hvidkålsgryde

Gisou er super nem hverdagsmad, der heller ikke tager så lang tid at lave.

Det er en dejlig hvidkålsgryde, der selvfølgelig indeholder hvidkål, men også blandt andet hakket oksekød og ris.

Ja, man kan faktisk sige det er en one-pot gryderet, hvor det hele nemt laves i samme gryde. Og derfor er der heller ikke så meget opvask bagefter.

Se også disse opskrifter:

  • Hakket oksekød og spidskål
  • Oksekød med blomkål
  • Oksekød med kål

Servering

De færdige gisou nydes straks - gerne sammen med groft brød.

Det smager altså virkelig godt - og er nem og sund aftensmad.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Bente Petersen skriver

    april 08, 2024 at 12:37 pm

    Dejlig opskrift. Jeg kender dén fra trykkogerbogen: mad og minutter, af Ellis Tardini. Min bog er 4 oplag 1953. Fra forlaget Dameta.

    Svar
  2. Camilla Rasmussen skriver

    oktober 02, 2023 at 4:14 pm

    hvad for nogle ris er der brugt? Mine basmatiris er ikke i nærheden af at være kogt efter 30 minutter men er stadig hårde. Så bliver maden godt nok lidt uinteressant

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required