Her får du en opskrift på lækre og fyldte portobellosvampe. Svampene er blandt andet med ost, og det er en populær vegetar udgave.
Fyldte portobellosvampe er lækre som både tilbehør og en skøn forret.
Her er en nem og dejlig opskrift, der samtidig er en god basisopskrift på portobellesvampe med fyld. Og så er den uden kød, altså en god vegetar opskrift.
Du kan også komme andre ingredienser i svampene, herunder spinat og krydderurter, men der kan også bruges bacon, oksekød og meget andet.
Opskriften er beregnet til fire personer med to portobellosvampe til hver.
Opskrift på fyldte portobellosvampe
Fyldte portobellosvampe
Ingredienser
- 8 portobellosvampe
- 2 fed hvidløg - finthakket
- 0,5 løg - finthakket
- salt og friskkværnet peber
- italiensk raspblanding - kan laves af daggammelt brød blendet med hvidløgssalt, timian og oregano
- emmentaler - revet
- olivenolie
Fremgangsmåde
- Rens dine portobellosvampe og fjern stokkene, som finthakkes til fyldet.
- Læg svampehovederne i et ovnfast fad med den buede side nedad. Dryp med olivenolie og drys med salt og friskkværnet peber.
- Svits finthakket svampestok, løg og hvidløg i olivenolie - krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
- Rør et par spiseskefulde italiensk rasp i og vend det godt rundt.
- Fordel fyldet i svampehovederne, dryp med lidt olivenolie og drys med revet ost.
- Sæt i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet og gylden, ca. 15-20 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
De færdigbagte og fyldte portobellosvampe kan pyntes med lidt tomat og friske krydderurter.
Se mere indhold:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: