Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Forretter › Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe

fyldte portobellosvampe
4.6 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
49
SHARES
FacebookMessenger49PinterestEmailSMS

Her får du en opskrift på lækre og fyldte portobellosvampe. Svampene er blandt andet med ost, og det er en populær vegetar udgave.

Fyldte portobellosvampe er lækre som både tilbehør og en skøn forret.

Her er en nem og dejlig opskrift, der samtidig er en god basisopskrift på portobellesvampe med fyld. Og så er den uden kød, altså en god vegetar opskrift.

Du kan også komme andre ingredienser i svampene, herunder spinat og krydderurter, men der kan også bruges bacon, oksekød og meget andet.

Opskriften er beregnet til fire personer med to portobellosvampe til hver.

Opskrift på fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe

Newyorker By Heart
4.6 fra 10 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her får du en opskrift på lækre og fyldte portobellosvampe. Svampene er blandt andet med ost, og det er en populær vegetar udgave.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 8 portobellosvampe
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 0,5 løg (finthakket)
  • salt og friskkværnet peber
  • italiensk raspblanding (kan laves af daggammelt brød blendet med hvidløgssalt, timian og oregano)
  • emmentaler (revet )
  • olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Rens dine portobellosvampe og fjern stokkene, som finthakkes til fyldet.
  2. Læg svampehovederne i et ovnfast fad med den buede side nedad. Dryp med olivenolie og drys med salt og friskkværnet peber.
  3. Svits finthakket svampestok, løg og hvidløg i olivenolie - krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  4. Rør et par spiseskefulde italiensk rasp i og vend det godt rundt.
  5. Fordel fyldet i svampehovederne, dryp med lidt olivenolie og drys med revet ost.
  6. Sæt i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet og gylden, ca. 15-20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier100kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

De færdigbagte og fyldte portobellosvampe kan pyntes med lidt tomat og friske krydderurter.

Se mere indhold:

Må man spise rå champignon og andre svampe?

Champignonsuppe

Kantarelsauce - kåret som Danmarks bedste sovs

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med asparges i butterdej.
    Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker
  • billede til hvide asparges med brunet smør
    Hvide asparges med brunet smør (en lækker forret)
  • Nytårsforret med skinke osv
    Nytårsforret - 10 bud på lækre forretter
  • kartoffelbund med røget laks og asparges
    Kartoffelbund med røget laks og asparges

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required