Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Fyldt snackpeber med lækker kyllingefars

Fyldt snackpeber med lækker kyllingefars

Fyldt snackpeber med lækker kyllingefars er god aftensmad med masser af smag. Til de fyldte peberfrugter kan du eksempelvis servere en bulgursalat. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMS

Fyldt snackpeber er en skøn ret til aftensmad, og her er peberfrugterne fyldt med krydret kyllingefars. Serveres med en sund bulgursalat.

Fyldt snackpeber er en dejlig aftensmad, hvor de røde peberfrugter fyldes med en nem og krydret kyllingefars, der laves af hakket kylling.

Retten er rimelig nem at lave, og det er en ret, som både børn og voksne kan lide.

Opskriften passer til fire personer, men antallet af snackpeber afhænger af hvor store de er. Og de fås virkelig i forskellige størrelser.

Er det små snackpeberfrugter, skal du nok beregne et par stykker pr. person, mens en er nok hvis det er de større.

Har du lidt kyllingefars til overs, kan du nemt stege dig et par skønne kyllingefrikadeller på panden. De er gode til madpakken.

Fyldt snackpeber med lækker kyllingefars

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Fyldt snackpeber er en skøn ret til aftensmad, og her er peberfrugterne fyldt med krydret kyllingefars. Serveres med en sund bulgursalat.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g hakket kylling
  • 2 tsk løgpulver
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 1 æg
  • 50 g havregryn gerne grovvalsede
  • 25 g hvedemel
  • 1 potte timian hakket, ca. 1-2 spiseskefulde
  • persille hakket, ca. 1-2 spiseskefulde
  • 2 dl mælk cirka mængde
  • 6-8 snackpeber de røde, antal afhænger af størrelse

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Kom hakket kylling i en skål sammen med løgpulver, paprika, salt og friskkværnet peber. Rør det sammen.
  3. Tilsæt så et æg sammen med havregryn, hvedemel, timian og persille. Kom også gradvist mælk i farsen, mens du rører den sammen til en lind fars. Mængden af mælk er vejledende, men det plejer at passe med ca. 2 deciliter.
  4. Skær toppen af de røde snackpeber, og læg til side. Pil kerner og hinder ud så godt du kan.
  5. Fyld derefter snackpeberfrugterne med kyllingefars, og få farsen stoppet helt ned. Men pas på snackpeberfrugterne ikke flækker!
  6. Sæt toppen på, og læg de fyldte snackpeber i et smurt fad eller på en bageplade med bagepapir.
  7. Fyldt snackpeber med kyllingefars skal nu have ca. 30 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft, måske et par minutter mere. Det afhænger af hvor store de er.

Næringsindhold

Kalorier175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Fyldt snackpeber med kyllingefars serveres straks.

Bemærk, at skindet på peberfrugterne kan blive lidt mørkt under turen i ovnen, men det gør altså ikke noget.

Lækkert tilbehør til de fyldte snackpeberfrugter kan være denne opskrift på bulgursalat.

Se mere indhold:

  • Kyllingebrød - ristet brød med krydret kyllingefars
  • Grillet snackpeber med æbleeddike og oregano
  • Klassisk kartoffelsalat med creme fraiche og krydderurter
  • Bulgursalat - bedste salat med bulgur opskrift
  • Nem salat med bulgur, peberfrugt og rødløg
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required