• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst

billede med fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
42
SHARES
FacebookMessenger42PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 1. april 2023 - Udgivet: 1. april 2023

Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater er lækker aftensmad. Her er min opskrift, og du kan også komme mozzarella ind i kyllingefileterne.

Med denne opskrift på fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater får du en virkelig lækker og nem middagsret, der smager himmelsk godt.

Her kommes de soltørrede tomater ind i et stykke kyllingefilet, som derefter omvikles med et stykke parmaskinke.

Kyllingekødet krydres med piment d'espelette, der er et chilikrydderi fra den franske by Espelette, men kan du ikke få fat i det, kan du anvende tørret chilipulver eller en god paprika. Piment d'espelette kan dog efterhånden købes i mange supermarkeder.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se flere lækre madopskrifter:

  • Kylling caprese med mozzarella
  • Fyldt kyllingefilet med bacon
  • Kyllingefilet med italiensk fyld

Opskrift på fyldt kyllingebryst

billede med fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater - nem opskrift

4.84 fra 6 stemmer
Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater er lækker aftensmad. Her er min opskrift, og du kan også komme mozzarella ind i kyllingefileterne.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 220
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 kyllingebryst
  • 8 tsk soltørrede tomater - hakket, i olie
  • 4 tsk piment d'espelette - eller tørret chili/paprika
  • flagesalt
  • 4 skiver parmaskinke
  • olivenolie

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 220 grader varmluft.
  2. Skær en lomme i hver kyllingefilet. Se eventuelt hvordan man gør i min video.
    4 kyllingebryst
  3. Fyld et par teskefulde soltørrede tomater i hver lomme. Brug gerne hakkede soltørrede tomater i olie, der kan købes i glas i de fleste supermarkeder. Du kan også komme lidt mozzarella i, hvis du synes det er godt.
    8 tsk soltørrede tomater
  4. Krydr hvert stykke fyldt kyllingebryst med piment d'espelette. Du kan også anvende tørret chili eller paprika, afhængig af hvor stærk du ønsket det. Krydr også med lidt flagesalt.
    4 tsk piment d'espelette, flagesalt
  5. Fold en skive parmaskinke om hvert stykke kyllingebryst.
    4 skiver parmaskinke
  6. Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, og læg de fyldte kyllingefileter i fadet.
    olivenolie
  7. Stil fadet ind i ovnen, og her skal fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater have ca. 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 220kcalKulhydrater: 3gProtein: 28gFedt: 10gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 0.03gKolesterol: 85mgNatrium: 785mgKalium: 650mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 84IUVitamin C: 3mgCalcium: 13mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater serveres straks, og tilbehør kan være kogte kartofler og grønne asparges. Eller hvad du synes.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ekhlas Khalil

    juni 10, 2024 at 11:05 pm

    Det lyder og ser meget lækkert

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required