Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater er lækker aftensmad. Her er min opskrift, og du kan også komme mozzarella ind i kyllingefileterne.
Med denne opskrift på fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater får du en virkelig lækker og nem middagsret, der smager himmelsk godt.
Her kommes de soltørrede tomater ind i et stykke kyllingefilet, som derefter omvikles med et stykke parmaskinke.
Kyllingekødet krydres med piment d'espelette, der er et chilikrydderi fra den spanske by Espelette, men kan du ikke få fat i det, kan du anvende tørret chilipulver eller en god paprika. Piment d'espelette kan dog efterhånden købes i mange supermarkeder.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på fyldt kyllingebryst
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst
- 8 teskefulde soltørrede tomater hakket, i olie
- 4 teske piment d'espelette eller tørret chili/paprika
- flagesalt
- 4 skiver parmaskinke
- olivenolie
Sådan gør du
- Tænd din ovn på 220 grader varmluft.
- Skær en lomme i hver kyllingefilet. Se eventuelt hvordan man gør i min video.4 stk. kyllingebryst
- Fyld et par teskefulde soltørrede tomater i hver lomme. Brug gerne hakkede soltørrede tomater i olie, der kan købes i glas i de fleste supermarkeder. Du kan også komme lidt mozzarella i, hvis du synes det er godt.8 teskefulde soltørrede tomater
- Krydr hvert stykke fyldt kyllingebryst med piment d'espelette. Du kan også anvende tørret chili eller paprika, afhængig af hvor stærk du ønsket det. Krydr også med lidt flagesalt.4 teske piment d'espelette, flagesalt
- Fold en skive parmaskinke om hvert stykke kyllingebryst.4 skiver parmaskinke
- Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, og læg de fyldte kyllingefileter i fadet.olivenolie
- Stil fadet ind i ovnen, og her skal fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater have ca. 20 minutter.
Se video til opskrift
Næringsindhold
Noter
Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater serveres straks, og tilbehør kan være kogte kartofler og grønne asparges. Eller hvad du synes.
Se flere lækre madopskrifter:
Kylling caprese med mozzarella, tomat og basilikum
Fyldt kyllingefilet med bacon, kartofler og spidskål
Kyllingefilet med italiensk fyld, citronkartofler og rødvinssauce
Comments
No Comments