Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater er lækker aftensmad. Her er min opskrift, og du kan også komme mozzarella ind i kyllingefileterne.
Med denne opskrift på fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater får du en virkelig lækker og nem middagsret, der smager himmelsk godt.
Her kommes de soltørrede tomater ind i et stykke kyllingefilet, som derefter omvikles med et stykke parmaskinke.
Kyllingekødet krydres med piment d'espelette, der er et chilikrydderi fra den spanske by Espelette, men kan du ikke få fat i det, kan du anvende tørret chilipulver eller en god paprika. Piment d'espelette kan dog efterhånden købes i mange supermarkeder.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Se flere lækre madopskrifter:
Opskrift på fyldt kyllingebryst
Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater - nem opskrift
Ingredienser
- 4 kyllingebryst
- 8 tsk soltørrede tomater - hakket, i olie
- 4 tsk piment d'espelette - eller tørret chili/paprika
- flagesalt
- 4 skiver parmaskinke
- olivenolie
Fremgangsmåde
- Tænd din ovn på 220 grader varmluft.
- Skær en lomme i hver kyllingefilet. Se eventuelt hvordan man gør i min video.
- Fyld et par teskefulde soltørrede tomater i hver lomme. Brug gerne hakkede soltørrede tomater i olie, der kan købes i glas i de fleste supermarkeder. Du kan også komme lidt mozzarella i, hvis du synes det er godt.
- Krydr hvert stykke fyldt kyllingebryst med piment d'espelette. Du kan også anvende tørret chili eller paprika, afhængig af hvor stærk du ønsket det. Krydr også med lidt flagesalt.
- Fold en skive parmaskinke om hvert stykke kyllingebryst.
- Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, og læg de fyldte kyllingefileter i fadet.
- Stil fadet ind i ovnen, og her skal fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater have ca. 20 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Video
Noter
Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater serveres straks, og tilbehør kan være kogte kartofler og grønne asparges. Eller hvad du synes.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Ekhlas Khalil
Det lyder og ser meget lækkert