Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst

billede med fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
44
SHARES
FacebookMessenger44PinterestEmailSMS

Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater er lækker aftensmad. Her er min opskrift, og du kan også komme mozzarella ind i kyllingefileterne.

Med denne opskrift på fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater får du en virkelig lækker og nem middagsret, der smager himmelsk godt.

Her kommes de soltørrede tomater ind i et stykke kyllingefilet, som derefter omvikles med et stykke parmaskinke.

Kyllingekødet krydres med piment d'espelette, der er et chilikrydderi fra den franske by Espelette, men kan du ikke få fat i det, kan du anvende tørret chilipulver eller en god paprika. Piment d'espelette kan dog efterhånden købes i mange supermarkeder.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se flere lækre madopskrifter:

  • Kylling caprese med mozzarella
  • Fyldt kyllingefilet med bacon
  • Kyllingefilet med italiensk fyld

Opskrift på fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater - nem opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater er lækker aftensmad. Her er min opskrift, og du kan også komme mozzarella ind i kyllingefileterne.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 8 tsk soltørrede tomater hakket, i olie
  • 4 tsk piment d'espelette eller tørret chili/paprika
  • flagesalt
  • 4 skiver parmaskinke
  • olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 220 grader varmluft.
  2. Skær en lomme i hver kyllingefilet. Se eventuelt hvordan man gør i min video.
    4 kyllingebryst
  3. Fyld et par teskefulde soltørrede tomater i hver lomme. Brug gerne hakkede soltørrede tomater i olie, der kan købes i glas i de fleste supermarkeder. Du kan også komme lidt mozzarella i, hvis du synes det er godt.
    8 tsk soltørrede tomater
  4. Krydr hvert stykke fyldt kyllingebryst med piment d'espelette. Du kan også anvende tørret chili eller paprika, afhængig af hvor stærk du ønsket det. Krydr også med lidt flagesalt.
    4 tsk piment d'espelette, flagesalt
  5. Fold en skive parmaskinke om hvert stykke kyllingebryst.
    4 skiver parmaskinke
  6. Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, og læg de fyldte kyllingefileter i fadet.
    olivenolie
  7. Stil fadet ind i ovnen, og her skal fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater have ca. 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier220kcalKulhydrater3gProtein28gFedt10gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gTransfedt0.03gKolesterol85mgNatrium785mgKalium650mgKostfibre1gSukker2gVitamin A84IUVitamin C3mgCalcium13mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater serveres straks, og tilbehør kan være kogte kartofler og grønne asparges. Eller hvad du synes.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ekhlas Khalil skriver

    juni 10, 2024 at 11:05 pm

    Det lyder og ser meget lækkert

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required