Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Frozen yoghurt - sund is med kun fire ingredienser

Frozen yoghurt - sund is med kun fire ingredienser

Hjemmelavet frozen yoghurt
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMS

Frozen yoghurt er en hjemmelavet opskrift på den populære isdessert froyo. Den er nem og lækker med sød vaniljesmag og syrlig citron.

Frozen yoghurt er nok den nemmeste og klart en af de bedste opskrifter på sund dessert.

Den indeholder få kalorier, har et højt protein-indhold samtidig med, at den sødes med honning.

Hvis du ønsker den ekstra sund, kan du erstatte honningen med sødemiddel.

Når først isen er helt frossen, så bliver den ret hård. Så det er en god ide at tage den ud af køleskabet cirka 20 minutter før, du ønsker at spise den, så bliver den lidt blødere og mere cremet.

Se andre opskrifter på is:

  • Koldskålsis - nem og lækker sommerdessert
  • Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine
  • Hjemmelavet banan-is med chokoladestykker

Opskrift på en frisk frozen yoghurt

Frozen yoghurt - opskrift på sund froyo

Rakel Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Frysetid: 2 timer t
Samlet tid: 2 timer t 5 minutter min
Frozen yoghurt er en hjemmelavet opskrift på den populære isdessert froyo. Den er nem og lækker med sød vaniljesmag og syrlig citron.
Antal: 4 personer
Ret: Is
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 5 dl græsk yoghurt
  • 0,5 dl honning
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk citronskal
  • 1 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage en stor skål og hæld græsk yoghurt og honning i. Pisk det nu sammen i tre minutter, så det bliver dejlig luftigt.
  2. Tilføj citronsaft, citronskal og vaniljepulver. Pisk det hele sammen i to minutter. Hæld det nu i en beholder og sæt det i fryseren.
  3. Hver halve time tager du yoghurten ud af fryseren og pisker den igennem. Gør dette, indtil den er frossen og ikke kan piskes længere. Dette trin gør isen dejlig cremet.
  4. Efter to-tre timer i fryseren er din frozen yoghurt klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Prøv at lave denne opskrift med en græsk yoghurt i en smagsvariant eller blend blot en smule frossen frugt, og bland det sammen med resten af ingredienserne.

Normalt kommer en froyo med en masse topping, dette kan være frisk frugt, nødder eller endda i nogen tilfælde endda slik og chokolade.

Så slip fantasien løs og pynt med det, du kan lide.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vi støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required