• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nemme forårsruller i ovn (med spidskål og hakket kød)

Nemme forårsruller i ovn (med spidskål og hakket kød)

billederesultat for forårsruller i ovn
4.7 fra 18 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
10k
SHARES
FacebookMessenger10kPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 9. maj 2024 - Udgivet: 11. december 2020

Opskrift på forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne fyldes også med gulerødder, bønnespirer og hakket svine- og oksekød. Bages i ovn.

Forårsruller i ovn uden friturefedt, og lavet med masser af spidskål og gulerødder.

Her er opskriften på hjemmelavede forårsruller, der ikke er for fede. De indeholder også lidt hakket svine- op oksekød, men blot med en fedtprocent på 7.

Og du kan jo selv justere hvor meget kød og grøntsager, du ønsker i forårsrullerne.

Opskriften giver 16 lækre ruller. Se her hvad soja er.

Opskrift på forårsruller i ovn

billederesultat for forårsruller i ovn
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nemme forårsruller i ovn (med spidskål og hakket kød)

4.67 fra 18 stemmer
Opskrift på forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne fyldes også med gulerødder, bønnespirer og hakket svine- og oksekød. Bages i ovn.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 16 stk.
Ret: Aftensmad
Køkken: Kinesisk
Kalorier: 105
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 300 g hakket svin og kalv
  • 0,5 spidskål
  • 4 gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g bønnespirer
  • soja
  • Lidt ingefær - frisk, revet
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 plader filodej
  • 1,5 pasteuriseret æggehvide

Fremgangsmåde
 

  1. Du laver to portioner med fyld til dine forårsruller i ovn. Den ene med kød, den anden med grøntsagerne.
  2. Brun kødet på en pande med lidt olie, og svits derefter finthakkede forårsløg, presset hvidløgsfed og lidt revet ingefær med. Krydr med salt og peber. Giv det lidt soja, og stil til side.
  3. Spidskål snittes fint, gulerødder rives på den grove side af rivejernet, og bønnespirerne skylles grundigt og dryppes af.
  4. Svits det hele et par minutter på en varm pande sammen med lidt salt, peber og soja. Stil til side.
  5. Skær filodej ud i stykker på 20 gange 20 centimeter, og læg en lille spiseskefuld kød og tilsvarende en skefuld grøntsager på.
  6. Fold sammen og læg forårsrullerne på en bageplade med bagepapir.
  7. Pensl rullerne med pasteuristeret æggehvide.

Næringsindhold

Kalorier: 105kcalKulhydrater: 10gProtein: 5gFedt: 5gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gKolesterol: 14mgNatrium: 155mgKalium: 204mgKostfibre: 1gSukker: 1gVitamin A: 2601IUVitamin C: 14mgCalcium: 25mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Bagetid

Bag forårsrullerne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 10-12 minutter. Kig til dem, og pas på de ikke bliver for mørke.

Forårsruller i ovn er nemme at lave, men pas på de ikke bliver overbagt.

Server straks forårsrullerne sammen med lidt soja.

Se også disse opskrifter:

Forårsruller (nem og hurtig opskrift på kinaruller)

Rispapirruller – lækre vietnamesiske forårsruller

Sprøde filodejsruller med kylling og spidskål

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Dorthe

    august 14, 2024 at 3:12 pm

    Skal forårsrullerne i ovnen frossen eller tøet

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 14, 2024 at 8:23 pm

      Hej Dorthe
      Forårsrullerne tilberedes direkte fra frost.
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Tinna

    marts 12, 2021 at 9:31 am

    Hej
    Kan man fryser dem

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 12, 2021 at 11:57 am

      Hej Tinna
      Det burde du sagtens kunne, men gør det så inden du tilbereder dem 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater
  • Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
    Kyllingelår i fad med tomater og kartofler
  • Billede resultat for kalkun nuggets.
    Sprøde kalkun nuggets i panko rasp
  • Billede af hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat.
    Hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Billede af hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat.

Hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat

Forsiden lige nu

wienerkylling med stegte kartofler og ærter
Wienerkylling (opskrift med stegte kartofler og ærter)→ Se opskriften
billede med blåbærcrumble kage
Blåbærcrumble→ Se opskriften
gammeldags æblekage med makron eller rasp
Gammeldags æblekage med makron eller rasp - nem opskrift→ Se opskriften
uge34-bedsteVinkøbMV
Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!→ Se opskriften
billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn→ Se opskriften
billede med snyde basser med creme
Snyde basser→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
kyllingebryst grill puszta marinade
Kyllingebryst i gasgrill (med opskrift på puszta-marinade)→ Se opskriften
salat med bagte tomater
Salat med ovnbagte tomater og ristede pinjekerner→ Se opskriften
billede med jordbær med vaniljecreme
Jordbær med vaniljecreme - dessert på bare 5 minutter→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required