Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Forårsruller i ovn

Nemme forårsruller i ovn (med spidskål og hakket kød)

billederesultat for forårsruller i ovn
4.7 fra 18 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
10k
SHARES
FacebookMessenger10kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Nemme forårsruller i ovn (med spidskål og hakket kød)
  • Opskrift på forårsruller i ovn
  • Bagetid
  • Kommentarer

Nemme forårsruller i ovn (med spidskål og hakket kød)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 18 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Opskrift på forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne fyldes også med gulerødder, bønnespirer og hakket svine- og oksekød. Bages i ovn.
Antal: 16 stk.
Ret: Aftensmad
Køkken: Kinesisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g hakket svin og kalv
  • 0,5 spidskål
  • 4 gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g bønnespirer
  • soja
  • Lidt ingefær frisk, revet
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 plader filodej
  • 1,5 pasteuriseret æggehvide

Fremgangsmåde

  1. Du laver to portioner med fyld til dine forårsruller i ovn. Den ene med kød, den anden med grøntsagerne.
  2. Brun kødet på en pande med lidt olie, og svits derefter finthakkede forårsløg, presset hvidløgsfed og lidt revet ingefær med. Krydr med salt og peber. Giv det lidt soja, og stil til side.
  3. Spidskål snittes fint, gulerødder rives på den grove side af rivejernet, og bønnespirerne skylles grundigt og dryppes af.
  4. Svits det hele et par minutter på en varm pande sammen med lidt salt, peber og soja. Stil til side.
  5. Skær filodej ud i stykker på 20 gange 20 centimeter, og læg en lille spiseskefuld kød og tilsvarende en skefuld grøntsager på.
  6. Fold sammen og læg forårsrullerne på en bageplade med bagepapir.
  7. Pensl rullerne med pasteuristeret æggehvide.

Næringsindhold

Kalorier105kcalKulhydrater10gProtein5gFedt5gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gKolesterol14mgNatrium155mgKalium204mgKostfibre1gSukker1gVitamin A2601IUVitamin C14mgCalcium25mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på forårsruller i ovn

Forårsruller i ovn uden friturefedt, og lavet med masser af spidskål og gulerødder.

Her er opskriften på hjemmelavede forårsruller, der ikke er for fede. De indeholder også lidt hakket svine- op oksekød, men blot med en fedtprocent på 7.

Og du kan jo selv justere hvor meget kød og grøntsager, du ønsker i forårsrullerne.

Opskriften giver 16 lækre ruller. Se her hvad soja er.

Bagetid

Bag forårsrullerne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 10-12 minutter. Kig til dem, og pas på de ikke bliver for mørke.

Forårsruller i ovn er nemme at lave, men pas på de ikke bliver overbagt.

Server straks forårsrullerne sammen med lidt soja.

Se også disse opskrifter:

  • Forårsruller (nem og hurtig opskrift på kinaruller)
  • Rispapirruller - lækre vietnamesiske forårsruller
  • Sprøde filodejsruller med kylling og spidskål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Dorthe skriver

    august 14, 2024 at 3:12 pm

    Skal forårsrullerne i ovnen frossen eller tøet

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 14, 2024 at 8:23 pm

      Hej Dorthe
      Forårsrullerne tilberedes direkte fra frost.
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Tinna skriver

    marts 12, 2021 at 9:31 am

    Hej
    Kan man fryser dem

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 12, 2021 at 11:57 am

      Hej Tinna
      Det burde du sagtens kunne, men gør det så inden du tilbereder dem 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required