Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Flødekartofler med medister

Flødekartofler med medister i svøb

billederesultat for flødekartofler med medister i svøb
4.8 fra 25 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
489
SHARES
FacebookMessenger489PinterestEmailSMS
Indhold
  • Flødekartofler med medister i svøb
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på flødekartofler med medister i svøb
  • Opskrift på ostesovs
  • Kommentarer

Flødekartofler med medister i svøb

John Hornbek
4.8 fra 25 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 15 minutter min
Her får du en lækker opskrift på flødekartofler med medister i svøb. En virkelig skøn ret til aftensmad, som ikke er så svær at lave.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1,5 kg kartofler
  • 4 mellemstore gulerødder
  • 2 mellemstore porrer
  • 500 g medister
  • 300 g bacon i skiver
  • 2 forårsløg

Fremgangsmåde

  1. Lav en hvid ostesovs - se opskriften på ostesovsen længere nede.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
  3. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
  4. Skyl dine porrer og skær dem i skiver.
  5. Placér et jævnt lag af kartofler og gulerødder i bunden af et fad.
  6. Kom nogle skiver porrer ovenpå.
  7. Lav et lag kartofler og gulerødder og porrer mere.
  8. Hæld ostesovsen ud over.
  9. Kom bacon rundt om medisterpølsen.
  10. Læg medisterpølsen oven på kartoflerne.
  11. Kom fadet i ovnen ved 200 grader (over/undervarme) i ca. 1 time.
  12. Pynt dine flødekartofler med medister med fintsnittet forårsløg.

Næringsindhold

Kalorier761kcalKulhydrater78gProtein45gFedt30gMættet fedt11gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt12gKolesterol90mgNatrium1645mgKalium2234mgKostfibre11gSukker8gVitamin A11024IUVitamin C85mgCalcium114mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på flødekartofler med medister i svøb

Flødekartofler med medister i svøb kan hurtigt blive en ny livret hjemme hos dig.

En dejlig opskrift fra John Hornbek, hvor medisterpølse svøbes ind i bacon, og derefter steges ovenpå flødekartofler i fad.

Opskriften er beregnet til ca. fire personer, men skulle du have lidt i overskud, ja så bliver du kun glad dagen efter, hvor du kan bruge retten til frokost eller aftensmad. Se også min opskrift på pandestegt medister.

Se også disse opskrifter:

  • Verdens bedste flødekartofler i fad
  • Medister i airfryer - stegt med bacon på 30 min.
  • Nem ret med medister i fad med spidskål og kartofler

Opskrift på ostesovs

500 ml god grøntsagsfond
500 ml fløde
100 g smør
3 spsk Maizena
Lidt vand - til at røre Maizenaen ud i
Parmesan ost - rives på rivejern og kommes i sovsen
Salt og peber

Kom din grøntsagsfond op i en lille gryde, og lad det koge lidt ind. Kom nu fløden op i gryden og varm det op til det koger.

Kom nu smørret op i gryden. Osten rives og kommes op i gryden.
Nu jævnes sovsen med Maizena til den har den rette konsistens - sørg for at sovsen koger inden du jævner. Smag til med salt og peber.

Kan serveres med en sund broccolisalat.

Om
John Hornbek

  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required