• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Flødekartofler med medister i svøb

Flødekartofler med medister i svøb

billederesultat for flødekartofler med medister i svøb
4.8 fra 25 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
489
SHARES
FacebookMessenger489PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 30. april 2024 - Udgivet: 4. marts 2022

Her får du en lækker opskrift på flødekartofler med medister i svøb. En virkelig skøn ret til aftensmad, som ikke er så svær at lave.

Flødekartofler med medister i svøb kan hurtigt blive en ny livret hjemme hos dig.

En dejlig opskrift fra John Hornbek, hvor medisterpølse svøbes ind i bacon, og derefter steges ovenpå flødekartofler i fad.

Opskriften er beregnet til ca. fire personer, men skulle du have lidt i overskud, ja så bliver du kun glad dagen efter, hvor du kan bruge retten til frokost eller aftensmad. Se også min opskrift på pandestegt medister.

Se også disse opskrifter:

  • Verdens bedste flødekartofler i fad
  • Medister i airfryer - stegt med bacon på 30 min.
  • Nem ret med medister i fad med spidskål og kartofler

Opskrift på flødekartofler med medister i svøb

billederesultat for flødekartofler med medister i svøb
John Hornbek

Flødekartofler med medister i svøb

4.76 fra 25 stemmer
Her får du en lækker opskrift på flødekartofler med medister i svøb. En virkelig skøn ret til aftensmad, som ikke er så svær at lave.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 761
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1,5 kg kartofler
  • 4 mellemstore gulerødder
  • 2 mellemstore porrer
  • 500 g medister
  • 300 g bacon - i skiver
  • 2 forårsløg

Fremgangsmåde
 

  1. Lav en hvid ostesovs - se opskriften på ostesovsen længere nede.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
  3. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
  4. Skyl dine porrer og skær dem i skiver.
  5. Placér et jævnt lag af kartofler og gulerødder i bunden af et fad.
  6. Kom nogle skiver porrer ovenpå.
  7. Lav et lag kartofler og gulerødder og porrer mere.
  8. Hæld ostesovsen ud over.
  9. Kom bacon rundt om medisterpølsen.
  10. Læg medisterpølsen oven på kartoflerne.
  11. Kom fadet i ovnen ved 200 grader (over/undervarme) i ca. 1 time.
  12. Pynt dine flødekartofler med medister med fintsnittet forårsløg.

Næringsindhold

Kalorier: 761kcalKulhydrater: 78gProtein: 45gFedt: 30gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 12gKolesterol: 90mgNatrium: 1645mgKalium: 2234mgKostfibre: 11gSukker: 8gVitamin A: 11024IUVitamin C: 85mgCalcium: 114mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Opskrift på ostesovs

500 ml god grøntsagsfond
500 ml fløde
100 g smør
3 spsk Maizena
Lidt vand - til at røre Maizenaen ud i
Parmesan ost - rives på rivejern og kommes i sovsen
Salt og peber

Kom din grøntsagsfond op i en lille gryde, og lad det koge lidt ind. Kom nu fløden op i gryden og varm det op til det koger.

Kom nu smørret op i gryden. Osten rives og kommes op i gryden.
Nu jævnes sovsen med Maizena til den har den rette konsistens - sørg for at sovsen koger inden du jævner. Smag til med salt og peber.

Kan serveres med en sund broccolisalat.

Om
John Hornbek

  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)
  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Forsiden lige nu

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)→ Se opskriften
provencalsk pastaret
Provencalsk pastaret uden kød→ Se opskriften
billederesultat for blomkålstærte
Blomkålstærte (opskrift på tærte med blomkål, spinat og bacon)→ Se opskriften
vegetarisk wok med grøntsager og kokosmælk
Vegetarisk wok - nem grøntsagswok med kokosmælk→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
broget hverdagsgryde
Broget hverdagsgryde (nem og klassisk gryderet)→ Se opskriften
Madplan uge 36
Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage→ Se opskriften
kyllingefarsbrød
Kyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kylling→ Se opskriften
Teriyaki gulerødder med salat
Teriyaki gulerødder med salat og nødder→ Se opskriften
salat med hvedekerner
Salat med hvedekerner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required