Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Fiskefad med laks, tigerrejer og lækker dressing

Fiskefad med laks, tigerrejer og lækker dressing

billederesultat for fiskefad med laks og tigerrejer
4.9 fra 14 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
64
SHARES
FacebookMessenger64PinterestEmailSMS

Her får du en skøn opskrift på fiskefad med laks og tigerrejer. Et lækkert måltid med ovnstegt laks, rejer, grøntsager og en god dressing.

Fiskefad er en dejlig og nem opskrift, der blandt andet laves med laks og tigerrejer.

Vi skal jo helst spise mere fisk, og er denne fiskeret altså en god mulighed til aftensmad.

Fiskefadet indeholder ikke kun fisk, men også både kartofler og squash, og derfor mætter den altså godt.

Serveres også med den lækre dressing til, så hop bare ombord i denne skønne fiskeret.

Opskrift på fiskefad

Fiskefad med laks, tigerrejer og lækker dressing

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.9 fra 14 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 35 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Her får du en skøn opskrift på fiskefad med laks og tigerrejer. Et lækkert måltid med ovnstegt laks, rejer, grøntsager og en god dressing.
Antal: 4
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • kartofler ( i passende mængde, skåret i grove stykker)
  • salt
  • citronpeber
  • Lidt olivenolie
  • 1 tsk salvie (tørret)
  • 1 tsk mynte (tørret)
  • 3 laksefileter (uden ben og skind)
  • tigerrejer (rå, uden skaller og med den sorte tarm fjernet)
  • ½ squash (halveret på langs og skåret i lidt tykke skiver)
  • 1 håndfuld cherrytomater
Dressing
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • Lidt citronsaft (friskpresset)

Fremgangsmåde

  1. Kom kartofler i et ovnfast fad, krydr med salt, citronpeber, salvie, mynte og dryp med ganske lidt olivenolie.
  2. Vend det hele godt sammen, så olien lægger sig om kartoflerne.
  3. Sæt i en 225 grader varm ovn og lad dem stege i 20 minutter, vend lidt rundt i dem.
  4. Vend squash i kartoflerne, sammen med hele cherrytomater.
  5. Kom laksefileterne ovenpå, krydr dem med salt, citronpeber, dryp med lidt citronsaft og stil dit fiskefad tilbage i ovnen i 10 minutter.
  6. Tag fadet ud igen, pluk laksefileterne i lidt mindre stykker og drys med tigerrejer.
  7. Stil fadet tilbage i ovnen i 3-5 minutter, til rejerne skifter farver og er netop møre. De skal KUN lige netop være møre, så skal fadet ud, ellers bliver de MEGET kedelige og det er synd for rejerne.
  8. Pisk dressingen sammen og dryp den over det færdige fiskefad med laks og tigerrejer lige inden servering.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Det færdige fiskefad serveres straks - og gerne med et godt stykke brød til.

Se også disse opskrifter med fisk:

Smørrebrød med laks og avocado
Her er den bedste opskrift på smørrebrød med laks og avocado. Et lidt sundere stykke smørrebrød med skiver af røget laks og avocado.
Se opskriften her
billederesultat for smørrebrød med laks og avocado
Laks med porrer og spidskål
Laks med porrer er en af de mest populære retter med fisk. Her med spidskål og gulerødder. Retten laves i fad, der stilles i ovnen i 25 min.
Se opskriften her
laks med porrer i fad
Tigerrejer og grønsager i chilisauce (til wok eller pande)
Her er en opskrift på tigerrejer og grøntsager i wok (eller pande). En lækker aftensmad med tigerrejer, der steges med bla. sukkerærter og peberfrugt.
Se opskriften her
Tigerrejer og grønsager i chilisauce
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required