• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Fisk i tomatflødesovs (ovnbagt)

Vidunderlig fisk i tomatflødesovs. Her er den lavet med skærising, men du kan også bruge rødspætter, skrubber eller andre fladfisk. Foto: Guffeliguf.dk.
Vidunderlig fisk i tomatflødesovs. Her er den lavet med skærising, men du kan også bruge rødspætter, skrubber eller andre fladfisk. Foto: Guffeliguf.dk.

Opdateret:  17. januar 2023 - Udgivet:  2. november 2016

Del gerne:
689
SHARES
FacebookMessenger689PinterestEmailRedditSMS

God opskrift på fisk i tomatflødesovs, der laves af fladfisk, som du omvikler med skinke. Tomatflødesovs laves at tomatpasta og fløde.

Til fisk i tomatflødesovs til fire personer skal du bruge:

8 fileter af fladfisk, eventuelt skærising, rødspætte eller skrubbe
8 skiver parmaskinke

Tomatflødesovs laver du af

2,5 deciliter fløde
100 gram tomatpasta
2 teskefulde tørret oregano
Friskhakket persille
Salt og friskkværnet peber

Sådan laver du god fisk i tomatflødesovs:

Tjek at fisken er helt fri for ben. Drys så fileterne med en lille smule salt og lidt friskkværnet peber.

Rul fiskefileterne sammen fra haleenden, så du får en lille "roulade".

Omvikl med et stykke parmaskinke, og læg i et ildfast fad. Fortsæt på samme måde med de øvrige fiskefileter.

I en skål rører du fløden sammen med tomatpasta og en teskefulde tørret oregano. Smag tomatflødesovsen til med salt og peber.

Hæld den så over fiskerullerne i fadet, og drys yderligere en teskefuld oregano over.

Bag nu fisk med tomatflødesovs i en forvarmet ovn ved 200 grade varmluft, hvor den skal have cirka 15 minutter.

Tag fadet ud af ovnen, og drys lidt friskhakket persille over.

Servér straks sammen med friskkogt pasta og en nem broccolisalat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. K. Jensen

    marts 04, 2021 at 7:50 pm

    Jeg har prøvet at lave denne ret 2 gange. Begge gange med sejfilet og uden parmaskinken.
    Første gang smagte det faktisk rigtigt godt, men syntes der manglede et eller andet i tomatflødesovsen, så anden gang prøvede jeg at tilføje 2 teskefulde dijon sennep og det gav lige det sidste til en god og hurtig ret, som hurtigt kan laves når man kommer sent og træt hjem fra arbejde 👍

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her