Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Fedtfattig kylling i fad med pasta på 30 minutter

Fedtfattig kylling i fad med pasta på 30 minutter

billederesltat for fedtfattig kylling i fad med pasta
4.5 fra 24 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
425
SHARES
FacebookMessenger425PinterestEmailSMS

Her får du en nem opskrift på fedtfattig kylling i fad med pasta, porre og tomat. En lækker familieret, som du kan lave på ca. 30 minutter.

Fedtfattig kylling i fad er en lækker hverdagsret, der blot tager omkring 30 minutter at lave.

Kyllingeretten laves med frisk pasta, og det er altså vigtigt, at pastaen er den friske - og ikke den tørrede.

Her har jeg anvendt en fuldkorns fettucinne pasta, hvilket kun gør retten endnu mere sund.

Der er også lidt Cremefine i retten, så det er en opskrift til dig, der gerne have god mad - men spare lidt på kalorierne.

Opskrift på fedtfattig kylling i fad

Fedtfattig kylling i fad med pasta på 30 minutter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 24 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du en nem opskrift på fedtfattig kylling i fad med pasta, porre og tomat. En lækker familieret, som du kan lave på ca. 30 minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g pasta (skal være frisk pasta, gerne fuldkornspasta)
  • 500 g kyllingebryst (skåret i mindre tern)
  • 2 porrer (i tynde skiver)
  • 2 røde peberfrugter (i små tern)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk oregano (tørret)
  • 50 g rucola (hakket groft)
  • 1 citron (lidt friskpresset citronsaft)
  • 2,5 dl Cremefine (7%)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Find et ildfast fad frem i størrelsen ca. 25 gange 20 centimeter. Smør med lidt olivenolie.
  3. Fordel halvdelen af den friske pasta i fadet. Her har jeg anvendt en fuldkorns fettucine.
    fuldkorns fettucine frisk pasta i fad
  4. Varm en pande op, kom et par gode klatter smør eller lidt olivenolie på, og brun nu kyllingekødet hurtigt på alle sider. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Tilsæt så porreskiver og peberfrugt, og steg et minuts tid mere.
  6. Kom så de hakkede tomater på panden sammen med vand, en bouillonterning, oregano og grofthakket rucola. Lad det koge op.
  7. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber.
  8. Retten med fedtfattig kylling i fad samles nu, hvor du fordeler ca. halvdelen af indholdet fra panden over den friske pasta i bunden af fadet.
  9. Derpå hældes ca. halvdelen af din Cremefine 7%.
  10. Så fordeler du den sidste halvdel af den friske pasta ovenpå dette, derpå fordeles resten af kylling, grøntsager og sovs fra panden, inden du slutter af med den sidste mængde cremefine.
  11. Stil nu fadet med kylling og pasta ind i ovnen, og her skal den blot have 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier608kcalKulhydrater87gProtein45gFedt9gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.01gKolesterol179mgNatrium537mgKalium1234mgKostfibre4gSukker10gVitamin A3228IUVitamin C95mgCalcium195mgJern7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Fedtfattig kylling i fad med pasta serveres straks - og du kan eventuelt lige drysse lidt hakket persille over.

Nydes evt. med et stykke brød til.

Se også mine opskrifter på:

Kylling i karry (nem opskrift med ris)

Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo

Pikant kylling i fad - kylling med pikantost

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Linda skriver

    oktober 01, 2024 at 6:23 pm

    Kan man bruge almindelig madlavningsfløde i stedet for Cremefine?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 02, 2024 at 8:15 am

      Hej Linda
      Det kan du tro - det kan du sagtens 🙂
      BH Holger

      Svar
  2. Jette Piilgard skriver

    august 04, 2024 at 6:47 pm

    Nem og lækker pastaret, kan sagtens bruge mere væde end 1 ds hk.tomat og 250 ml cremefine...

    Svar
  3. Karina skriver

    august 28, 2023 at 6:37 pm

    Smager dejligt, men 20 min i ovnen er nok ikke helt nok, pastaen var ikke heeeelt mør…

    Svar
  4. Rune Sørensen skriver

    april 25, 2023 at 7:35 pm

    virkelig velsmagende, men mon ikke den sniger sig op på omkring 450 kalorier

    Svar
  5. pallebthomsen@gmail.com skriver

    november 22, 2021 at 8:23 pm

    Dejlig ret, let at lave selv for en uøvet👍

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required