• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Fedtfattig kylling i fad med pasta på 30 minutter

Fedtfattig kylling i fad med pasta på 30 minutter

billederesltat for fedtfattig kylling i fad med pasta
4.5 fra 24 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
415
SHARES
FacebookMessenger415PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 30. juni 2024 - Udgivet: 29. maj 2021

Her får du en nem opskrift på fedtfattig kylling i fad med pasta, porre og tomat. En lækker familieret, som du kan lave på ca. 30 minutter.

Fedtfattig kylling i fad er en lækker hverdagsret, der blot tager omkring 30 minutter at lave.

Kyllingeretten laves med frisk pasta, og det er altså vigtigt, at pastaen er den friske - og ikke den tørrede.

Her har jeg anvendt en fuldkorns fettucinne pasta, hvilket kun gør retten endnu mere sund.

Der er også lidt Cremefine i retten, så det er en opskrift til dig, der gerne have god mad - men spare lidt på kalorierne.

Opskrift på fedtfattig kylling i fad

billederesltat for fedtfattig kylling i fad med pasta
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Fedtfattig kylling i fad med pasta på 30 minutter

4.46 fra 24 stemmer
Her får du en nem opskrift på fedtfattig kylling i fad med pasta, porre og tomat. En lækker familieret, som du kan lave på ca. 30 minutter.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 608
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g pasta - skal være frisk pasta, gerne fuldkornspasta
  • 500 g kyllingebryst - skåret i mindre tern
  • 2 porrer - i tynde skiver
  • 2 røde peberfrugter - i små tern
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 50 g rucola - hakket groft
  • 1 citron - lidt friskpresset citronsaft
  • 2,5 dl Cremefine - 7%
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Find et ildfast fad frem i størrelsen ca. 25 gange 20 centimeter. Smør med lidt olivenolie.
  3. Fordel halvdelen af den friske pasta i fadet. Her har jeg anvendt en fuldkorns fettucine.
    fuldkorns fettucine frisk pasta i fad
  4. Varm en pande op, kom et par gode klatter smør eller lidt olivenolie på, og brun nu kyllingekødet hurtigt på alle sider. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Tilsæt så porreskiver og peberfrugt, og steg et minuts tid mere.
  6. Kom så de hakkede tomater på panden sammen med vand, en bouillonterning, oregano og grofthakket rucola. Lad det koge op.
  7. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber.
  8. Retten med fedtfattig kylling i fad samles nu, hvor du fordeler ca. halvdelen af indholdet fra panden over den friske pasta i bunden af fadet.
  9. Derpå hældes ca. halvdelen af din Cremefine 7%.
  10. Så fordeler du den sidste halvdel af den friske pasta ovenpå dette, derpå fordeles resten af kylling, grøntsager og sovs fra panden, inden du slutter af med den sidste mængde cremefine.
  11. Stil nu fadet med kylling og pasta ind i ovnen, og her skal den blot have 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 608kcalKulhydrater: 87gProtein: 45gFedt: 9gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.01gKolesterol: 179mgNatrium: 537mgKalium: 1234mgKostfibre: 4gSukker: 10gVitamin A: 3228IUVitamin C: 95mgCalcium: 195mgJern: 7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Fedtfattig kylling i fad med pasta serveres straks - og du kan eventuelt lige drysse lidt hakket persille over.

Nydes evt. med et stykke brød til.

Se også mine opskrifter på:

Kylling i karry (nem opskrift med ris)

Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo

Pikant kylling i fad - kylling med pikantost

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Linda

    oktober 01, 2024 at 6:23 pm

    Kan man bruge almindelig madlavningsfløde i stedet for Cremefine?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      oktober 02, 2024 at 8:15 am

      Hej Linda
      Det kan du tro - det kan du sagtens 🙂
      BH Holger

      Svar
  2. Jette Piilgard

    august 04, 2024 at 6:47 pm

    Nem og lækker pastaret, kan sagtens bruge mere væde end 1 ds hk.tomat og 250 ml cremefine...

    Svar
  3. Karina

    august 28, 2023 at 6:37 pm

    Smager dejligt, men 20 min i ovnen er nok ikke helt nok, pastaen var ikke heeeelt mør…

    Svar
  4. Rune Sørensen

    april 25, 2023 at 7:35 pm

    virkelig velsmagende, men mon ikke den sniger sig op på omkring 450 kalorier

    Svar
  5. pallebthomsen@gmail.com

    november 22, 2021 at 8:23 pm

    Dejlig ret, let at lave selv for en uøvet👍

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Forsiden lige nu

billede med mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør
Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør→ Se opskriften
Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
Krebinetter med let sommerfrikassé→ Se opskriften
Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
Stegt fennikel med ærter og grønne asparges→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
billede med ærtegryde
Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)→ Se opskriften
kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required