Dilddip til chips er virkelig nem at lave selv, og så smager det bare godt. En frisk dip til alle slags chips eller til grønsagsstave.
Dilddip til chips er både sundere og lækre end det pulver, som man kan købe og blande i creme fraiche. Og så er denne opskrift både virkelig nem og hurtig at lave.
Du kan selv bestemme, om du vil bruge creme fraiche eller yoghurt. Jeg foretrækker faktisk at bruge yoghurt, fordi chips allerede er olierede og fede i smagen, så syren fra yoghurten er forfriskende.
Du kan også servere dippen til grønsagsstave, hvis du ønsker et sundt alternativ, som kan spises når som helst.
Opskrift på dilddip til chips
Ingredienser
- 1 bundt dild frisk
- 300 gram yoghurt græsk eller creme fraiche
- 1 tsk dijonsennep
- citronsaft efter smag
- salt
- sort peber
Sådan gør du
- Start med at hakke dild fint. Tag nu en skål og kom dilden deri.
- Tilføj yoghurt og rør det godt sammen. Tilføj nu dijonsennep, og rør det godt sammen.
- Smag til med salt og peber samt lidt citronsaft. Sæt gerne dippen på køl en times tid inden servering, så smagen forstærkes.
- Server dilddip til chips, grissini eller grønsagsstave.
Tip
Når du har lavet dilddip til chips, så anbefaler jeg at lade den stå i køleskabet i op til en time før servering.
Dette gør, at smagen af dild bliver forstærket. Men du kan også sagtens spise dippen med det samme.
Se opskrifter på hjemmelavet dip og chips:
Muhammara - dip med grillet peberfrugt
Comments
No Comments